SondajRSS Feed

Solutia pe care se merge pentru strada Unirii este galben intermitent la iesirea in bulevard

Ionel Ciunt spune ca deschiderea strazii din fata Primariei Zalau ar incurca circulatia

14 Iulie 2017

Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, spune ca insista sa salveze situatia circulatiei pe strada Unirii din Zalau, desi dupa o prima discutie cu DGADP si Politia a rezultat ca semaforul din fata CNS, care face iesirea de pe Unirii in Bulevardul Mihai Viteazul, nu poate fi trecut pe galben intermitent. Acolo este singura iesire de pe strada Unirii, vesnic aglomerata, mai ales dupa ce s-a inchis strada Simion Oros, prin fata halei agroalimentare.

"O sa punem semaforul pe galben intermitent. Nu avem avizul politiei, dar am solicitat inclusiv ATOP.-ului (Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica – organism consultativ pe langa Consiliul Judetean Salaj – n.r.) si au discutat in ATOP tema aceasta, iar inspectorul sef (de la Inspectoratul de Politie Judetean – n.r.) a promis ca o sa gaseasca o varianta ca sa putem obtine avizul", spune Ionel Ciunt.

Primarul Ionel Ciunt da si o explicatie pentru faptul ca nu recurge la deblocarea strazii care trece prin fata primariei si care acu serveste drept parcare pentru Primari

Ionel Ciunt spune ca deschiderea strazii  din fata Primariei Zalau ar incurca circulatia
e, desi in spatele cladirii este o parcare uriasa, suficient de mare sa incapa toata lumea.
"Simularile si masuratorile care le-am facut arata ca chiar nu are nici un efect. Nu are nici un efect deschiderea strazii, ba din potriva. In opinia noastra, concluzia e ca ar incurca circulatia", spune primarul.

Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, spunea luna trecuta ca administratia orasului cauta solutii pentru fluidizarea traficului in zonele aglomerate, in conditiile in care nu se poate atinge de "semafoarele inteligente", pentru ca a fost proiect cu bani europeni si am risca sa-i dam inapoi.

Vizualizari 3340
Comentarii articol

>

in 14 Iulie 2017 2:33

Un handicapat primaru asta, conform criteriilor de recrutate politienesti sub 1,6m nu-s de treaba numa de dat goz la porci,asta o venit cu porcii direct la Porci?:)

>

in 14 Iulie 2017 8:07

Scuze puerile ,pe masura acestor "intelepti" pe linga ..interesele cetatenilor.Penibili ! Sa pui borduri pe ac strada,. cand str Uniri este ceea mai aglomerata ,datorita lucrarilor din piata , trebuie sa fii handicapat rau ....!!!!!

>

in 14 Iulie 2017 8:15

De ce aveți pretenții absurde dragi cetățeni? Cind ştiți sigur sigur că aleşii conduc şi iau decizii discreționar şi după bunul lor plac sau interes?Incă nu am invățat sa

>

in 14 Iulie 2017 8:51

Faceti in spatele primariei o parcare suspendata ( doua- trei etaje) si blocati str. Unirii. Chiar trebuie sa intram cu masinile in institutii?

>

in 14 Iulie 2017 9:08

Cum naiba sa nu aiba efect deschiderea drumului din fata primariei ? Ar prelua tot traficul spre Gh. Doja si 22 Decembrie 1989 ! La semafor la Silvania ar ramane traficul spre B-dul M. Viteazul si str. C. Coposu. Ce e atat de greu de priceput ?!

>

in 14 Iulie 2017 9:09

Ce stie un veterinar despre infrastructura rutiera? Penibil.

>

in 14 Iulie 2017 9:11

La fel si in zona prefecturii: prin fata prefecturii ar putea trece traficul spre str. Unirii - Silvania, iar prin spatele prefecturii traficul spre piata agro-alimentara - str. 22 Decembrie 1989.

>

in 14 Iulie 2017 9:14

Iar in zona din fata hotelului Porolissum s-ar putea amenaja o cocheta zona pietonala, cu o terasa, rondouri de flori, etc.

ACI PRIMARU>

in 14 Iulie 2017 11:04

O piula nu vreti voi ... ha ha ha

>

in 14 Iulie 2017 11:54

D-LE PRIMAR;nu este adevarat faptul ca deschiderea drumului prin fata primariei ar incurca mai rau circulatia...faceti o proba!Din contra acum vedeti si d-voastra,masini sunt tot mai multe,zona centrala e f aglomerata,puteti face un sacrificiu in favoarea cetatenilor sa deblocati accea portiune de strada care ar fluidiza traficul!

>

in 14 Iulie 2017 12:38

cum sa zica tipul ala din ATP ca o sa face.... doar stim ca cei din atop au rol consultative... in baza consultarii cu ei altii decid... :).. ATOP o frectie la piciorul de lemn... sau mai bine spus sifonare a banilor publici

>

in 14 Iulie 2017 12:39

normal ca doar unde o sa mai parcheze domn primar

>

in 14 Iulie 2017 12:55

Ar fi mai multe accidente daca sar descide drumul cu pietoni si biciclisti parca toti vati nascut in masina.

>

in 14 Iulie 2017 14:25

si daca pune semaforul pe galben intermittent cum mai se iese in boulevard??????? atunci va fi mai mare coada de masini pe unirii!!!!

>

in 14 Iulie 2017 15:19

Oameni buni, cum credeti voi ca s-ar fluidiza traficul daca s-ar deschide prin fata primariei?Ia mai ganditi un pic

>

in 14 Iulie 2017 15:21

Oameni buni, cum credeti voi ca s-ar fluidiza traficul daca s-ar deschide prin fata primariei?Ia mai ganditi un pic

>

in 14 Iulie 2017 18:41

Mereti ma_n percarea de la primarie si lasati va acolo hodoroagele.dupa acee mereti pe jos unde aveti treaba pe unirii.v o fatat pe tati mamele voastre n masina tarani parveniti si orgoliosi ce sunteti.puah!!!

LUCRU LA DOMICILIU!>

in 14 Iulie 2017 18:42

Va oferim urgent lucru online exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

>

in 14 Iulie 2017 20:37

S-ar fluidiza traficul in zona respectiva daca s-ar deschide strada care merge prin fata Prefecturii. Fara bariere!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.