SondajRSS Feed

Secretareatul liceului – masura educatiei

Invatamantul salajean isi afiseaza fara rusine lipsa de profesionalism

16 Februarie 2018

"Lucrurile sunt de o gravitate foarte serioasa", oameni buni; daca nu ne trezim devin de o gravitate de care va rade tot mapamondul

Site-ul Liceului Tehnologic nr. 1 din Galgau are scopul de a oferi informatii despre respectiva unitate de invatamant. Numai ca rubricile sunt goale. Asta nu inseamna neaparat ca site-ul nu ofera informatii despre liceu. Deducem, de exemplu, de la rubrica "secretareat", ca in acest liceu nu-i cine sa scrie corect "secretariat".
Asta se intampla pe site-ul unui liceu din Salaj. Dintre atatia profesori ai liceului, nimeni nu s-a sesizat? Ne intrebam de ce macar profesorul de limba romana de la liceul cu pricina sau inspectorul scolar de Limba romana nu obiecteaza ca substantivul "secretariat" este scris gresit. Sau au observat si nu le pasa. Nu vrem sa tragem concluzii pripite, dar in cazul de fata inseamna ca profesorii si inspectorii sunt pregatiti superficial sau sunt dezinteresati. Iar urmare a acestei pregatiri sunt si rezultatele elevilor. Un elev care vede pe site-ul liceului "secretareat" va crede ca asa e corect.
Valoarea invatamantului scade pe zi ce trece. Profesorii sunt umiliti

Invatamantul salajean  isi afiseaza fara rusine  lipsa de profesionalism
de actualul sistem si interesul lor de a produce valori este din ce in ce mai scazut. Ies din scoala "valori" gen Carmen Dan, care a ajuns ministu de Interne dintr-un "secretareat" al unei scoli din Videle. Chiar ieri, ministrul spunea ca "lucrurile sunt de o gravitate foarte serioasa". Ca si cum gravitatea unei fapte s-ar masura in hohote de ras si ministrul a trebuit sa adauge un epitet pentru a-i da gravitate... gravitatii.
Dar de ce o acuzam pe Carmen Dan, cand intreg Guvernul este alcatuit din oameni stersi, cand ministrul actual al Educatiei se exprima cu greseli in fiecare fraza, cand parlamentarii fac dezacorduri cu nemiluita? Ei sunt "valorile" societatii, ei sunt exemple pentru tinerii de azi.

 

Vizualizari 5096
Comentarii articol

LUCRU LA DOMICILIU>

in 16 Februarie 2018 0:03

Oferim urgent munca part-time fara risc: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

>

in 16 Februarie 2018 1:30

Pe tastatura "e" este departe de "i", deci nu poate fi o greseala din graba. Inc-o dovada ca prostii ajung in functii importante.

>

in 16 Februarie 2018 6:52

Dar Graiul Salajului scrie articole intregi fara accente! Ca aasa e pe la noi..... educatia (Scriu si eu asa ca apar numai ? Si://.) Reglati site-ul si scrieti romaneste!

>

in 16 Februarie 2018 7:14

Și copilului meu ii presa română o profesoara care nu reuseste șa se titularizeze ,ia note de 4 și 5 , dar are pretenții mari de la elevi.Este profesoara de romana și nu face pregătire de bac .Și iar suntem la ore in privat...

Situatia invatamantului salajean>

in 16 Februarie 2018 8:16

Credeti ca olimpicii de la matematica,informatica,fizica, chimie,limba romana,istorie,biologie,au mers la facultatile de dascali?Au mers la medicina,drept,informatica,calculatoare.Ceilalti elevi,de nota 7-8,s-au facut dascali,pentru o viata usoara cu 4 luni de vacanta si 4 ore de munca pe zi in care ne educa tinerii.Credeti ca Luci Pop a fost olimpica???Credeti ca liceele care nu au nici un elev care sa ia bacul,merita sa fie tinute ca sa aiba de lucru profesorii[Surduc,Nusfalau,Sag,etc]?

