USL a pus la cale epurarea politica in institutiile salajene

56
4342

 

USL a pus la cale epurarea politica in institutiile salajene
Incet, dar sigur, cei de la USL pregatesc debarcarea sefilor de institutii deconcentrate din judet sustinuti de fosta putere pedelista. Deocamdata, cei de la USL nu se grabesc sa faca schimbarile. Unii asteapta sa fie vacantate functiile, altii asteapta alegerile parlamentare din toamna pentru a se trece de aceasta guvernare provizorie. Insa, la nivel de judet, s-au negociat intre partidele Uniunii care institutii revin fiecaruia in parte.

Schimbari preconizate

Ligia Marincas este directorul executiv al DSP Salaj in acest moment. Desi nu este inregimentata intr-un anumit partid politic, revenirea sa pe functia aceasta este legata de sustinerea PSD, chiar daca s-a facut in perioada guvernarii PDL. Dupa schimbarile din 2009 de la nivel de deconcentrate, sefia DSP Salaj a fost data UDMR-ului, care l-au sustinut pe Gabriel Nae. Aici a avut loc o adevarata aventura a postului de director. Gabriel Nae a fost demis si repus in functie, dupa ce a contestat in instanta si a castigat impotriva demiterii sale. Graiul Salajului chiar a scris la momentul respectiv ca la DSP se joaca de-a numirea si demiterea lui Nae. Cert este ca a ramas Ligia Marincas sef al DSP, existand suspiciuni ca ar fi sprijinita de PSD cu largul concurs al UDMR-ului. Lucian Bode spune ca nu a fost schimbata Ligia Marincas in perioada cand a fost partidul sau la putere pentru ca este foarte greu in conditiile in care doar trei persoane din institutie puteau ocupa aceasta functie, iar una dintre conditiile pentru desemnarea directorului este tocmai aceea de a fi din sistem. Daca mergem pe aceasta logica, atunci, in urma negocierilor purtate in cadrul USL, liberalii ar putea sa o numeasca pe Dana Pop, care a mai fost pe functie in guvernarea Tariceanu. Sau ar putea sa aduca un om din exterior, posibil pe Rodica Muresan, consilier municipal.

La Directia pentru Cultura este sef Doina Cocis, tot fara culoare politica. In 2009, institutia a revenit PSD-ului, care se afla la guvernare cu PDL-ul. Atunci, cei de la PSD au propus-o pe Doina Cocis, care ulterior a fost sustinuta si de PDL. Acum, aceasta functie revine liberalilor si va fi interesant daca acestia o vor pastra pe Doina Cocis sau vor aduce alta persoana pe functie.

Tot liberalii vor desemna viitorul comisar-sef de la Protectia Consumatorului. Actualul sef este Claudiu Silaghi, sustinut de PDL. Chiar daca initial ne puteam astepta ca PSD-ul sa ceara aceasta institutie pentru fostul director Dorina Rednic, se pare ca liberalii au deja in vizor o persoana care sa ocupe aceasta functie.

Inspectoratul Teritorial de Munca a fost in 2009 al PSD-ului, care l-a pus acolo pe Teodor Balajel, consilier municipal. Insa, odata cu ruperea guvernarii PSD-PDL, pe functie a revenit fostul director, Daniela Biris, sustinuta de PDL. In mod ciudat, Daniela Biris a fost schimbata in urma cu cateva luni tot cu o pedelista - Luminita Nemes. Acum, aceasta functie revine PSD-ului care are mai multe variante, printre care si aceea de a-l readuce pe Teodor Balajel.

La Casa Judeteana de Pensii lucrurile sunt clare. Functia de director poarta numele actualului prefect, Filonas Chis, cel care a castigat in instanta dreptul de a ramane pe functie in perioada guvernarii PDL. Desi s-a mai incercat schimbarea lui, Chis a rezistat. Acum, functia este detinuta de Mircea Pop, transferat de la AJOFM sa tina interimatul functiei atata vreme cat Filonas Chis indeplineste functia de prefect. Exista totusi unele zvonuri potrivit carora, dupa alagerile din toamna si in conditiile in care tot USL-ul va forma guvernul, Filonas Chis sa ajunga la Bucuresti, in Ministerul Muncii, iar Mircea Pop sa ramana in continuare sef la Casa de Pensii. Pe de alta parte, discutii interesante se poarta si pe marginea functiilor din esalonul doi la aceasta institutie. Aici sunt doua posturi de adjuncti, ocupate de doi pedelisti - Anamaria Pernes si Florian But. Este posibil ca cei doi sa fie pastrati pe functii, chiar daca Tiberiu Marc anuntase, dupa alegerile locale, ca Anamaria Pernes este printre cei „marcati” ca ar fi facut campanie electorala pentru PDL, desi a fost avertizata.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca revine liberalilor. Actualul director este pedelistul Romeo Sarca si va fi schimbat, dupa toate semnalele venite dinspre PNL. Interesanta insa este si pozitia directorului adjunct, tot de la PDL - Alexandru Pura. Chiar daca face parte din randurile PDL, se pot face speculatii ca ramane, luandu-se in calcul apartenenta sotiei sale la PSD.

La Directia Judeteana pentru Sport, directoratul a revenit pana acum UNPR-ului, care l-a desemnat pe Adrian Farcas. Acesta va fi schimbat cu un director propus de PNL. Tot liberalii au dreptul de a desemna sef si la Garda Financiara, unde postul este ocupat acum de Petru Pop. Este unul dintre supravietuitorii guvernarilor anterioare, sustinut de PSD, iar apoi si de PDL. Aici pleaca Petru Pop doar daca intelegerile politice dintre Radu Capilnasiu si Septimiu Turcas cad sau daca actualul comisar-sef iese la pensie, potrivit unor surse politice.

Directia pentru Agricultura este pastorita de Ioan Bujita, fostul director liberal din perioada guvernului Tariceanu, apoi director sustinut de PDL. Din pacate pentru el, institutia revine pesedistilor, care l-ar putea sustine pe Dorel Seichei. Si la APIA tot PSD va desemna directorul executiv. Acum este pe functie Virgil Turcas, PDL, unul dintre primii sefi de deconcentrate avertizati de Tiberiu Marc sa nu faca campanie electorala la locale daca nu vrea sa fie schimbat. Presedintele PSD Salaj spune ca aici sunt mai multe persoane care ar putea fi sustinute. Insa, la bursa zvonurilor, se vehiculeaza ca ar fi sustinut Teodor Balajel, consilier municipal.

La Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, directorul pedelist Dorin Urs va fi schimbat cu un reprezentant al Partidului Conservator. Cel mai probabil acesta va fi Mircea Ghete, presedintele PC Salaj si consilier judetean ales pe lista USL.

In ceea ce priveste Sistemul de Gospodarire a Apelor, directorul PDL Dumitru Gorgan va fi schimbat cu un pesedist.

Si la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor lucrurile sunt clare, la fel ca la Casa de Pensii. Aceasta institutie revine liberalilor care au deja director, pe Mircea Martin. Acesta a fost schimbat de pedelisti, insa a castigat in instanta si a fost repus in functie.

Situatie incerta pentru directorii UDMR

Doua institutii deconcentrate sunt conduse in acest moment de directori sustinuti de UDMR - Matolcsi Elisabeta la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale si Csutak - Nagy Erzsebet la Garda de Mediu. Exista o intelegere la nivel national intre UDMR si USL prin care maghiarii si-au oferit sustinerea politica la nivel central, una dintre conditii fiind pastrarea directorilor din teritoriu. Aceasta intelegere neconfirmata oficial a fost verificata in cazul schimbarilor de la Inspectoratul Scolar Judetean, cand adjunctul Szabo Stefan a fost destituit pentru cateva ore, apoi readus pe functie. Insa, dupa boicotarea referendumului de catre electoratul UDMR, s-ar putea ca intelegerea sa fi fost rupta, cel putin la acest moment. Iar cele doua institutii revin liberalilor - Prestatiile Sociale si pesedistilor - Garda de Mediu. Daca pana la momentul schimbarilor din deconcentrate alianta se va oficializa cu cei de la UDMR, este posibil ca cei doi sefi sa ramana. Seres Denes, presedintele UDMR Salaj, a declarat pentru Graiul Salajului ca este convins ca nu vor fi schimbati, pentru ca au statut de functionari publici si sunt specialisti buni pentru a ocupa acele posturi. Pe de alta parte, Tiberiu Marc a declarat ca „nu avem nicio intelegere cu UDMR si este posibil sa fie schimbati odata cu ceilalti directori”.

