SondajRSS Feed

ITM Salaj a sanctionat in februarie mai bine de jumatate din firmele pe care le-a controlat

14 Martie 2019

Au fost gasiti noua muncitori la negru

Inspectoratul Teritorial de Munca Salaj a desfasurat in februiarie controale privind respectarea legislatiei ce vizeaza relatiile de munca si securitatea si sanatatea in munca.

In domeniul relatiilor de munca au fost controlati 78 de agenti economici, din care 44 au fost sanctionati, aplicandu-se noua amenzi, in cuantum total de 84.000 lei, si 64 de avertismente.
In urma controalelor au fost depistate 8 persoane care munceau fara a avea intocmite contracte individuale de munca, angajatorii fiind sanctionati contraventional.
In domeniul securitatii si sanatatii in munca au fost controlati 44 de a

ITM Salaj a sanctionat  in februarie mai bine  de jumatate din firmele  pe care le-a controlat
genti economici, aplicandu-se doua amenzi, in cuantum total de 10.000 lei, pentru neindeplinirea masurilor dispuse de inspectorul de munca la controlul anterior, respectiv lipsa controlului medical periodic, si 36 de avertismente.

Vizualizari 1193
Comentarii articol

>

in 14 Martie 2019 7:45

Arturică.... Iar ești varza...Au fost gasiti noua muncitori la negru....iar în context scrii..de 8 persoane care munceau ...mă copilaș api tu ești varza rău de tot...

>

in 14 Martie 2019 7:47

Pe langa faptul că ești după cum zic unii ,,analfabet,, ...văd că nici să numeri nu mai stii

>

in 14 Martie 2019 8:57

Guşterii ăştia sunt mai răi ca cei de la rutieră. Nimic preventiv, doar amenzi cât mai mari. Poate se va găsi un antreprenor să le dea vreo lopată....în mână. Să vadă şi ei cum este la muncă.

>

in 14 Martie 2019 9:10

ce preventie? ce tot vorbesti acolo? au comis-o, trebuie sa plateasca. Munca despre care vorbesti nu o fac ei, ci salahorii pe care-i subjuga. Mari ipocriti patronii astia, ca ei muncesc, fac, dreg,..cand de fapt trag pielea de pe amaratii de angajati. Hai ca am mai auzit povesti din astea pescareti..

>

in 14 Martie 2019 9:16

Nu ati vrea si flori si rugaminti ca sa fiti in legalitate? statul inca e prea permisiv cu angajatorii, ar trbui sa ziceti mersi. in alte tari nu v-ar tine faza cu toate ca-turile pe care le faceti.

>

in 14 Martie 2019 16:54

da foarte maleabil statul roman ,pt el binenteles,si-a tras tot felul de ministere vreo sase sute de parlamentari si-o gramada de institutii aiurea de-ti vine sa razi cum le cheama si asta la putin peste 15 mil de locuitori,daca trebuie sa te spitalizezi si reusesti in cele din urma cu tot cu asigurare medicala te pun sa-ti cumperi leacuri

>

in 14 Martie 2019 16:57

75 % dintre românii plecați afară muncesc la negru. Nimeni nu-i intreabă nimic.

>

in 14 Martie 2019 20:51

Tipic romanesc! "Patronul" român, după ce că-si plătește angajatul cu minimul pe economie, nici nu-i plătește contribuțiile la stat! Se trezește omul în pragul pensionării și vechime ciu-ciu!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.