SondajRSS Feed

De ziua lor, pe limba lor, romii din Transilvania cer demisia premierului

'JA CHERE, doamna premier Dancila'

9 Aprilie 2019

Romii spun ca PSD si ALDE doar s-a folosit de ei pentru a ajunge la putere

Mai multe organizatii ale romilor din Transilvania au transmis ieri presei un comunicat in care arata ca guvernul nu a facut nimic pentru romi, pentru a imbunatati situatia lor, cerand in limba romilor demisia prim-ministrului.
„Cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, 8 aprilie, mai multe organizatii de romi din Transilvania - Fundatia Roma, Gypsy Media, Centrul crestin al romilor din Transilvania, Organizatia etnica a romilor din România, Asociatia romilor din Transilvania, Partidul Crestin al Romilor din Transilvania, transmit un mesaj Guvernului si premierului sa demisioneze pe limba romani "JA CHERE, doamna premier Dancila", adica "Du-te acasa". Reprezentantii romilor sunt nemultumiti de faptul ca Guvernul României nu a facut nimic pentru romi si, mai mult decât atât, nu s-a elaborat o strategie pentru imbunatatirea situatiei romilor”,

\'JA CHERE, doamna premier Dancila\'
se arata in documentul citat.

"Guvernul PSD - ALDE s-a folosit de romi pentru a fi votat cu implicarea unor asa zisi lideri romi, care nu si-au adus nici un aport bun asupra etniei tiganesti. Vedem acum ca se apropie alegerile europarlamentare si, din nou, romii vor fi o masa de manevra pentru a li se lua votul. Am ales aceasta zi pentru a cere demisia Guvernului si a premierului Dancila deoarece este o zi de sarbatoare pentru romi si suntem mai bine auziti”, a spus in comunicat Aurel Pascu, reprezentantul romilor din Transilvania

Vizualizari 1743
Comentarii articol

>

in 9 Aprilie 2019 4:46

Buna dimineaţa soare , nu mai mergeţi la votare ,ca ne-au plecat copii din ţară , din cauza voturilor voastre, au plecat ei, plecaţi si voi la cerşit , dar tot în grădina Maicii Domnului vă întoarceţi, nu-i mai lăsaţi sa tot fure , este de ajuns , 30 de ani de jaf , şi tot mai doresc sa ne jecmănească.

>

in 9 Aprilie 2019 4:47

Buna dimineaţa soare , nu mai mergeţi la votare ,ca ne-au plecat copii din ţară , din cauza voturilor voastre, au plecat ei, plecaţi si voi la cerşit , dar tot în grădina Maicii Domnului vă întoarceţi, nu-i mai lăsaţi sa tot fure , este de ajuns , 30 de ani de jaf , şi tot mai doresc sa ne jecmănească.

>

in 9 Aprilie 2019 7:39

Hoții in Salaj sînt în PNL in frunte cu analfabetul BODE.

7 39>

in 9 Aprilie 2019 7:43

Pune i pe primul loc pe cei din psd ,nu de alta dar sa nu stricam ierarhia.

>

in 9 Aprilie 2019 8:05

Marioneta blonda deabia citeste ciorna scrisa de partid,ce sa mai si inteleaga ea ceva.

>

in 9 Aprilie 2019 8:11

Bine ca le da ajutoare sociale, amenzi au dar nu le plătesc, palate au dar nu sunt impozitate, curent fura,, etc, etc, și culmea ca nu le convine!! Oare ce vor mai cere??

>

in 9 Aprilie 2019 9:20

Stiti cu cat au crescut alocatiile?Stiti cine sunt principalii beneficiari?Asa ca la votare stiti ce aveti de facut restul e cancan!

Ja draq care .......>

in 9 Aprilie 2019 11:29

Has moro car!\r\nHas mi mij !\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

>

in 9 Aprilie 2019 15:12

has sokerehisu mna op mama insu ka la robmacu

>

in 9 Aprilie 2019 16:15

Ia uitativa in orase mari un sungur exemplu dau acuma Timisoara ! Ce au facut Rommi acolo . si ei mai vorbesc ?iao ajutor social de la primarii dar din mina primarilor! acesta este nivelul de cultura a Romanilor !

>

in 9 Aprilie 2019 21:00

Ja chere la India fromoseilor !

>

in 9 Aprilie 2019 22:39

Mă cracadililor la muncă mă nu la întins mana.va dați răniți de toate boalile când va baga pe tun , amețiți, va doare inima de toate aveți voi așa că la muncă mă că nu va crede nimeni angajează belinea oameni hai că este de lucru în țara asta

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.