Inspectoratul Scolar vine cu lamuriri in cazul incidentului de la Bac din Jibou

8
1064

Dupa ce la un liceu din Jibou subiectele de la proba scrisa la Limba si literatura romana de la Bacalaureat au fost incurcate, iar elevii de la profilul real au primit subiectele de la profilul uman, Inspectoratul Scolar Judetean Salaj iese public pentru a explica situatia. De precizat ca elevii au sutinut acest examen in data de 22 iunie, iar lamuririle sosesc in data de 26 iunie.

“La proba scrisa de Limba si literatura romana, in Centrul de Examen Liceul Teoretic <Ion Agarbiceanu> Jibou, 14 elevi de la profilul real au primit subiectele pentru candidatii de la profilul uman, subiecte asemanatoare. Comisia din Centrul de Examen a sesizat Comisia Judeteana de Bacalaureat, care, la randul sau, a sesizat Ministerul Educatiei si Cercetarii. Mentionam faptul ca elevii respectivi nu au dorit sa repete proba scrisa la limba romana cu subiectele de rezerva si au dat declaratie ca vor sa li se corecteze lucrarile în conformitate cu subiectul primit. De la Ministerul Educatiei, s-a primit aprobare scrisa,în acest sens, astfel încat doleantele elevilor au fost respectate”, transmit reprezentantii inspectoratului Scolar Judetean Salaj.

Legat de faptul ca lamuririle au venit dupa cateva zile de la incident, institutia spune ca nu a vrut sa bulverseze buna desfasurare a celorlalte probe.

“Pentru ca acest incident sa nu aiba un impact emotional negativ asupra elevilor implicati în examenul de Bacalaureat, Biroul de presa a considerat necesar sa dea acest comunicat dupa încheierea tuturor probelor scrise”, ne explica reprezentantii ISJ Salaj.

8 COMMENTS

  1. Un sfat pentru actualul inspector scolar general: “Afara cu toti inspectorii scolari “Yes man”, lingai si incompetenti pesedisti!” Scapati-ne de acesti impostori ajunsi in functie din cauza covidei Pop Maria Lucy, asa zisa senatoresa, sotia “senatorului” agramat, Pop Ghita Vanatorul!

  2. Habarnistule, chiar cunosti sensul cuvantului si ti-l asumi. Numai seful de la ISJ s-a schimbat si cativa inspectori, deocamdata. Nu fi ironic cand vorbesti despre “valori”. Asa oameni limitati si incompetenti ca cei pe care i-a “adunat” Lucy Pop, senatoreasa nu mai nimereste nimeni! Hossu Cristina, saraca, fiica croitoresei lui Lucy Pop, Valentina Sauca, educatoarea, domnisoara, Pop Natalia, absolventa de Baia Mare, Lorena Cernucan, cosilier pesede, de la Surduc, Crisan Laura, sotia unui vicepresedinte psd, Gudea Mioara, preoteasa, Boha Claudia, sotia consilierului episcopului de Salaj etc.

  3. Bine ca a trecut epoca Pop LUCY, SEnatoresa Proasta, pentru care numai politicul a contat “sa mai prinda sotul un mandat, numai unul”. Rusine, broasco!

  4. Presedintele, in primul rand, apoi comisia care n-a respectat regulamentul. Pasul 2 era sa-i puna pe candidati sa semneze primirea subiectului cf. profilului si atunci si-ar fi dat seama de greseala cu ajutorul elevilor.

  5. Cine-i de vina ,COMISIAca doar iau o gramada de bani ,dar daca in comisii puneti numai lichele
    asta este rezultatul.S-au dus pesedistii si au venit altii mai rai PENELISTII!
    DOAR SE STIE DIN CINE A FOST FORMATA COMISIA .NU DIN VREUN PROFESOR DE ELITA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here