Nu s-au gasit solutii pentru alunecarile de teren de pe dealul Varsolt

2
1064

 

Nu s-au gasit solutii pentru alunecarile de teren de pe dealul Varsolt
Lucrarile sunt oprite pe dealul Varsolt pentru ca nu s-au gasit banii necesari stoparii alunecarilor de teren din zona.

Ca urmare a sesizarilor primite din partea primarilor si cetatenilor din localitatile tranzitate de drumul national 1H Hereclean - Alesd, aflat in reabilitare, prefectul Filonas Chis a convocat la sfarsitul saptamanii trecute o intalnire la care au participat reprezentatii comunelor Halmasd, Nusfalau, Pericei, Virsolt si Hereclean, precum si constructori, consultanti si proiectantii obiectivului in lucru. „Intalnirea a avut ca scop identificarea problemelor ridicate de administratiile locale, blocajul aparut ca urmare a elementelor noi aparute pe traseul drumului, respectiv incadrarea unui sens giratoriu in Nusfalau, mutarea unei parcari din Hereclean, situatii legate de alunecarile de teren «dealul Varsolt» care necesita elemente de siguranta, terenurile din zona si limitele de proprietate”, spune prefectul Chis. In urma intalnirii s-a incheiat un protocol cu toate problemele semnalate, fiind transmi se spre solutionare proiectantului. „In 80 la suta din cazuri se gasesc solutii fara costuri prea mari”, a adaugat prefectul Salajului.

In ceea ce priveste alunecarile de teren de pe dealul Varsolt, proiectantul a facut „sondaje” in zona si este nevoie de o modificare de proiect semnificativa. „Pana la aceasta data nu s-a gasit o solutie definitiva pentru zona Varsolt. Lucrarile sunt stopate pana cand se gaseste o solutie si vor fi alocati banii necesari pentru lucrarile suplimentare”, a punctat Filonas Chis.

COMENTARII

  1. rusine sa va fie incompetentilor nemernici ce sunteti.nu sunteti in stare sa faceti un cacat de drum din cauza unui teren alunecos in timp ce in alte tari se fac tuneluri prin munti de multi km.ne rupem masinile scumpe din cauza voastra nemernicilorin timp ce voi furati banii fara nesimtire.totusi sunt curios peste cat timp veti termina drumu ala ca banii i-ati stiut termina de mult.RUSINE SA VA FIE.straini ne tranziteaza tara si se rad de noi analfabetilor.drumuri netrasate neindicate feresti o groapa si dai in alta si mai mare toate denivelatedar a cui e vina mereu a camioanelor desigur.problema e ca numai in romania e asa mai iesiti si voi sa vedeti cum e prin alte tari.Ungaria e mult mai saraca ca si Romania dar ia treceti pe la ei sa vedeti cum stau macar in trecere ca si mine au autostrazi au parcari luminate toalete si telefoane functionabile in timp ce noi....ne chinuim cu o sosea nenorocita.VAISAMAR DE CAPUL NOSTRU.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.