Mobilier improvizat la clasa zero in cinci scoli salajene

3
1104

 

Mobilier improvizat la clasa zero in cinci scoli salajene
Firma nu a onorat comenzile in timp util. Mobilierul va ajunge in scoli pana martea viitoare.

Elevii de clasa „zero” din Surduc, Pusta, Balan, Maeriste si Salatig fac „primii pasi” la scoala in conditii improprii, dupa ce firma care trebuia sa furnizeze mobilierul adaptat varstei lor nu a reusit sa-si onoreze comenzile. Atat reprezen-tantii firmei salajene cu pricina, cat si reprezen-tantii Inspectoratului Scolar Judetean au fost convocati la o intalnire de lucru, ieri, la Institutia Prefectului, pentru a justifica situatia in care au fost pusi copiii din localitatile mentionate. „Prefectul judetului, Chis Filonas, a initiat luni o intalnire de lucru cu reprezentantii Inspecto-ratului scolar Judetean si cu cei ai firmei care realizeaza mobilierul prevazut pentru clasa 0”, informeaza Oana Ciobanu, purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului.

Potrivit sursei citate, reprezentantii firmei au informat autoritatile ca va furniza cele 128 de masute si scaune pana in 25 septembrie. Pana in mo-mentul in care mobilierul va ajunge in scoli, copiii vor invata in sali de clasa dotate cu mobilier pro-vizoriu. Inspectorul scolar general, Gheorghe Bancea, a dat asigurari ca „au fost intreprinse toate masurile pentru a nu periclita activitatea scolara”.

COMENTARII

  1. LA UNELE SCOLI DIN ZALAU ELEVII VOR INVATA 4 ANI TOT PE MOBILIER PROVIZORIU UNELE CLASE ARATA SUB TOATA CRITICA NICI MACAR PAIANJENI NU I-AU STERS DE PE PERETI, CE SA MAI ZIC DE MOBILIER SI RESTUL

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.