Investirea celor sase parlamentari salajeni a avut loc sambata la Prefectura Salaj

17
2308
Investirea celor sase parlamentari salajeni  a avut loc sambata la Prefectura Salaj

Prefectura Salaj si Biroul Electoral Judetean Salaj au organizat ceremonia de investire a noilor parlamentari salajeni sambata, 17 decembrie, la ora 10.00, in cladirea Prefecturii. Unde judecatorul Claudia Tomsa, presedintele BEJ Salaj, le-a inmanat certificatele de parlamentar celor care au obtinut un mandat in urma alegerilor din 11 decembrie. 

Din cei sase parlamentari alesi pe 11 decembrie, la ceremonie nu a participat Seres Denes, liderul UDMR Salaj, parlamentar in functie din 1992.
La eveniment au fost insa prezenti deputatii Iuliu Nosa (PSD – al patrulea mandat), Lucian Bode (PNL – al treilea mandat) Liviu Balint (PMP – primul mandat) si senatorii Gheorghe Pop (PSD – al treilea mandat), Cristian Lungu (PMP – primul mandat).
Judecatorul Claudia Tomsa, presedintele BEJ Salaj, i-a felicitat pe cei cinci parlamentari prezenti, sustinand ca a fost prima campanie electorala si primul scrutin fara incidente nedorite, fiind o premiera in judetul Salaj o organizare a alegerilor atat din partea BEJ, cat si din partea candidatilor, facuta "ca la carte".
Cum prefectul judetului, Marin Nitu, este in concediu, locul sau la ceremonie a fost luat de subprefectul Vasvary Robert, care le-a recomandat parlamentarilor de Salaj sa puna deoparte optiunile politice si sa conlucreze pentru binele Salajului. "Sa puneti deoparte optiunile de partid si diferentele care va despart, sa va uniti fortele pentru a construi, pentru a fauri lucruri bune pentru acest judet. Cu un citat celebru, va urez putere pentru a aceasta munca: un politician se gândeste la urmatoarele alegeri, un om de stat, la urmatoarea generatie. Va doresc mult succes în activitate!", le-a transmis parlamentarilor salajeni subprefectul Vasvary Robert.

 

COMENTARII

  1. Ce tot vb invidioșilor.Nu-l lasă tariceanu pe talos. Dacă nu-l poate tine deputat, o să-l "numească"primar la Zalău ,ca si acolo a scos rezultat bun.?Pe principiul pe care l-a ținut si la partid. La ei asa funcționează democrația. Nu contează voința poporului.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.