SondajRSS Feed

Intr-un top al celor mai bune marcatoare de la HC Zalau in acest sezon, Teodora Bloj se claseaza pe primul loc

4 Ianuarie 2017

Chiar şi în lipsa golgheterei din sezonul trecut - Claudia Constantinescu, care este într-un program de recuperare după operaţie, HC Zalău se descurcă destul de bine pe faza ofensivă.

Responsabilitatea marcării golurilor a preluat-o celelalte jucătoare din linia de 9 metri, iar la acest capitol, cel mai bine pare să se descurce Teodora Bloj, care în cele 10 meciuri susţinute până acum este de departe cea mai bună marcatoare  a Zalăului, cu 50 de goluri. Altfel spus, jucătoarea venită de la SC Mureşul Târgu Mureş are o medie de cinci goluri pe meci.

Şi interul Ana Maria Drăguţ arată o formă bună de când a venit la Zalău, marcând 44 de goluri, în timp ce extrema Roxana Rob este a treia marcatoare cu 32 de goluri. Andrada Trif (8 goluri marcate),  Ana Ciolan (2) şi Adina Cârligeanu (1) sunt handbalistele care au marcat cel mai puţin, însă la serviciile lor, antrenorul Tadici a apelat foarte puţin.

Valentina Panici, cea care în anul 2016 a fost desemnată cea mai bună handbalistă a Sălajului, se clasează pe locul 5, alături de extrema Cristiana Nica.

Altfel spus, cele 246 de goluri marcate de gruparea condusă de Gheorghe Tadici în prima parte de campionat au fost înscrise de 12 jucătoare. Adică, exceptând-o pe golgehtera de anul trecut - Claudia Constantinescu - toate jucătoarele de câmp şi-a înscris numele pe lista marcatoarelor.

Să mai spunem că HC Zalău are abia al optulea atac din Liga Naţională. În schimb, la capitolul defensivă, gruparea de sub Meseş este o forţă,

Intr-un top al celor mai bune marcatoare de la HC Zalau in acest sezon, Teodora Bloj se claseaza pe primul loc
având a treia apărare din campionat, după CSM Bucureşti şi CSM Roman.                

Marcatoarele de la HC Zalău, în prima parte de campionat:


1. Teodora Bloj               50 goluri

2. Ana Maria Drăguţ       44       

3. Roxana Rob                 32

4. Larisa Tămaş              24

5. Valentina Panici          20

    Cristiana Nica            20

6. Ştefania Lazăr           16

7. Sabine Klimek            15

8. Raluca Crap                14

9. Andrada Trif              8

10. Ana Ciolan                  2

11. Adina Cârligeanu         1

Vizualizari 417
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.