SondajRSS Feed

Calendar cu fotografii realizate de elevi

17 Decembrie 2012
Un proiect scolar de descoperire a patrimoniului Salajului se concretizeaza printr-un calendar care aduna cele mai frumoase fotografii ale elevilor implicati in proiect. Este un calendar cu fotografii realizate de elevi din Salaj pe parcursul unei excursii la zece dintre obiectivele culturale si istorice nationale din judet in cadrul proiectului „Salajul turistic de nota 10” - „Descoperim Salajul si Patrimoniul Mondial Unesco”, care a fost lansat saptamana trecuta, la sediul Consiliului Judetean Salaj, realizarea acestuia fiind finantata integral de Consiliul Judetean Salaj.

Fotografiile incluse in calendar au fost selectate din cele peste 250 de poze facute de elevi la mai multe obiectivele turistice din judet: Complexul Arheologic Porolissum, Gradina Zmeilor - Galgau Almasului, Gradina Botanica „Vasile Fati” din Jibou, Biserica de lemn „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil” din Sinmihaiu Almasului, Biserica de lemn „Pogorarea Sfantului Duh” din Fildu de Sus, Complexul monahal Stramba, respectiv Biserica
Calendar cu fotografii realizate de elevi
de lemn „Adormirea maicii Domnului”, zona etnografica Cizer (muzeul satului, Biserica de lemn), Biserica Reformata Crasna, Rezervatia peisagistica Tusa - Izvoarele Barcaului si Muzeul „Ligia Bodea” din Iaz. Calendarul este distribuit cu titlu gratuit participantilor la proiect.

Proiectul „Descoperim Salajul si Patrimoniul Mondial Unesco” este o initiativa a Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu-Ilarian” Zalau, in parteneriat cu Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lazar” Zalau, Liceul Tehnologic „Octavian Goga” Jibou si Liceul Tehnologic „Cserey-Goga” Crasna.

Vizualizari 913
Comentarii articol

>

in 17 Decembrie 2012 17:51

nu erau rele niste poze

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.