SondajRSS Feed

Premiile „IULIU SUCIU” pentru creatie literara

6 Iunie 2013
In Sedinta festiva de azi a Cenaclului Sivania se vor decerna premiile pentru Concursul de creatie literara „IULIU SUCIU”. Este prima editie a acestui concurs organizat intru memoria si spre cinstirea celui care a fost fondatorul si mentorul Cenaclului Silvania, distinsul profesor Iuliu Suciu. De sub „bagheta” sa au plecat spre taramul creatiei literare zeci de poeti, prozatori, critici literari. Sedinta de cenaclu de azi va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, Sala mica de
Premiile „IULIU SUCIU” pentru creatie literara
conferinte (etaj II) incepand cu orele 17.00.

Vizualizari 308
Comentarii articol

pt cei ce numai sint!>

in 6 Iunie 2013 13:38

!dumnezeu sa ierte toate gresalele si ocolo sus sa fie inconjurat de lumina care a incercat sa o aduca in noi si copiii nostri !SA FII IERTAT IN VECI ! o DULCE ODIHNA!

>

in 7 Iunie 2013 7:04

Modestia, bonomia, bunul simt, civilitatea - valori pe cale de disparitie -acestea s-au imputinat odata cu plecarea acestui OM SPECIAL la Domnul. Sa-i fie odihna usoara si sunt convins ca asa ii este , pentru ca Dumnezeu eate iubire, iar profesorul IULIU SUCIU asta a raspandit - IUBIRE.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.