Sefi care nu au emotii la schimbari de guverne

O parte dintre institutiile deconcentrate sunt conduse de persoane care au rezistat schimbarilor de regimuri politice si nu au emotii nici de data aceasta ca vor fi schimbati. Chiar daca a fost PDL la guvernare, Elena Muresan de la Directia Judeteana de Statistica a ramas pe post. Acum, aceasta functie revine PSD-ului, iar Tiberiu Marc spune ca va ramane in functie, pentru ca face parte dintre specialisti. Agentia pentru Protectia Mediului revine liberalilor, iar directorul Aurica Grec nu are emotii ca va fi schimbata. A trecut de guvernarea Tariceanu, a trecut si de guvernarile alternative PDL, iar acum liberalii o vor mentine pe functie. Acelasi lucru se intampla si la Finantele Publice, institutie adjudecata de PSD, care il va pastra pe Laurentiu Butiri.

Pesedistii si liberalii si-au impartit institutiile

Saptamana trecuta, cei de la PSD si PNL s-au intalnit pentru a stabili care institutii deconcentrate, si nu numai, revin fiecarei formatiuni politice in parte. Insa, deocamdata, s-au purtat discutii doar pe functiile de directori, fara posturile secundare de conducere.

Astfel, cu prima ocazie, liberalii vor numi directori la Directia de Sanatate Publica, Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniul National, Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Garda Financiara, Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Agentia pentru Protectia Mediului, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Registrul Auto Roman. Tot liberalii vor mai controla Compania de Apa si doua dintre firmele Electrica, respectiv Distributie si Furnizare.

De cealalta parte, PSD se alege cu directori la Inspectoratul Teritorial de Munca, Casa Judeteana de Pensii, Directia Generala a Finantelor Publice, Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Agentia Judeteana de Plati si Interventie pentru Agricultura, Sistemul de Gospodarire a Apelor, Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu, Directia Judeteana de Statistica, la care se adauga Casa de Asigurari de Sanatate.Compania de Apa, intre PNL si PSD

Liberalul Radu Nistorescu a declarat pentru Graiul Salajului ca functiile de conducere din cadrul Companiei de Apa - filiala Zalau, revin partidului sau. Actualul director pedelist Marcel Zaharia va fi inlocuit, cel mai probabil, de Eugen Pop, unul dintre liderii liberali salajeni. In mod normal, batalia ar trebui sa se dea pe celelalte doua functii de adjuncti, unde PSD-ul ar vrea sa-l pastreze pe Vlad Galateanu, dar se vehiculeaza si numele Liviei Chende, consilier judetean liberal. Compania de Apa are ca actionar majoritar Consiliul Judetean Cluj, care este condus de liberalul Horea Uioreanu. Logica politica ne-ar face sa credem ca toata conducerea acestei companii revine liberalilor. Insa, si aici liberalii salajeni s-ar putea trezi cu surprize, la fel ca in cazul numirii prefectului. Cei de la PSD vor si ei la conducerea companiei, posibil pe Vlad Galateanu. Acesta a fost pastrat ca adjunct pe perioada guvernarii PDL de catre pedelistul Marcel Zaharia, iar acum s-ar putea ca Zaharia sa ceara intoarcerea favorului si sa se faca o rocada intre cei doi. Un argument in plus pentru aceasta situatie poate fi si relatiile de familie apropiate dintre pedelist si pesedist, Vlad Galateanu fiind finul lui Marcel Zaharia.

Electrica, doua treimi liberala

Electrica are, la nivel de Salaj, trei servicii. Pentru doua dintre ele liberalii pregatesc sefi proprii. Cea mai discutata sefie este la Electrica Distributie, unde deja s-a anuntat debarcarea pedelistului Vasile Filip, in locul lui pregatindu-se Vasile Nicoara, sustinut de liberali. Si la Electrica Furnizare se pregateste sa vina ca director Viorel Pop. Pentru Electrica Intretinere, liberalii nu au pregatit un candidat la sefie, astfel ca s-ar putea ca pesedistii sa fie cei care vor desemna pe cineva. Insa Tiberiu Marc spune ca Electrica este un subiect deschis discutiilor.

COMENTARII

 1. Bai fratilor, PDL au fost zero la schimbari pe langa cioflingarii astia din psd si pnl, astia ar schimba si pe masa si pe tataso, aduc oameni slabi in functii, ca si cei 9 ministrii schimbati in 3 luni.

 2. Madam ziarista daca esti atit de bine informata de ce nu scrii ca la Compania de apa-filiala Zalau directorul are Contract de management care este indeplinit la toti indicatorii lucru care presupne multa competenta profesionala si efort sustinut.Asemanarea cu cei numiti politic la institutiile bugetare este total nepotrivita .

 3. Trebuia sa-i schimbati in trei luni pe toti directorii pdl.Basescu v-a schimbat ministri chiar daca santeti la ,,putere,,.Da mai lasati-i pana la toamna ca poate revine basescu ,va scad procentele la alegerile parlamentare si raman directori pdl-isti inca patru ani.

 4. EXISTA GASHTI TRANSPARTINICE FORMATE PE BAZA DE INTERESE OBSCURE RESPECTIV PARTICIPARI IN STRUCTURI ORRGANIZATE PENTRU FURTUL PROPRIETATZILOR IMOBILIARE SHI A SIFONARII DE BANI PUBLICI ! INTERESANT ESTE KA ACESHTI MARI INFRACTORI POZEAZA IN PERSOANE ONESTE SHI RESPECTABILE CAND DE FAPT SUNT NISHTE SCURSURI UMANE ! ACESHTI INFRACTORI NENOROCITZI MI-AU FURAT MOSHTENIRILE ! MI-AU ANULAT VOTURIL;E IN 2008 SHI IN 2012 DAR TU TREBUIE SA INTZELEGI KA ACESTE MIZERII AU FOST FACUTE IN INTERESUL TAU ! SUNT PRINTRE CEI MAI CREATIVI OAMENI DIN ACEASTA TZARA SHI SUNT TZINUT DEPARTE DE LOCUL CU BUTOANE IN STIL MAFIOT ! CE AU FACUT NOTABIL IN DOMENIILE ARZATOARE TEBERIU SAU CAPUSHA SAU BODE IN ACEST JUDETZ ?! NICI EI NU FAC NICI NU LAASA PE ALTUL SA FAKA DAR TU TREBUIE SA INTZELEGI KA AASTA ESTE IN INTERESUL TAU ! UN OM CARE PE CARE INTERESUL SOCIETATZII IL CERE IN PRIMELE RANDURI ESTE TZINUT LA DISTANTZA DE MAI BINE DE SHASE ANI PRIN MANEVRE DE TIP MAFIOT ! EU AM PIERDUT UN SALARIU DAR ACEST SALARIU AR FI ADUS DEOSEBIT DE MULTE LUCRURI BUNE PENTRU ACEST JUDETZ ! TOTUSHI TU TREBUIE SA INTZELEGI KA DUSCAS ESTE RAU IAR ACESHTI TROGLODITZI NU MAI POT DE GRIJA TA !

