Peste 150 de medici s-au distrat pe cinste, sambata, la Briliant Park

A treia editie a Balului Medicilor Salaj a avut loc sâmbata, 26 ianuarie, la Briliant Parc Zalau.

rn

Balul Medicilor Salaj s-a desfasura de aceasta data sub egida Colegiului Medicilor Salaj, dar si a Colegiului Medicilor Dentisti Salaj. În acest fel, evenimentul a fost pe deplin dedicat întregii elite medicale a judetului.
La eveniment au participat aproximativ 150 de medici. In deschidere a fost prezentat un proiect de colaborare intre cele doua colegii, dupa care s-a intrat in partea de socializare si a inceput petrecerea.

rn

Organizatorii evenimentului sustin ca dupa succesul primelor doua editii, Balul Medicilor a ajuns la cea de-a III-a editie. "Putem spune ca dorinta celor doi initiatori, dr. Anamaria Matioc si dr. Alexandru Csakvari, ca acest eveniment al lumii medicale sa devina o traditie a fiecarui început de an s-a concretizat. Cu fiecare an care trece, Balul Medicilor este un eveniment tot mai asteptat în lumea medicala.", ne-au declarat organizatorii.
Directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, Anamaria Matioc ne-a declarat ca: "Cea de-a treia editie a Balului Medicilor va continua traditia primelor editii asteptându-i pe medicii salajeni într-o atmosfera plina de stil si eleganta la Briliant Parc Zalau. stop_coloana Lumea medicala va fi "obligata" sa completeze stilul si eleganta cu multa buna dispozitie, pe care suntem convinsi ca o vor aduce cu ei pentru ca ne-au dovedit-o cu ocazia editiilor anilor trecuti. Balul Medicilor 2019 va aduce din nou împreuna medicii salajeni din toate specialitatile dar, de aceasta data si medicii stomatologi, oferindu-le prilejul sa socializeze si sa se cunoasca mai bine, fara sa aiba pe umeri presiunea professionala si sociala de zi cu zi. Pentru câteva ore ei vor uita de halatele albe si de stresul cotidiat si, cu siguranta, se vor bucura sa fie din nou împreuna la acest eveniment dedicat lor."

rn

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *