Intrare gratuită la Grădina Botanică Jibou cu o carte la tine

1
325

Vrei să vizitezi Grădina Botanică „Vasile Fati” din Jibou, unde să te şi opreşti câte clipe pentru o lectură într-un mediu de o frumuseţe aparte? Poţi face asta, gratuit, sâmbătă, 8 august, cu condiţia să ai la tine o carte.  

Pentru al patrulea an consecutiv, Ziua Internațională a Cărții este marcată prin lectură la Grădina Botanică Jibou. Ai o carte la tine și intri gratuit

Evenimentul este organizat în colaborare cu asociaţia “Cărţile pe faţă”, care va deconta de altfel, costul biletelor celor care vor participa la acţiunea de sâmbătă.  

Scopul acestui eveniment este să îi încurajeze pe oameni să citească în spații publice și astfel să devină ambasadori ai lecturii.

„Natura și cărțile aparțin ochilor care le văd în profunzimea lor” – Ralph Waldo Emerson

1 COMENTARIU

  1. Un cotidian cu mai multi muschi decat minte scrie despre adunarea „priamrilor” de pe valea Somesului la o dezvelire de statuie. De remarcat inaltimea soclului, bloc de piatră salajan, care se pare că a costat mai mult decât opera propriu-zisa. Tot bust, ca, de cand cu suedezu, partidul se tteme de tot ce este mai jos de burik.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.