 5. DE MAI BINE DE SHASE ANI DE ZILE INFRACTORI IN UNIFORME MA PREZINTA CA FIIND TZIGAN DESHI NU AM NICI O LEGATURA CU ACEST NEAM DE OAMENI ! ACESHTI NENOROCITZI MA PREZINTA KA FIIND HOMOSEXUAL DESHI NICIODATA IN VIATZA MEA NU A EXISTAT ASHA CEVA ! ACEIASHI INFRACTORI MA PREZINTA KA FIIND BANDIT INCLUSIV TERORIST SAU SPION SAU ORICE DAR CEVA RAU ! CE CONTEAZA KA SUNT OM CINSTIT DAKA INFRACTORI DIN MAGISTRATURA IN BUNA INTZELEGERE CU SCURSURI POLITICE AU HOTARAT ASHA ! CE CONTEAZA LEGEA SHI CE SPUNE EA IN FATZA INFRACTORILOR IN UNIFORME !PENTRU ACESHTIA LEGEA CONTEAZA DOAR IN MASURA IN CARE SE SUPRAPUNE CU INTERESELE LOR PERSONALE ! PENTRU A FI IZOLAT CHIAR SHI IN BISERIKA SUNT PREZENTAT KA FIIND DRACUL IN PERSOANA SHI CHIAR ANTICHRISTUL DESHI SUNT UN BUN CRESHTIN ! DESI DE MAI BINE DE SHASE ANI DE ZILE DATORITA ACTZIUNILOR DE IZOLARE SHI COMPROMITERE DERULATE DE KATRE ACESHTI MARI INFRACTORI NU AM REUSHIT SA DESFASHOR O ACTIVITATE NORMALA CHESTIUNE CARE SE RASFRANGE IN MOD DIRECT ASUPRA VENITURILOR PERSONALE CEA CE MA PLASEAZA IN ZONA CELOR MAI LIPSITZI ! IAR ACESHTI INFRACTORI NENOROCITZI TREC CU MULTA USHURINTZA PESTE FAPTUL KA EI SUNT LA BAZA ACESTEI SITUATZII ANORMALE SHI OBSERVA SHI SCOT IN RELIEF DOAR FAPTUL KA NU SUNT UN OM BOGAT ! DECI ACESHTI INFRACTORI TRANSPARTINICI FAC CEA CE VOR MUSHCHII LOR KALKAND IN PICIOARE ORICE LEGE SHI ORICE REGLEMENTARE DE BUN SIMTZ KAND ACEASTA VINE IN CONTRADICTZIE CU PROPRIIILE LOR INTERESE !

 6. Nistorescule ai uitat de cind lucrai la CAP Zalau cu tov.Haiduc.Ai ajuns tu sa hotarasti destinul profesional al altora. Pe ce merite profesionale si morale ,prietenia si afacerile lui Raducu.

 7. Daca tot ce inseamna PDL si sustinuti de ei erau schimbati la timp nu mai era aceasta balbiiala la referendum. Ce cauta UDMR la aceasta imparteala? Cati udmr-isti au fost la vot?

 8. Ungurii sunt la pamant!Nagy si Sucitu trimise in tara pentru eficientizarea celor slabi! In vartejul lor l-au antrenat si pe Opris drept la Calarasi.Probabil se face loc analfabetilor! Pica Garda!!!

 9. Ligia Marincas este nepoata matusii, matusa este soata securistului, securistul este fostul coleg a lui Marc si Marc este nepotul fostului butiri, Micutul butirii care are la finante pe fiul butiri, care fiu este varul lui marc. Mai vreti argumente?

 10. Domnule, d'aia stam noi in buda publica si platim zona rezidentiala ha? Mai ghindeste! Sugereaza la domnu capalansiu VS Radu se organizeste viitoarele zile ale cetetii in vale langhe noi(mancaciosii si chicheciosii) si zona din sus, acoperita, pentru latraturi(spectacole cu lalaieli)ca se protejem zona centrala si de una si de alta, ha/ ca ziti?!

 11. La ciolane inainte...! Cand vom trai acele zile in care sa fie analizate competentele oamenilor si nu apartenenta lor politica?. Niciodata, deoarece nici cei care pun in discutie problema schimbarii nu exceleaza la capitolul competenta. Trista tara, vajnici conducatori.

 12. Doamna doctor,vin iar sa va spun de caratul la domnul Pop de la Bucuresti pentru copiatul studiului de impact. Nam sa spun cit ati carat sa nu auda gorila dumneavoastra cum va placea sai ziceti la dorut. Sa nu ma spui la gorila mea! ati ziz de atitea ori. Va era frica sa stie. Am scris tot ce ati carat de la toti. Dar cum ramane cu studiul copiat, cu plagiatul cum vorbesc de ponta?!sal lasam dracului pe asta, nu am sa spun gorilei cat ati carat. Sa va dea afara astia de la agentie ca mult ati carat, furat vreau sa zic.

