Infracțiuni economice cu prejudiciu de peste 6 milioane de lei

0
1038

În primele zece luni ale acestui an, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au efectuat 24 percheziții domiciliare și au pus în aplicare 12 mandate de aducere în cadrul unor dosare penale ce vizează infracțiuni economice.  

În perioada 1 ianuarie-31 octombrie, au fost înaintate către unităţile de parchet de pe raza judeţului 21 dosare penale cu propunere de trimitere în judecată. În cauzele penale instrumentate, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de 45 de persoane, iar față de o persoană s-a dispus măsura controlului judiciar.  

Prejudiciul recuperat în această perioadă a fost de 6.631.000 lei, dintre care 180.000 lei în numerar, 5.428.000 lei în cont bancar și 1.023.000 lei prin aplicarea măsurilor asiguratorii.

în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 168 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 696.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.