>

in 16 Februarie 2018 8:52

MULTUMIM PENTRU INFORMATIA DESPRE ZILELE SIMLEULUI!

>

in 16 Februarie 2018 9:04

Siteurile nu sunt facute de profesori!!! Mai mult ca sigur a fost facut in graba de o persoana care avea alte treburi decat sa faca acest site si care in nici un caz nu cred ca era profesor ... Si mda, la tara nu prea merg profesori cu rezultate deosebite, dar macar au ambitie sa-si faca un site, ceea ce e laudabil!

Haideti si predati cateva !Intr_adevar lucram 4_5 orel la locul de munca si inca 4_5 ore corectam,scriem, taiem, etc, acasa seara,sau noaptea...>

in 16 Februarie 2018 9:15

Haideti si predati cateva saptamani!Intr_adevar lucram 4_5 orel la locul de munca si inca 4_5 ore corectam,scriem, taiem, etc, acasa seara,sau noaptea...

>

in 16 Februarie 2018 10:17

da nu era mai cuminte sa ajuti explicit la corectare pe loc si sa nu-i faci de rusine fiindca au indraznit sa scrie ca cei din redactie? intreb si eu....

>

in 16 Februarie 2018 10:41

Asta-din cauza ca cei ce facmunca de secretariat sunt femei.In mintiuca aleia care a scris ce-a scris e normal ca daca sunt secretare beroul sa se cheme"secretareat".Daca insa er fi fost mascul ar fi scris secretariat.He,he.Vai de "intelectul" nostru...

>

in 16 Februarie 2018 12:01

Matale scrii ce-ți iese pe gură la băute? Ia folosește dumneata diacritice, că nu scrii avize de însoțire a mărfii. Scrii articole.

>

in 16 Februarie 2018 12:03

Nici secretare in scoli nu mai sunt,toate s-au dus de ministri.Eterna si fascinanta Romanie pesedista ! Cred ca nici motostivuitoare n-au mai ramas pe acasa !

>

in 16 Februarie 2018 12:04

Transferurile se fac pe alte valori, nu pe rezultate deosebite, măi omule.

>

in 16 Februarie 2018 12:07

Da, știm cu toții că olimpicii s-au făcut medici de familie și polițai, nu profesori cu salarii mici.

>

in 16 Februarie 2018 15:02

Nu încerc să scuz greșeala comisă de cine-a scris așa, dar cred ca semnalul de alarmă trebuie tras în primul rand asupra barbarismelor comise de MEDIA. În ziua de azi, copiii sunt mai susceptibili educației din media decât celei de la școala. Daca reporterilor le este LENE să găsească corespondentul românesc la multe cuvinte împrumutate din alte limbi, daca redactorilor le este LENE să foloseasă caractere ROMÂNEȘTI când scriu un articol pe o pagină de internet românească, ce să mai așteptăm de la generația tânără?! Fiți un exemplu dumneavoastră, dragi reporteri, iar apoi comentați!

>

in 16 Februarie 2018 15:57

Nu va luati de profesoara de romana din Galgau ca e preoteasa si va bate Cel de Sus!

>

in 16 Februarie 2018 16:00

Amu nu aveti si voi pretentii ca preoteasa inainte, vindea pita si ziare prin Baia Mare!

>

in 16 Februarie 2018 16:08

La Cnsb Șimleu profesoara de romana nu și termina materia până la bac.Preda zeci de pagini ...dar nu mă mir că nu a reușit să se titularizeze luând note mici....dar predam copiilor și are pretenții să știe pe de rost.Dna directoare să facă ceva că bac - ul bate la ușa.Multumim !