 13. Imi place numele de marghioala! Cum nu miai spus mai de vreme ca so alint. Ma facea in fel si fel dar la dorut ii zicea gorila mea!Sa nu ma spui la gorila mea!de unde ce luam si cat lua marghioala! frumos nume! cit o mai tin astia la agentie pe marghioala?

 14. Observ cu tristete ca majoritatea comentatorilor nu sunt intrigati de aceste schimbari politice.Ma asteptam ca omul de rand sa spuna STOP SCHIMBARILOR POLITICE si numirea pe criterii de competenta.Dar nu, ne-am tampit de tot.Pacat!

 15. .... fara cuvinte. la vremuri noi .. tot ei.. comunisti, psd-isti,... membri de partid.si ne miram ca in tara asta merge totul asa de prost... La spitalul judetean nu este functia de director economic tot a ungurilor?.

 16. .... fara cuvinte. la vremuri noi .. tot ei.. comunisti, psd-isti,... membri de partid.si ne miram ca in tara asta merge totul asa de prost... La spitalul judetean nu este functia de director economic tot a ungurilor?.

 17. UELISTILOR, impartiti functiile de pomana! Macar atat! Oamenii au concursuri in spate ba mai mult cativa sunt si functionari publici. Daca va dedati la schimbari numai de dragul schimbarilor pentru ca sunt ai vostrii, o sa va mai aleaga doar mamicile voastre. Nu vedeti cu ce panarame veniti in loc??? Nu va e jena?

 18. Marc si Capalnasiu ii tot schimba de trei luni pe directorii portocalii numai ca respectivii sant in functii in continuare .Asa verbal sant usor de schimbat,mai are si presa locala subiecte.

 19. Stimati Zalauani ar trebui sa fim uniti si sa privim cu atentie ce fac flaminzi[excroci] de Capilnasiu si Marc, pe toti directori de la conducere competenti, vor sa-i schimbe cu ai lor :nu conteaza ca au dosare penale, ca nu sunt competenti,sa fie numai uselisti.[USLUL din Zalau trbuie sa dipara pt.totdeauna] Dl.Marc daca o sa-l schimbati pe Domnul FILIP V.care a adus numai profit pentu distributie, este tinar cu ezperienta,cu NICOARA care are dosare penale, toata lumea vorbeste foarte urit despre el,ar trbui sa-l lasati sa mearga in pensie ca io ajuns cit a furat.dl.Filip cu contractul semnat pina la sfirsitul anului aveti curaj sa-l schimbati [o sa ajungem pina la BRUSEL]

 20. In romanias-a uitat complet de concursuri pt ocuparea unui post ne trimetm copii la studii insa PCR TRAIESTE prin MARC. BUJITA.FILONAS URMASII urmasilor LOR nu ai nostri!!!!!! I URMASILOR LOR nu ai nostri!!!

 21. uite ce bine va cunoasteti?maiam putin si refacem PANOUL FRUNTASILOR ca doar astia ati construit in spirit ''implementat' ca doar generatia tinara 89 o fi prin Europa ! CONCETATENILOR -

 22. PE ASISTENTA PE CURVA MARE PE MURESAN RODICA VRETI SA NUMITI DIRECTOR LA DSP LA DIRECTIA SANATATE PUBLICA NU VEDE PRIMARUL CAPALNASIU RADU CA NARE FACULTATE CURVA DE MURESAN RODICA INCA SI PE SOTUL LUI TREBUIE SCHIMBAT DE LA TRANSURBIS PE MURESAN IOAN IONEL CA ESTE MAFIE MARE LA TRANSURBIS

 23. pentru politistul furios cum il puteti face pe D-ul Crisan un caraus, cand ests cel mai cinstit si corect comisar de la Garda de mediu,la studiile juridice pe care le are nu-sipermite asa ceva

 24. SUNT UN SIMPLU CETATEAN AL ACESTEI URBE,DAR OARE IN GERMANIA CUM SE OCUPA POSTURILE DE CONDUCERE?PRIN CE PROCEDEE SE AJUNGE SEF?CITE INSTITUTII ARE UN ORAS DE TALIA ZALAULUI? BREMENUL , DE EX. ARE 8 ANGAJATI IN PRIMARIE! PENTRU CINE SE TIPARESTE ZIARUL LOCAL? TOT VOI IL CITITI? EU NU VREAU SA MA IMBOLNAVESC ...

