SondajRSS Feed

Politia si RAR au iesit la verificat masini pana in 20 ianuarie

11 Ianuarie 2013
Echipe mixte de politisti rutieri si mecanici ai Registrului Auto Roman (RAR) vor verifica in trafic, in perioada 10-20 ianuarie, starea tehnica a autovehiculelor, urmarind daca acestea indeplinesc conditiile tehnice pentru a putea circula pe drumurile publice. Scopul este reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecinte grave, produse pe fondul defectiunilor tehnice ale autovehiculelor, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului de Interne. Concret, politistii si specialistii RAR vor verifica buna functionare a mecanismului de franare si a sistemului de directie, a instalatiei de iluminare si semnalizare, legalitatea montarii si utilizarii luminilor de alta culoare sau intensitate, a dispozitivelor ori accesoriilor de avertizare, altele decat cele omologate. De asemenea, se va verifica autenticitatea seriilor de id
Politia si RAR au iesit la verificat masini pana in 20 ianuarie
entificare a vehiculelor, concordanta datelor inscrise in certificatul de inmatriculare cu caracteristicile tehnice, detinerea inspectiei tehnice periodice si valabilitatea acesteia, precum si utilizarea anvelopelor de iarna si uzura acestora. In cazul in care se constata defectiuni tehnice de natura a pune in pericol grav siguranta circulatiei, auto-turismele respective vor fi imobilizate.

Vizualizari 1470
Comentarii articol

>

in 11 Ianuarie 2013 19:17

sa se verifice pe ei de alcool si droguri

>

in 11 Ianuarie 2013 20:59

Si dupa parerea mea folosirea incorecta a proiectoarelor ceata si a xenoanelor trebuie urmarita si amendata sever,ca in Austria. Acestea sint foarte enervante si orbesc soferii din sens opus,producind astfel accidente. Si claxonarea agresiva trebuie amendata. Ma uit de multe ori la semafor,soferul al doilea cind mai sint 3 secunde din rosu,deja pune mina pe claxon sa-l streseze pe prima masina.

>

in 12 Ianuarie 2013 9:40

mai asta cu austria nu vorbii prostii ca ramii asa de fapt eu cred ca tu ai trecut cu avionul deasupra austriei si ai confundat iluminatul de pe stilpuri cu xenoane ,mai fratele meu eu is de vreo 6 ani prin austria si numai masinile straine au felinare restul is cu xenoane baiatule ,asa ca mai taie miste lemne pentru foc ,decit sa vb prostii ,.

>

in 13 Ianuarie 2013 0:16

Cand intri in sediul serviciului permise si inmatriculari din prefectura ai impresia ca te afli intr-o sezatoare a satului romanesc. Aceasta impresie rurala mi-au lasat-o taranii care lucreaza acolo.

rrr>

in 13 Ianuarie 2013 4:24

alert("XS")

rrr>

in 13 Ianuarie 2013 4:24

alert("XS")

>

in 13 Ianuarie 2013 21:41

Asa mai face idiotu de Razvan Guset un banut, ca nu ii ajunge cat ia in sediu RAR-ului, pentru orice cacat, frumos usl-istilor, de oamenii astia avem nevoie sa conduca ......

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.