SondajRSS Feed

Jandarmii salajeni amuza natiunea blurand intr-o poza fata unui caine prins la furat alaturi de stapanul lui

11 Octombrie 2018

O fotografie cu autorii unui furt de lemne postata pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Salaj a devenit virala pe retelele de socializare si a fost preluata de marile agentii de stiri, dupa ce reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Salaj au blurat si fata unui câine care se afla in cadru cand s-a facut poza.
Se intelege din capul locului ca jandarmii salajeni au blurat fata cainelui tocmai pentru a sublinia ca au umor, fotografia fiind insotita de un text explicativ plin de haz. Jandarmii au vrut o altfel de abordare a informatiei, chiar daca e vorba de furt de lemne.
"Niste cetateni cu fler / Înarmati cu cai de fier / Au arat arbori de cer/ În ogor forestier. Catrenul a fost deslusit pe deplin abia dupa interventia jandarmilor: 9,7 metri cubi masa lemnoasa taiata fara drept! Legenda spune c? celelalte strofe au fost bagate în duba...", au scris jandarmii salajeni pe pagina oficiala de facebook a Inspectoratului din Salaj.
Pentru ca unii nu s-au prins de poanta din fot

Jandarmii salajeni amuza natiunea  blurand intr-o poza fata unui caine  prins la furat alaturi de stapanul lui
ografie, Marius Mesaros, purtatorul de cuvânt al jandarmilor salajeni, a explicat ca anonimizarea câinelui s-a facut în gluma, "în ton cu linia umoristica adoptata pentru aceasta postare".
"Am vazut ca unele persoane înteleg altceva, desi daca toata postarea a mers pe o linie, era de înteles ca si celelalte aspecte vor urma asa. Faptele sunt reale, doar ca uneori, ocazional, încercam sa ne prezentam activitatea si într-un mod mai inedit, lasând la o parte limbajul institutional", a spus Marius Mesaros.

Vizualizari 2253
Comentarii articol

Tare de tot>

in 11 Octombrie 2018 8:58

Ce sa te astepti de la jindari? Ei isi pun inca intrebarea filosofica: cine-i om si cine-i caine? Ca sa nu fie nimeni in dubiu, i-au blurat pe toti, oameni si caini.

>

in 11 Octombrie 2018 9:43

Glume "eftine"! Asa era pe vremea lui ceausescu...gazeta de perete. Se vrea un copy/paste?

>

in 11 Octombrie 2018 10:40

:))))))))))))))))))) cel de la 8:85 esti tare de tot........

>

in 11 Octombrie 2018 13:13

Cainele e recidivist, e capul retelei de hoti de lemn. "Jandarmii in albastru / Au prins "caii" de capastru/ Fac poezii in stilul lor/ Pe banii contribuabililor."

>

in 11 Octombrie 2018 16:49

Poate c-o scos limba la ei si i-o enervat.Bn.ca nu l-o gazat.

>

in 11 Octombrie 2018 18:05

Pai, bancurile cu militienii din epoca trecuta sunt trecute acum pe jandarmi. Nimic nu-i nou sub soare. Alta Marie, cu alta palarie.

>

in 11 Octombrie 2018 19:31

Artur nume de caine ce i lua ti in p.zda de la jandarmi si nu numai

>

in 11 Octombrie 2018 19:31

Artur nume de caine ce i lua tu in p.zda de la jandarmi si nu numai

pt. 19:31>

in 11 Octombrie 2018 20:14

care-i problema? articolul e de bine, arata ca au simtul umorului

>

in 12 Octombrie 2018 17:51

Institutiile publice ar trebui sa dea dovada de seriozitate si sa se abtina a face glume de toata jena(in cazul in care este gluma si nu prostie umana)!!! Altii se ocupa cu buna dispozitie a poporului !!!

>

in 12 Octombrie 2018 17:51

Institutiile publice ar trebui sa dea dovada de seriozitate si sa se abtina a face glume de toata jena(in cazul in care este gluma si nu prostie umana)!!! Altii se ocupa cu buna dispozitie a poporului !!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.