>

in 16 Februarie 2018 16:23

La Galgau e un fel de "scoala curajului" daca le faci o evaluare profesorilor dandu le o dictare de clasa a V a te trezesti cu adevarati dinozauri de se sperie Somesul si o ia catre Bistrita. Acesta este rodul implicarii active a doamnei consilier judetean PSD, Pocol Olimpia, fosta directoare la Galgau care a titularizat pe toti nepregatitii, ca poate, poate a iesi vreodata un primar Psd in Galgau. Acum doamna Pocol Olimpia strange roadele...profesori titularizati pe "bune" la scoala curajului din Galgau. LICEUL TEHNOLOGIC NR 1 GALGAU=REFORMA INVATAMANTULUI PESEDIST!

>

in 16 Februarie 2018 16:29

Îmi pare rău că nu mi am transferat copilul la Liceul I Maniu.Acolo profesoarele de romana sunt bune, fac pregătiri pentru bac încă din clasa a10 a.Sa speram sa le vina ce au apucat să facă că mai are încă multa materie de predat și mai sunt 4 luni.O profesoara care preda mult și prost.Se tot repeta.Dicteaza un lucru de 10 ori.Totusi de ce e ținuta? că nu e titulara , iar notele pe care le ia sunt foarte mici.

>

in 16 Februarie 2018 16:38

Că profesoara de romana nu-si termina materia știm, dar ce putem face ? Toți părinții suntem revoltați de modul ei de predare , dar nu se fc nimic.Se știe că preda foarte mult și foarte prost.Are săptămâni că nu preda nimic după care începe să predea 100 de pagini care se repeta..Se tot vb de ea, dar nimic.Ne am luat profesor de meditații.

>

in 16 Februarie 2018 17:25

Am tot vorbit la ședințe că nu - și termina materia ( prof.de rom. Cnsb ) , dar nimic...noroc că celelalte materii de bac.sunt gata . Felicitări acelor profesori că incep recapitularea.La romana Dumnezeu cu mila Oricum au rămas multe opere de predat și nu mai are când sa termine.

>

in 16 Februarie 2018 17:39

Probabil d-na profesoara este în urma cu materia, dacă așa ziceți dumneavoastră, cei în cauză, dar și cei care deja au terminat materia, înseamnă că au luat-o ,,pe repede înainte". Din cate stiu eu, există o planificare la fiecare materie, pe tot anul, deci nu aveau cum să termine încă.

>

in 16 Februarie 2018 18:19

Pe cand o evaluare a cadrelor didactice la Galgau? La SECRETAREAT cu ele.

>

in 16 Februarie 2018 18:24

domnilor de la inspectorat pe cand o inspectie tematica la liceul renumit sa vedeti mai ales profesorii de limbi straine ce pregatiti mai sunt

915>

in 16 Februarie 2018 18:26

Nu contest ceea ce afirmati.Dar ,intotdeauna ati votat cu cei ce v au promis mai multe " gloante" ,numai ca acestea se intorc asupra poporului.Asta ne doare .Avem mult mai multe " pretentii " de la dascali in acest sens.

>

in 16 Februarie 2018 18:27

Nu trebuie sa te întrebi despre ce profesoara e vorba.Stie toată lumea.Bine că am scăpat.Nu- și termina materia și de aceea a trebuit să - mi dau copilul la meditații și a început calvarul.Nu învăța ce preda aceasta prof.si notele erau mici.Trebuia sa i zici cuvânt cu cuvânt altfel nu luai mai mult de 6.Succes !

>

in 16 Februarie 2018 18:56

domnilor de la inspectorat pe cand o inspectie tematica la liceul renumit sa vedeti mai ales profesorii de limbi straine ce pregatiti mai sunt

>

in 16 Februarie 2018 19:00

la scola aceea s-au aciuat ca profesori niste coate goale stranse de pe la scoli indoielnice, nu te poti astepta la altceva, niste provinciali care daca nu pot educa bat, bate-i doamne cu mai multa cultura in cap

>

in 16 Februarie 2018 19:50

Tocmai voi analfabetii de la Graiul v-ati aflat sa comentati ! \r\nHai sictir ! \r\n

