SondajRSS Feed

Recrutari pentru scolile de politie si scolile militare

31 Mai 2013
Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj declanseaza actiunea de selectie a candidatilor pentru concursurile de admitere la Academia de Politie “Alexandru Ioan CuzaI, Scolile de Politie “Septimiu MuresanI Cluj-Napoca si “Vasile LascarI Campina, precum si la alte institutii de invatamant din sistemul de aparare si siguranta nationala, informeaza purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Tincuta Dumuta.

Pentru sesiunea 2013, Academia de Politie “Alexandru Ioan CuzaI din Bucuresti dispune de 223 locuri, din care sase pentru romi, sase pentru maghiari si trei pentru alte minoritati sau etnii. Scoala de Agenti de Politie IVasile LascarI din Campina are o oferta de 313 locuri, din care sase pentru romi si noua locuri disponibile altor minoritati. La Scoala de Agenti de Politie ISeptimiu MuresanI Cluj-Napoca sunt 160 locuri, din care sase pentru romi si noua pentru alte minoritati. La Academia Fortelor Terestre INicolae BalcescuI din Sibiu si la Institutul Medico-Militar candidatii se bat pe 25 de locuri. Academia Fortelor Aeriene IHenri CoandaI din Brasov pune la bataie zece locuri. Ceva mai multe locuri la Academia Tehnica Militara din Bucuresti si la Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre IBasarab II din Pitesti, unde sunt 70 si 62 de locuri. Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene ITraian Vuia” Boboc are o oferta de scolarizare cu 27 de locuri. Scoala
Recrutari pentru scolile de politie si scolile militare
Militara de Maistri Militari a Fortelor Navale IAmiral Ion Murgescu” vine cu o oferta de opt locuri.

Termenul limita de inscriere a candidatilor pentru admiterea la academie si institutii de invatamant din sistemul de aparare si siguranta nationala este 14 iunie 2013. Candidatii trebuie sa depuna dosarele pana la data de 21 iunie 2013.

Termenul limita de inscriere a candidatilor pentru admiterea in cele doua scoli de politie este 2 august 2013, iar dosarele de candidat se vor depune pana la data de 9 august 2013. Informatii despre sesiunea de admitere 2013 pot fi gasite pe site-urile unitatilor de invatamant, precum si pe site-ul IPJ Salaj, http://sj.politiaromana.ro, sectiunea Scolarizare, unde vor fi postate si modelele de documente pentru constituirea dosarului de candidat. Inscrierile si depunerea dosarelor se efectueaza in zilele lucratoare, intre orele 08.30 – 13.00, la sediul IPJ Salaj, Serviciul Resurse Umane, telefon 0260-661285, interior 20119.

Vizualizari 1255
Comentarii articol

>

in 1 Iunie 2013 12:12

Cei care nu-s in stare sa realizeze nimic in viata,se fac politicieni,politisti,militari.Asa ca vor avea de unde alege.

>

in 1 Iunie 2013 14:15

Normal au uniforme cu care deschid usi, au hrana nu pe cheltuiala lor si mai au obraz subtiire,era sa uit!

>

in 1 Iunie 2013 16:15

Au obrazul asa de subtire,cit talpa unui bocanc de schii.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.