SondajRSS Feed

Invatamantul salajean nu are jurist

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj gaseste greu un consilier juridic

11 Iulie 2017

Astazi are loc proba scrisa a concursului pentru ocuparea postului de jurist din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Salaj. Asta dupa ce la concursul organizat luna trecuta pentru postul de consilier juridic, nici unul dintre cei doi candidati nu a reusit sa promoveze. Si noul concurs are un singur candidat, Andreea Roxana Ignat, al carui dosar a trecut de etapa de selectie pe data de 7 iulie. Daca Andreea Roxana Ignat obtine 50 de puncte din cele 100 puse la bataie, va putea intra in proba interviului. 

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj a avut consilier juridic in persoana Mariei Jeler. Dupa inceperea urmaririi penale in rem a Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau in dosarul in care Inspectoratul Scolar Judetean a pierdut peste un milion de lei, consilioerul juridic si-a dat demisia.
Nevoit sa renunte la cladirea in care a functionat timp de mai bine de cinci decenii Clubul Copiilor din Zalau, Inspectoratul Scolar judetean s-a trezit ca nu mai poate sa recupreze 1,1 miloane de lei, bani investiti pentru reabilitarea si extinderea spatiilor clubului.

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj gaseste greu un consilier juridic
Paguba s-a produs, spun anchetatorii, pentru ca demersurile ce se impuneau in acest scop s-au facut prea tarziu. Dupa lungi tergiversari, cu toate ca a avut castig de cauza in fata urmasilor lui Bikfalvy, Inspectoratul Scolar Judetean a ramas cu buzele umflate. Ba, mai mult, a fost pusa in situatia de a gasi spatii in care Palatul Copiilor sa isi poata desfasura activitatea. Reprezentatii Ministerului Educatie afirma ca "din documentele analizate si din discutiile purtate cu persoanele implicate in speta a rezultat ca ar putea fi intrunite elementele constitutive ale unor infractiuni precum abuz in serviciu si neglijenta in serviciu".

Vizualizari 1888
Comentarii articol

>

in 11 Iulie 2017 1:44

Sunt cativa asa zis juristi care au obtinut diploma contra cost si iata ca nu se descurca la examene.Era unul care e prostia intruchipata care a fost jurist pe la ceva statie peco care habar n-are de notiuni elementare de drept.

>

in 11 Iulie 2017 6:40

Jeler cum sta treaba cu Bortes cand era director la scoala din Porolissum? "Jeler hai la trotinel in directiune" eiei

>

in 11 Iulie 2017 8:05

Cel ce nu a luat concursul pentru jurist luna trecut era un liberal ce a lucrat la CJ Salaj, si bineinteles Pop Maria Luci nu l-a vrut acolo, la ISJ sa le afle toate secretele "misteriosilor inspectori" si toate prostiile ce le fac periodic din cauza incompetentei. Daca se strecura vreun intrus in echipa de "ghiocei", aflam mai repede ce se intampla cu Palatul Copiilor din Zalau.

>

in 11 Iulie 2017 8:14

ISJ Salaj gaseste greu un jurist pentru ca Maria Sa, Pop Maria, senatoreasa, nu si-a "gasit" persoana preferata: pesedista, obedienta, limitata, semidocta (ca ea) etc.

>

in 11 Iulie 2017 12:01

Primul avea studiiile la zi ..psd cauta pe cineva cu studii la distanta

>

in 11 Iulie 2017 17:47

Ce dreak.Nu mai sunt in Zalau politisti pensionari dispusi sa beleasca belengherul la isj?Mare-i criza pe piata muncii domne!Le-a dat dracnea pensii atat de mari ca li s-a facut greatza.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.