Instructorul auto isi invata elevul sa treaca pe rosu

0
15

Un instructor auto din Zalau, în vârsta de 58 de ani, a fost suprins saptamana trecuta de politisti în timp ce pregatea un cursant sa obtina permisul de conducere ca nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului. Ulterior, acesta a oprit pe prima banda de circulatie, lângă o unitate bancara, unde oprirea este interzisa, stânjenind circulatia celorlalte autovehicule aflate în trafic. 

Totul s-a petrecut vineri, 28 octombrie, pe strada Tudor Vladimirescu, din Zalau. Fata de instructorul auto, politisti din cadrul Biroului Rutier aflati în exercitarea atributiilor de serviciu au luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda în suma de 750 lei. De asemenea, ca masura complementara, permisul de conducere al instructorului a fost suspendat pentru 30 de zile.
Cel care a fost oprit de politie este instructor de legislatie la scoala de soferi ABCDE Instructor SRL, a lui Faur Adrian din Zalau, si se afla la volanul autoturismul marca Volkswagen Golf de culaore alba, inmatriculat cu numarul SJ 07 ABC.

Cel mai bun instructor auto
din Salaj este la EUROBXB stop_coloana

Potrivit site-ului topinstructoriauto.ro, din cei 106 instructori auto inregistrati in Salaj in 2015, cel mai bun instructor din judet s-a dovedit Avram |andor, instructor la scoala de soferi EUROBXB SRL. Avram Sandor a avut 202 cursanti pe intreg anul 2015, dintre care un numar de 135 de elevi au otinut permisul de conducere. Avram Sandor a obtinut astfel cel mai mare procent de promovabilitate din judet, de 67 la suta. Avram Sandor are un procent general de promovabilitate, pe toata durata de activitate, de 79,8 la suta. Mai exact, de cand este instructor, din totalul de 1.510 elevi, 1.205 au reusit sa obtina permisul auto dupa ce au fost instruiti de Avram Sandor.
Site-ul citat il pune in fruntea clasamentului dupa procentul de promovabilitate si pe instructorul Iozsef Laszlo Dull, care a avut insa un singur elev pe tot anul 2015 si care a luat permisul de conducere.
In top 10 cei mai buni instructori salajeni se mai afla inca doi instructori de la scoala de soferi EUROBXB SRL, Emil Alin Paraianu si Vasile Ghilea. EUROBXB SRL, cu cele mai bune rezultate in 2015, a fost desemnata cea mai buna scoala de soferi din Salaj. Scoala de soferi ABCDE Instructor SRL a reusit sa se claseze doar pe locul al 15-lea.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here