Ionel Ciunt crede ca alegerile ar trebui amanate

9
412

In cadrul conferintei de presa in care si-a prezentat raportul de activitate la final de mandat, Ionel Ciunt, primar in functie si candidatul PSD la alegerile locale de luna viitoare pentru postul de primar al Zalaului inca 4 ani, a afirmat ca, in opinia sa, alegerile ar trebui amanate.

“Parerea mea personala este ca, lasand la o parte toate procentele si toate calculele care se fac in acesta perioada din punct de vedere al favorabilitatii pentru o formatiune politica sau alta, pentru mine e mult mai importanta sanatatea oamenilor. Dupa mine, nu ar trebui sa se [ina alegerile pentru ca exista riscuri majore. Intr-o perioada in care numarul cazurilor de imbolnavire creste, exista riscuri majore pentru cei care vor fi in sectiile de votare, pentru cei care vor merge la vot. Asta, in ziua votului, lasand la o parte perioada de campanie electorala. Daca alegerile se tin in 27 septembrie si cazurile de infectare cu coronavirus cresc zilnic, rezultatul alegerilor poate fi viciat. Sunt oameni care nu o sa mearga la vot, mai ales daca se va introduce, si cei interesati de asta o vor face mereu, un sentiment de frica in randul alegatorilor, si o sa le explice ca e mai bine sa nu mearga la vot si sa stea acasa. Parerea mea personala este ca ar trebui amanate pentru ca cel mai important lucru este sanatatea, mai imporanta decat orice alegeri si orice functie”, a afirmat Ionel Ciunt.

Primarul si viceprimarul, contracandidati la alegeri

In cazul in care va mai castiga un mandat de primar, Ionel Ciunt spune ca vrea sa continue cu aceeasi echipa: Teodor Balajel si Nicoale Fazakas viceprimari, Calin Fort administrator public.

Pe de alta parte, viceprimarul Nicoale Fazakas este, la randul sau, candidatul UDMR pentru fotoliul de primar al Zalaului.

“Si in 2016 Nicoale Fazakas a fost candidatul UDMR la Primaria Municipiului Zalau, fiecare forma[iune politica are calculele ei, sub aspectul procesului electoral, eu imi mentin oferta de a lucra in aceeasi echipa”, a declarat Ionel Ciunt, referindu-se la acest aspect.

9 COMMENTS

  1. “Dupa parerea mea…”. Si acum minte pentru ca este parerea lui Ciolacu, a Lui Tariceanu, a lui Ponta etc. Bravo! Asta da, echipa: Ciunt, Balajel, Fort, unul si unul!

  2. Asta ar trebui sa se intample, riscul e mare sau acum nu mai nici pt scoli ? Sus care merg la vot au copii si bătrâni acasa.Analizați guvern de specialisti” e xpirati.

  3. Si care se întorc din străinătate si se afla in izolare in perioada alegerilor cum votează: online? ca si scoala? guvernanți de nimic .Analizați si aspectul asta ca numai funcțiile va intereseaza de sănătatea oamenilor nu.

  4. Iti este frica Ciuntule ?De aceea umbli fara masca pe fata tu si PSD-ul tau in campania electorala ?Ati fost pres in fata lui Dragnea si Dancila ,ati realizat ZERO din marile proiecte promise in 2016 ,sigur ca va e frica de alegeri ca ZALAUANII -MAREA LOR MAJORITATE- NU TE VOTEAZA.Du-te in Criseni unde locuiesti si lasa un zalauan get -beget sa conduca Zalaul.

  5. “O parere” si cu “soc” unul si acelasi postac rosu.Mai omule pe CIUNT si PSD-ul tau in doare in cur de sanatatea poporului roman .Urmarete-i pe marii patrihoti din Psdracnea si vei vedea ca niciunul nu poarta masca .Vor amanarea alegerilor fiindca le este frica de VOTUL POPULAR si stiu ca majoritatea acestui popor i-i vom taxa urat la vot pe PSD-eu la alegerile ce urmeaza LOCALE si apoi PARLAMENTARE,

  6. pai nu zicea spuma din PSD ca nu exista virus? ca nu trebuie sa suportam “dictatura” si masca pe bot? Ciunt esti penibil !! si sper ca urmatorul primar sa desfinteze postul lui Fort Calin ! Zalaul nu are nevoie de un administrator politic !! daca primarul isi face treaba si nu se ocupa de alte probleme (ferma de porci ), nu mai este nevoie de aceea functie !

  7. Care Fort ? Lipitorul si rupaul de afișe electorale ?Actualul șef de campanie cu supertrupa de analfabeti jireada& ionuț si inca câțiva..Vai de curul vostru PSD ule.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here