INSP: Trend crescător al cazurilor de covid-19 în Sălaj

2
280

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, 15 județe din țară, printre care și Sălajul, se află pe un trend ascendent în ceea ce privește numărul cazurilor de coronavirus. E vorba despre Alba, Botoșani, Cluj, Covasna, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

În privința deceselor, 95 la sută dintre acestea au fost ale unor persoane care aveau și alte probleme medicale. De asemenea, 80,7 la sută din totalul deceselor au fost la persoane de peste 60 de ani, iar un procent de 59,8 la sută dintre persoanele decedate au fost bărbați.

Până în prezent, în Sălaj, de la începutul pandemiei au decedat 30 de persoane. 

Pentru a limita răspândirea coronavirusului, autoritățile recomandă populației evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile, purtarea măștii de protecție, precum și dezinfectarea frecventă a mâinilor.

2 COMMENTS

  1. Din cauza virusului nu moare nici unu. Nu este vírus. Voi faceti asa sa fie pozitív oameni. Oameni bolnavesc ca poarte masca nu poarte respira, de panica ce faceti, pierde loc de munca. Oameni destept nu face test, Nu poarte masca, numerge la vot pina nu va fi dreptate. Masca a opera minciuni.Citi bani primiti pt minciuni. Terminati odata lasati oamenii, macar aerul sa nu plateste. Oameni curaj, treziti-va.

  2. Aveti dreptate. Masca acopera minciune, test false, panica pt. oameni. Terminati odata, női nu avem nevoie de teste, de masca, avem nevoie de dreptate, aer liber, loc de munca. Dumnezeu plateste pt minciuni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here