Iohannis-Dancila, sa fie dezbatere, dar sa fie separata

20
1038

 

Iohannis-Dancila, sa fie dezbatere, dar sa fie separata

 (foto tvr.ro)

 

Pentru prima data nu vom avea o dezbatere electorala intre cei doi candidati intrati in turul doi al alegerilor prezindentiale 2019, Iohannis respectiv Dancila, in schimb vom avea parte de o dezbatere separata. Refuzul de a avea o dezbatere cu Dancila, Iohannis l-a justificat prin faptul ca nu vrea sa "legitimez comportamentul mizerabil al PSD-ului acceptând o dezbatere cu candidata PSD". Astfel ca actualul presedinte al Romaniei i candidat din partea PNL la un nou mandat, a anuntat in prima sa conferinta din campania electorala din turul doi, ca va organiza, cu echipa sa, o dezbatere "aezata", marti 19 noiembrie 2019, la care vor fi invitati politologi, formatori de opinie, jurnaliti. Printr-un comunicat de presa, |coala Nationala de Studii Politice i Administrative a anuntat ca echipa de campanie a lui Iohannis este de acord ca SNSPA sa organizeze aceasta dezbatere "într-un spatiu neutru politic" în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I". De cealalta parte, Viorica Dancila vrea ca minitrii care au facut parte din Guvernul sau sa îi cheme la dezbatere, unu la unu, pe cei din Cabinetul Orban, sustinând ca actualii guvernanti vin cu acuzatii pe care nu pot sa le demonstreze. Interesul romanilor pentru debaterea electorala dintre candidati la alegerile prezidentiale, a fost demonstrat prin dezbaterea organizata de catre Europa Fm in primul tur. Dezbaterea a fost urmarita de peste un milion de oameni, o cifra care s-a apropiat de numarul celor care au urmarit dezbaterea din 2014 dintre Klaus Iohannis i Victor Ponta. Cel din urma initial refuzase o dezbatere intre cei doi, iar pe atunci era Iohannis cel care constata ca "domnul Victor Ponta isi mentine aceeasi atitudine aroganta cu care ne-a obisnuit si in ceea ce priveste organizarea unei dezbateri electorale atat de necesare si asteptate de catre toti romanii interesati sa afle proiectele celor doi candidati ramasi in cursa pentru Palatul Cotroceni."

COMENTARII

  1. 18 24 un analfabet de la Veorica de Videle, un lingau de cururi penale ,un neica nimeni unul la care nevasta sa se fute la greu cu dr.. sa si păstreze postul de la buget.O scursura a societății.

  2. Neamtu fuge, ca dracu de tamaie, de o confruntare cu Dancila. Se teme de intrebari, cum a luat familia lui, cu acte false, 5 case de la stat ? Ce a facut ca presedinte 5 ani ca, uite, polonezii au deja viza iar noi avem o sapca ?

  3. mai asta cu #vremdezbatere :pe cine credeți voi că mai păcăliți? Cei educați nu dau o ceapă degerată pe voi toți și prefăcătoria voastră, iar inepții voștri alegători captivi oricum vă votează și sînt din ce în ce mai puțini, v-au mai rămas 2 milioane. Deci, pe cine credeți că mai fraieriți cu însăilările astea de prostovănii? Cu mizerii din astea idioate a început în 1990 și tătucul vostru, criminalul Ion Iliescu, pentru a cărui putere au fost uciși sub conducerea lui peste 1000 de români! Și o tot țineți așa de 30 de ani, bandă de tîlhari!

  4. Un nemtalau , asa zisul “sef al statului” , politrukul Werner , anunta cu emfaza (atitudine lipsita de naturalete , in dezacord cu realitatea , prezenta la psihopati , paranoici , schizofrenici (conform Dex) ..”EU SUNT IN RAZBOI CU PSD ” (???!!) Sa intelegem ca un demn urmas al lui Hitler a declansat al treilea razboi mondial , nu le-au ajuns primele doua ??! Bravo lui si fanaticilor lui !! Asa trebuie sa se comporte un adevarat presedinte al unei tari din (M)UE , in secolul 21 !!

  5. Da ,Georgel Babiuc= reporter Graiul Salariului ca sa stie lumea despre cine e vorbirea , se pare ca tu esti ala cu # vrem dezbatere.Si nu mai tăia comentarii ca nu sunteti Năzuința de pe vremea lui Ceausescu.

  6. 6 32 cel cu vrem "zbatere" :"Măi 06:32, pe cine credeți voi că mai păcăliți? Cei educați nu dau o ceapă degerată pe voi toți și prefăcătoria voastră, iar inepții voștri alegători captivi oricum vă votează și sînt din ce în ce mai puțini, v-au mai rămas 2 milioane. Deci, pe cine credeți că mai fraieriți cu însăilările astea de prostovănii? Cu mizerii din astea idioate a început în 1990 și tătucul vostru, criminalul Ion Iliescu, pentru a cărui putere au fost uciși sub conducerea lui peste 1000 de români! Și o tot țineți așa de 30 de ani, bandă de tîlhari! "

  7. 9 08 si 11 06 ,acelasi postac psd cel cu politrukul Werner ,cel cu “ciuma bruna si nazistii lui Iohannis” ,cel cu luzarii si cu #vremdezbatere :Iti repet inca odata ca tu ai mari probleme de sanatate mintala ,zero neuroni functionali la “mansarda” .Stai linistit ca cei peste 7 milioane de simpatizati ai “ciumei brune” cum ne cataloghezi tu ,va vom trimite in turul 2 ,pe voi pe pesedeu cu proasta satului in fruntea voastra ,a ciurdei de handicapati ,la groapa de gunoi a istoriei.VOTAM MASIV IOHANNIS ! asa ca sa crapi tu de ciuda si toti lingaii penalilor psdragnisti.

  8. Mai asta cu # vrem scremere! Veorica ta va privi la tv dezbaterea președintelui si isi va roade unghiile de ciuda.Hahaha! Iar pe 24 noiembrie va primi m#ie la greu de la majoritatea poporului si tu la fel ii rămânea cu rezultatul scremerii tale ,cu cacatul in pantaloni.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.