Sarbatori austere pentru „vedetele” Salajului

2
968

 

Sarbatori austere pentru „vedetele” Salajului
Politicienii salajeni tin la traditii si, indiferent de culoarea politica, toti isi doresc sa petreaca sarbatorile de iarna cu familia, parintii, copiii sau nepotii. Pe toti politicie- nii intervievati de noi, Craciunul si Revelionul ii vor prinde aproape de casa, in familie, alaturi de rude apropiate si de prieteni dragi. Nici unul nu pleaca din tara. Austeritatea este si ea una dintre cauze.

Reales deputat de Simleu, pedelistul Lucian Bode afirma ca „sarbatorile de iarna se petrec in familie”. Intrebat ce buget va avea de Craciun si Revelion, Bode spune ca unul „ca si dupa campanie, de austeritate”.

Primarul Radu Capilna-siu ii va primi pe colindatori la casa de vacanta din Vana-tori, iar Anul Nou il va petrece alaturi de prieteni. Nu pleaca in destinatii exotice, pentru ca „sarbatorile de iarna sunt mai frumoase cu zapada”.

Senatorul UDMR Alexandru Vegh va petrece Craciunul in familie, „la fel ca in ultimii ani”. Cumpana dintre ani il va prinde pe parlamentar alaturi de prieteni sau intr-un resta-urant din Zalau.

La fel ca toti politicienii, prefectul Filonas Chis va sarbatori Craciunul si Anul Nou alaturi de nepotel, acasa la Popeni, unde va primi „cat de multi colindatori”.

Proaspat tatic, subpre-fectul Lucian Baican nu va merge cu colinda in acest an pentru a nu-i strica programul celui mai nou membru al familiei, care s-a nascut in vara.

Fostul subprefect de Salaj, Onorica Abrudanu, isi petrece atat Craciunul cat si Anul Nou alaturi de frati la casa din Garcei, unde se va da cu saniuta, „daca va ninge”.

„Sarbatorile le petrec pe plan local, cel mai probabil in Zalau. Inca nu m-am hotarat ce voi face de Revelion”, spune prese-dintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.