SondajRSS Feed

Nana si CRBL vor fi responsabili cu decibelii la Zilele Zalaului

18 Iunie 2013
Este oficial, Nana, CRBL, Andreea Balan, Like Chocolate si Anda Adam vor fi pe scena din fata Casei de Cultura a Sindicatelor la Zilele Zalaului. Consilierii locali au aprobat ieri in sedinta de Consiliul Local proiectul de hotarare care privea modificarea acordului de colaborare, in vederea organizarii in Zalau a unui eveniment cultural in cadrul Zilelor cetatii Zalau ce vor avea loc in perioada 26-28 iu-lie. A fost un singur vot impotriva.

S.C. Hot Paprika S.R.L din Zalau, care s-a angajat sa aduca artistii amintiti mai sus, este firma care se va ocupa de partea indragita de toata lumea, si anume muzica, la Zilele Zalaului. Firma cu care a concurat Hot Paprika este firma din Iasi care s-a ocupat de organizarea evenimentului Zilele Cetatii de anul trecut si care a pierdut in fata firm
Nana si CRBL vor fi responsabili cu decibelii la Zilele Zalaului
ei zalauane pentru ca nu a putut sa onoreze cerintele acordului.

Pe langa multi artisti consacrati pe care scena de la Zilele Zalaului i-a gazduit, a venit randul rapperului Nana. Melodiile cu care a devenit cunoscut neamtul sunt „Lonely”, „Remember the time”, „Darkman” si multe altele din perioada sa de glorie de dupa 1996.

Vizualizari 1247
Comentarii articol

>

in 18 Iunie 2013 11:39

oricum o sa fie naspa zilele zalaului cica =))

>

in 18 Iunie 2013 22:29

e super ! mici,bere, galagie,urina,voma,miros insuportabil; cine poate fuge din oras,cine nu...inghite

>

in 26 Iulie 2013 13:25

chiciuri peste chiciuri,multa mizerie ,si la fel de multa galajie ,o nimica toata .mult zgomot ptr,nimicuri .

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.