>

in 16 Februarie 2018 19:59

Domnule varga!\r\n-Inainte de a critica pe cineva pentru o banala greseala de ortografie,dumneata,jurnalist fiind,n-ar strica sa te informezi\r\nDe exemplu,sa te informezi care este denumirea corecta a localitatii in cauza.\r\n-Daca n-ai facut-o,te informez,macar retroactiv ca sa bagi la ghiozdan:\r\n -Localitatea susnumita se cheama GILGAU asa cum vad ca e scris si pe site,si nu GALGAU,destept si betiv ce esti!\r\n-Explicatie:Numele localitatilor din RO se stabilesc prin lege(in cazul de fata Legea nr.2/1968),si nu se schimba odata cu schimbarea regulilor de ortografie.\r\n-Poti sa fi sigur!Iti spune un ungur.

>

in 16 Februarie 2018 20:18

" Ies "valori " gen Carmen Dan , care a ajuns ministu de interne "???

>

in 16 Februarie 2018 20:54

localitatea se cheama Gilgau deoarece asa au scris o comunistii, iar atunci cand in Consiliul Local s a propus scrierea corecta a localitatii GALGAU...primarul pesedist Ionac Silviu a spus ca nu este important, desi in hrisovul bisericii vechi de lemn astazi aflata in satul patriarhului Justinian este scris clar Galgau, iar pentru ungurul istet numele in maghiara a localitatii este GALGO nu GILGO.

>

in 16 Februarie 2018 21:04

Pt.istetul de la 20.54:\r\n-O lege nu se schimba printr-o Hotarare de Consiliu Local.

>

in 16 Februarie 2018 21:14

Domnule Varga, profesorii renumitului liceu au corectat pe site-ul liceului ...acum de luni dimineata vor merge la SECRETARIAT, dar cu continutul care lipseste cu desavarsire ce va faceti? Macar un istoric al invatamantului in Galgau sa fi postat ca sunt cel putin doua monografii a localitatii. Dar mai nepregatite si mai lenese cadre didactice de cand e invatamant in Galgau n au fost...rusinica.

>

in 16 Februarie 2018 21:22

De la Wikipedia, enciclopedia liberă\r\nGâlgău\r\n— Comună —\r\nGâlgău\r\nGâlgău\r\nGâlgău se află în România GâlgăuGâlgău\r\nGâlgău (România)\r\nPoziția geografică\r\nCoordonate: 47°17′03″N 23°40′34″E\r\nȚară Flag of Romania.svg România\r\nRegiune de dezvoltare Regiunea de dezvoltare Nord-Vest\r\nJudeț Salaj county coat of arms.jpg Sălaj\r\nSIRUTA 141134\r\nReședință Gâlgău\r\nSate componente Gâlgău, Bârsău Mare, Căpâlna, Chizeni, Dobrocina, Fodora, Frâncenii de Piatră, Glod, Gura Vlădesei\r\nGuvernare\r\n - Primar Cristian Ungur[*][3][4] (PNL, 2012)\r\nSuprafață\r\n - Total 75,31 km²\r\nPopulație (2011)[1][2]\r\n - Total ▼ 2456 locuitori\r\n - Recensământul anterior, 2002 2.791 locuitori\r\nFus orar UTC+2\r\nPrezență online\r\nsite web oficial Modificați la Wikidata\r\nGeoNames Modificați la Wikidata\r\nLocalizare în cadrul județului\r\nLocalizare în cadrul județului\r\nModifică date / text Consultați documentația formatului\r\nGâlgău este o comună în județul Sălaj, Transilvania, România, formată din satele Bârsău Mare, Căpâlna, Chizeni, Dobrocina, Fodora, Frâncenii de Piatră, Gâlgău (reședința), Glod și Gura Vlădesei.

