SondajRSS Feed

IPJ Salaj cauta trei ofiteri de politie din sursa interna

17 Iulie 2017

Inspectoratul de Politie Judetean Salaj a scos la concurs la data de 10 iulie trei posturi de ofiteri de politie prin recrutare din sursa interna. 

Este vorba de postul vacant de ofiter principal I la Compartimentul Investigatii Criminale - Politia Orasului Simleu Silvaniei, postul vacant de ofiter principal II la Sectia 1 Politie Rurala Zalau si postul vacant de ofiter I la Compartimentul Investigarea Criminalitatii în Mediul de Afaceri din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice.
Cei care doresc sa ocupe posturile de ofiter de politie trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie declarat apt la evaluarea psihologica organizata în acest scop; sa fie absolvent de studii superioare; sa nu fie cercetat disciplinar sau sa nu se afle sub efectul

IPJ Salaj cauta trei ofiteri  de politie din sursa interna
unei sanctiuni disciplinare; nu este pus la dispozitie ori suspendat din functie; a obtinut calificativul de cel putin bine la ultimele doua evaluari anuale de serviciu.
Cererile de participare la concurs, adresate inspectorului sef al IPJ Salaj, pot fi depuse la Serviciul Resurse Umane, la secretarul comisiei de concurs, pana inclusiv azi, luni 17 iulie.

Vizualizari 2861
Comentarii articol

>

in 17 Iulie 2017 0:32

E multa menta de frecat in politia romana.

>

in 17 Iulie 2017 8:49

Absolvenții de la facultățile private sau de la ff,unde s-a plătit frumos pentru o diplomă,pot lucra acum fie la Investigații Criminale,fie Serviciul de Investigare a Criminalității Economice,că sigur sunt foarte bine pregătiți.

>

in 17 Iulie 2017 11:14

Penibil.daca-i din sursa interna pentru ce tre sa scrieti voi articol la gazeta despre asta?Transparenta-i buna dar nu dusa-n penibil

>

in 17 Iulie 2017 16:15

V-a gasi PSD-ul persoane potrivite ,vre-un nepot lipitor de afise electorale.

LUCRU LA DOMICILIU!>

in 17 Iulie 2017 19:28

Ultima sansa munca pe internet exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

>

in 17 Iulie 2017 19:49

Ce SALAR se ofera si cate ore se lucreaza intr-o luna ?????

>

in 17 Iulie 2017 23:12

Se cauta mai multe da nu le dau pe fata pe toate

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.