SondajRSS Feed

Pregatire pentru antrenorii si instructorii salajeni

26 Iunie 2013
Saptamana viitoare A.N.A.K. isi muta tabara la Marghita, unde sportivii vor beneficia de binemeritata vacanta

La finalul saptamanii trecute, Asociatia Nord Amical Karate a desfasurat, in statiunea Mogosa, jud. Maramures, un seminar de karate sub conducerea presedintelui acestei organizatii, sensey Viorel Duta, centura neagra 5 Dan. Seminarul a fost dedicat antrenorilor si instructorilor, membri ai asociatiei, din Bihor, Salaj si Maramures, dar si musafirilor din Covasna si Bucuresti, si deasemeanea catorva sportivi mai avansati. Antrenamentele s-au desfasurat pe malurile la-cului Bodi si in baza sportiva a statiunii si au fost in numar de trei pe zi, de vineri pana duminica. Au fost parcurse sistematic tehnici de brate si picioare, aplicatii practice de kata (bunkai), dar si antrenamente de anduranta care s-au desfasurat in padure. Salajul a avut trei reprezentanti, Gheorghe Pop de la C.S. Omega Simleu, si Dan Chis si Adrian Cret de la C.S. Dani-San din Zalau. „Actiunea a fost foarte reusita, musafirii s-au simtit excelent, apa l
Pregatire pentru antrenorii si instructorii salajeni
acului deosebita, atat pentru inot cat si pentru agrement, iar organizatorii multumiti ca activitatea a avut succes! Le dorim o vacanta cat mai placuta tuturor sportivilor nostri”, ne-a declarat vice-presedintele A.N.A.K. Gheorghe Pop. De saptamana viitoare A.N.A.K. isi muta tabara la Marghita, unde sportivii vor beneficia timp de o saptamana de o binemeritata vacanta in care se va imbina armonios placutul cu utilul, adica dupa fiecare antrenament se va face recuperare in bazinele cu apa termala din strand. Stagiul se va incheia cu deja traditionala competitie in aer liber Cupa „Good Dragon”.

Vizualizari 311
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.