SondajRSS Feed

Ovidiu Teusan s-a inteles cu CS Phoenix

11 Iunie 2013
Actele pentru un nou contract nu au fost semnate, deoarece jucatorul a suferit o interventie chirurgicala

Aproape o viata de sportiv de performanta a stat Ovidiu Teusan la Baia Mare. Originar din Dej, voleibalistul de 31 de ani a evoluat 11 ani la stiinta Explorari, dar in sezonul trecut a jucat pentru CS Phoenix.

In aceasta vara, Ovidiu Teusan si-a terminat contractul la Simleu Silvaniei, dar el are un acord pentru inca un an, iar cele doua parti au si discutat pentru un nou contract.

Deocamdata, actele nu au fost finalizate, avand in vedere ca jucatorul se afla la Spitalul de Ortopedie nr. 2 din Timisoara. Astfel, luni dimineata, Ovidiu Teusan a facut o operatie la meniscul piciorului drept, unde a avut probleme inca dinaintea Sarbator
Ovidiu Teusan s-a inteles cu CS Phoenix
ilor de Iarna, si inca nu poate veni la Simleu.

„Am fost operat si nu pot merge foarte bine si nici nu pot conduce. In principiu m-am inteles cu Simleul, dar acum nu pot ajunge in Salaj. Oricum, intr-o luna sunt apt 100% pentru efort si cred ca semnez contractul”,a declarat dejeanul pentru Sportul Salajean.

Vizualizari 402
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.