PSD tanjeste dupa colegiul Simleu

12
1277

 

PSD tanjeste dupa colegiul Simleu
Desi in urma negocierilor din USL s-a stabilit ca PNL are dreptul de a nominaliza candidatul la Camera Deputatilor pe colegiul Simleu, social-democratii inca nu au abandonat ideea candidaturii lui Ionel Ciunt in locul liberalului Dorel Oros. „Sigur ca avem o pretentie legata de colegiul respectiv tinand cont de structura politica (nr. - noua primari PSD). Avem pretentia de a avea un candidat. Insa, deocamdata, colegiul respectiv este al PNL-ului si ei si-au desemnat un candidat”, spune secretarul general al PSD, Ionel Ciunt. Cu toate ca azi este prezentarea candidatilor USL, Ciunt afirma ca „pana in 30 octombrie, cand e termenul final de depunere a candidaturilor, se poate intampla orice”. „Daca colegiul Simleu va reveni PSD, sigur ca voi candida, pentru ca am sustinerea primarilor din zona”, conchide Ciunt.

Liberalii se tin tare pe pozitii si spun ca Dorel Oros, candidat pe colegiul Simleu, este o certitudine. Totusi, surse din conducerea PNL Salaj spun ca „in politica este posibil orice”. Cei din PNL nu uita cum PSD le-a „furat” prefectul in luna mai. Atunci, conform negocierilor, in judetul Salaj trebuia sa fie numit un prefect propus de liberali, functia de subprefect revenind social-democratilor. Cu toate acestea, presedintele PSD, Tiberiu Marc, a trimis o alta propunere de prefect - Filonas Chis. Marc spunea ca functia de prefect i se cuvine PSD-ului pentru ca organizatia din Salaj este singura din Transilvania care a reusit sa castige alegerile in ultimii ani. De aceasta data, cei din PNL spun ca nu vor mai ceda in fata partenerilor de alianta.

COMENTARII

  1. in ultimii ani Simleul a demonstrat foarte CLAR ca voteaza dreapta. PDL e pe val, din cauza candidatilor slabi PNL propusi de conducerea judeteana PNL. In Simleu, cei de la PSD nu vor primi voturi. Daca USL vrea neaparat sa faca cadou voturile simleuanilor, sa propuna un candidat PSD.

  2. Nu este slab. Stie ca nu are nici o sansa. Nu este sustinut de nimeni. Nu mai poate pacali pe nimeni,lumea a reusit sa cunoasca multiplele lui "calitati"precum si modul lui de afirmare aruncand cu noroi in stinga si in dreapta,toti sunt rai, hoti,comunisti iar el este cel bun.

  3. bode isi face campanie electorala pe banii nostri ai tuturor. Cata nerusinare poti avea sa pui panouri publicitare cum ca tu ai contribuit la DN Alesd -Zalau? Ai pus bani de la tine din buzunar? Ti i-a dat Stanca de la Severus? Esti inginer de drumuri? Ai sapat santuri? Nu ti-e rusine sa te lauzi pe banii nostri? DN Alesd - Zalau a fost facut pe banii nostri ai tuturor, PDListi, pesedisti sau liberali. Noi il platim, voi mancati banii! Rusine dle Bode! Daca ti-a mai ramas.

  4. Ba i asta de mai sus,Bode a facut ca acest proiect pe DN 1H sa fie realizat ,sa nu ramana in stadiul de proiect. Mai explicit la facut acum pentru salajeni asa cum au facut PSD isti drumurile in Moldova pe vremea lor! Bravo si PSD istilor din Moldova,dar bravo si lui Bode!

  5. BODE AR FI TREBUIT SA SUSTINA DRUMUL SA FIE GATA. DACA A CONTRIBUIT FOARTE BINE, ASTA TREABA A AVUT. INSA SE PARE CA DRUMUL VA MERGE MAI BINE FARA EL.CRED CA ASTA VOM VEDEA. E BINE CA SI DIN ZONA NOASTRA MAI CANDIDEAZA, BLAGA, MOCANU VASILE OPRIS IN 1990 .E BUNE DOMNULE COMISAR CUM SPUNEA BASESCU.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.