SondajRSS Feed

La Zalau se organizeaza bursa locurilor de munca

12 Aprilie 2013
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj organizeza prima bursa generala o locurilor de munca din acest an. Evenimentul se va desfasura vineri 19 aprilie, incepand cu ora 9,00 la Casa Armatei din Zalau. Dupa cum a precizat Alexandru Pura, directorul adjunct al institutiei, la acest eveniment sunt asteptati sa participe atat persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, cat angajatorii care au posibilitatea de a-si prezenta oferta de joburi intr-un cadru organizat direct cu persoanele care solicita un loc de munca. In vederea atragerii unui numar cat mai mare de angajatori la bursa, directorul Pura a precizat ca in aceasta perioada sunt intensificate deplasarile in te-ren a agentilor de ocupare in vederea identificarii locurilor de munca vacante. Pana in prezent, angajatorii contactati au confirmat participarea la bursa cu un numar de 43 de locuri de munca, majoritatea adresandu-se persoanelor cu studii medii. Angajatorii interesati de participarea la bursa pot obtine informatii de la sediul AJOFM Salaj.

Joburi peste hotare

In aceasta perioada, prin serviuciul Eures, din cadrul A
La Zalau se  organizeaza bursa locurilor de munca
JOFM Salaj, sunt disponibile locuri de munca in tari precum Norvegia, Lituania, Belgia si Ungaria. Ofertele de la angajatorii straini sunt valabile pentru perioade nedeterminate si se adreseaza in general salajenilor cu studii medii, pentru posturi de receptioneri, vanzatori si lucratori in domeniul serviciilor. De asemenea, pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile posturi de ingineri si cercetatori stiintifici cu experienta. Persoanele care sunt interesate de oferte de munca in strainatate pot obtine informatii detaliate despre aceste joburi accesand siteul www.anofm.ro sectiunea Eures -munca in strainatate, sau direct de la departamentul Eures al AJOFM Salaj.

Vizualizari 1541
Comentarii articol

>

in 12 Aprilie 2013 12:09

Pe vremea comunistilor nu erau burse de, cica joburi. In schimb erau locuri de munca, era asigurat dreptul fundamental al unui cetatean, cel la munca.

>

in 12 Aprilie 2013 12:13

romania nu are angajatori care sa se ocupe cu agricultura romaniei numai cu strainatatea care zi ce trece nu mai doreste straini.

>

in 25 Ianuarie 2014 19:15

sudor calificat tlf contact0757987724

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.