>

in 16 Februarie 2018 21:30

1 VAIDA IONUT Director/Prof.Educatie fizica si sport Gr. I LICEUL TEHNOLOGIC NR. 1 GILGAU \r\n2 PETER ARGHIL Invatator Gr. I LICEUL TEHNOLOGIC NR. 1 GILGAU II\r\n4 FLORIAN LUCIAN Profesor/Educatie fizica si sport/TIC Def SCOALA GIMNAZIALA FODORA  V\r\n6 CHIROBAN LAURA Profesor/Limba si literatura romana Gr. I LICEUL TEHNOLOGIC NR. 1 GILGAU VII\r\n7 HOZAN CRINA Matematica Gr. II LICEUL TEHNOLOGIC NR. 1 GILGAU VIII\r\n8 SOMCUTEAN AUGUSTIN Profesor/Religie Gr. I LICEUL TEHNOLOGIC NR. 1 GILGAU X\r\n9 VAIDA PETRONELA Profesor/Fizica Gr.II LICEUL TEHNOLOGIC NR. 1 GILGAU XII....Pana azi intrau in SECRETAREAT, de luni in secretariat.\r\n

>

in 17 Februarie 2018 10:23

Niste completari:1. Liceul Tehnologic din Galgau pe Somes face parte din fieful PSD, asadar... treageti concluziile! Pocol Olimpia din Simisna, pesedista pana in maduva oaselor, este sora marelui Ciunt, la propriu!3. Pop Maria Luci, senatoreasa, cand era eleva, nici macar nu a auzit de termenul "Olimpiada..."!4. In niciun caz Pop Luci nu va trimite o inspectie tematica la Galagu ca sa rezolve diferite probleme, ci, eventual, de ochii lumii, spunandu-le celor din echipa ce trebuie "sa vada"!5. Echipa de "ghiocei" de la ISJ este,in primul rand, in intregime pesedista, (fara exceptie) ca directorii de scoli, de altfel,in al doilea rand, este incompetenta (cu 2 exceptii) si fara caracter ( in exclusivitate), asa ca...!6. Se poate ajunge in Romania, in functie, de ...senator, de exemplu, si fara sa "ai carte", vezi cazul militianului Pop Gheorghe, om care, impreuna cu Ciunt Ionel, a pesedizat intreaga Vale a Somesului, de la Surduc pana in Zalha, respectiv Poiana Blenchii!

>

in 17 Februarie 2018 16:45

Am inteles ca directorul de la Galgau s a mai desteptat si nu mai pune botul la toate prostiile doamnei consilier Pocol Olimpia care este in stare sa moara legata de gat cu Psd\r\n\r\n\r\n\r\n

Alegerea cea mai bun? pentru tine!>

in 17 Februarie 2018 18:11

Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

>

in 17 Februarie 2018 18:36

Profesorii ar trebui să facă pregătire pentru bac. cu teste multe , dar din păcate se face foarte puțin.

>

in 17 Februarie 2018 19:55

Multi dintre dascali sunt incompetenti deoarece multi si-au luat diplomele de licenta pe bani,se vede si rezultatul.Asa este in orice ramura cand treci prin scoala ca pestele prin apa\r\nvad ca conteaza diploma ,nu sa fii competent! in multe cazuri si diplome cumparate!ce mai astepti rezultate?

>

in 17 Februarie 2018 23:34

Bine ca stergeti anumite comm-uri de pe acest site, dar nu stergeti escrocheriile de anunturi cu "castiguri online". Ohh, am uitat, site-ul dvs are de castigat daca e accesat de cat mai multi.

>

in 18 Februarie 2018 9:06

Învățământ= stres, bătaie de joc din partea profesorului, diferente intre elevi, învățat pe de rost, creativitate zero , materii care nu folosesc la nimic.

>

in 18 Februarie 2018 12:20

Tu ca profesor , cum sa fii mulțumit să predai o definiție de o pagina știind că niciunul nu pricepe și să pretinzi sa o memoreze cuvânt cu cuvânt.Care e logica ? Ești satisfăcut că elevul memorează , dar nu înțelege nimic? că la 5' după ...nu mai știe nimic.Mi lehamite de tot, dar trebuie sa suportam niste cadre ( unele , că nu sunt toți la fel) care își aruncă frustrările la clasă.

>

in 18 Februarie 2018 14:50

Si la Surduc e durere, o parte din parinți și-au dus copiii la școală în Jibou

>

in 18 Februarie 2018 16:40

La Surduc este director unu'Gionea Adrian, care a luat concursul (daca si ala e concurs) de directori in doua locuri, la Scoala "I.Maniu" Zalau si Lic. Tehnologic Surduc. Cu toate ca respectivul sta la doi pasi de Scoala "I. Maniu" Zalau, gionea "a preferat" sa faca naveta la Surduc. De ce? Pentru ca asa i-a ordonat senatoreasa Pop Maria, pentru ca trebuie sa intareasca PSD la Liceul din Surduc si nu numai!Deci, oamenilor, nu conteaza scoala (rezultate zero la bac), ci aderentii la partidul bun!

>

in 18 Februarie 2018 16:41

Alo inspectoratu se aude? E nevoie de evaluarea urgenta a profesoarei de matematica Hozan Crina de la Liceul Galgau dar si a profesoarei de romana Chiroban Laura. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

>

in 18 Februarie 2018 17:13

Domnule de la 16.41, de ce te ascunzi după perdea? Spune-ti numele si hai sa discutăm public. Eu sunt Crina HOZAN profesoara aia mediocră care trebuie evaluată de urgenta. Sunt profesoara aia care de 14 ani fac GRATUIT consultații cu elevii, probabil si cu copilul d-voastra. Care de fiecare data am cate o ora libera in loc sa fac altceva, cer colegilor sa ma lase sa merg eu la clasa pentru inca o ora de matematica. Poate ca ai terminat tu in locul meu facultatea la Babes, ai luat tu 8.50 la titularizare si peste 9 la fiecare grad didactic, poate ca ai mers tu in locul meu sa mai faci o facultate si un masterat. Spune-ti public numele si eu de invit la orele mele de matematica sa vezi ce usor este si sa vezi cu ce lucram. Rusine.

>

in 18 Februarie 2018 17:39

Cred ca esti unul din aia pe care d-na HOZAN si Chiroban te-a lăsat corigent

>

in 18 Februarie 2018 17:58

In clasa a 12 a este mult de învățat.( programa multa de bac), dar profesorii acum au ei ceva de " arătat".Teste, teme zici că au luat o razna .De ce?

>

in 19 Februarie 2018 16:08

"SUNT PROFESOARA AIA". Halal exprimare de cadru didactic...

>

in 19 Februarie 2018 23:34

Hozan Crina profesoara"aia" cum s a autointitulat a luat 6,59 la bacalaureat si 6,56 la licenta. Spune ca a luat peste 9 la fiecare grad didactic, pardon ai doar gradul II...pregateste te de gradul I.

>

in 20 Februarie 2018 10:14

Prost informat. Nici o nota nu ai nimerit. Trimite-mi o adresa de mail sa iti trimit cate o copie de pe fiecare diploma sa vezi ce bine informat esti. Nu iti este buna sursa.

>

in 25 Februarie 2018 12:45

Vezi ca cine minte ii creste nasul, notele de licenta si bacalaurat sunt afisate pe site-ul ISJ Salaj.Asadar cum ramane cu demonstratia?

>

in 7 Martie 2018 23:54

FOARTE INTERESANTE COMENTARIILE, E IN SALAJ LICEUL? COMENTARIILE SUNT DE PARCA AR FI LA CLUJ...INSEAMNA CA PARINTILOR LE PASA DE ACEA SCOALA, DACA NU URECHEZI PROFESORII DE ASTAZI, ADIO SCOALA SI PERFORMANTA...PE EI PE MAMA LOR DE NEPREGATITI!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.