 25. Opris de la Garda de Mediu a fost el insusi un tortionar in activitatea de control.A facut multe abuzuri.Daca i-a rezolvat Marc detasarea la Calarasi ,foarte bine a facut.I-A dat securistu o lectie.

 26. Mai astia de la tineretul liberal cum nu stiati ca marc a fost securist? Pai stie toata lumea,tot judetu .Inseamna ca santeti niste indolenti ignoranti.Sau poate va pare rau ca i-ati facut campanie electorala securistului?

 27. USL-isti si PDL-isti sa sugeti sculele la toti care au de suferit din cauza voastra, adica la 60-70% din romani (si unguri) asa o sa aveti ocazia sa vi-o sugeti intre voi si daca va rupeti 2 coasta vi-o sugeti singuri daca ar exista Dumnezeu, ar trebui sa va trasneasca pe toti, sunteti niste tampiti care nu sunteti in stare de nimic, decat sa va manjiti cu cacatul propriu si sa va mai si dati mari cu imaginea vostra de curve virgine sunteti toti niste gunoaie invidioase, si ofticate de propria voasta prostie si nu va duce mintea sa vedeti dincola de rahatul luat in gura ma pis pe voi si pe tot neamul vostru de handicapati politici

 28. La DJFP Salaj , Butiri tine in brate ca angajat pe post de consilier juridic pe unul Filip Remus fost securist cu diploma, un betiv notoriu pentru singurul motiv ca acesta este fratele sotului lui Silvia Pernes fosta prim secretar UTC Salaj structura politica in care era angajat si Butiri.

 29. in judetul salaj sunt promovatii hotii si totii bisnitarii,daca un politist este dat afara ca a furat,care nu si-a facut datoria in functia de sef de politie la cehu silvaniei,sau la economic in zalau,fura fara rusine, acum e foarte bun la garda de mediu.poate ar fi mai bine sa examinatii mai bine accestii nenorocitii.punetii oamenii capabili cu demnitate si care putin respect fata de oamenii.ar fii bine sa revenim cu piciorele pe pamant.

 30. Romania bunului simt- Crin Antonescu- Cel mai cinstit guvern -Victor Ponta- Nu se vor face schimbari pe criterii politice- Crin Antonescu si Victor Ponta. Atunci ce inseamna aceasta negociere intre PSD si PNL pentru EPURAREA politica. Chiar in aceste functii nu sunt oameni competenti si profesionisti. Chiar trebuie sa fie recompesati politic indiferent daca sunt capabili sau nu,numai pentru singurul argument ca au lipit afise USL plus ca din cele aratate mai sus au si alte probleme. Daca dorim ca aceasta tara sa functioneze normal trebuie ca noi toti sa punem umarul , de aici de jos,SA NE FACEM DATORIA PROFESIONIST SI SA RESPECTAM REGULILE - bune rele-. De ce in aceasta tara cuvantul dat de POLITICIENI - cu subiect si predicat- a doua zi nu mai este respectat. De ce ..............!!!!!!!!!!!!!!!!

 31. Singura ta virtute ete invidia si neputinta profesionala.Oricit ai jigni demnitatea si meritele profesionale ale celui amintit nu le poti tu diminua mascariciule.

 32. DE SHASE ANI SHI JUMATATE INFRACTORI PURTATORI DE UNIFORME IMPREUNA CU O CIURDA DE TZIGANI AU FOST PUSHI DE CATRE ACESTE PERSOANE PENTRU A MA TERMINA IN STIL MAFIOT ! UN OM CARE SHTIE SA FAKA MULTE ! VREA SA SE IMPLICE SHI UN OM CARE AR PUTEA REZOLVA MULTE DINTRE PROBLEMELE COMUNITATZII ESTE TZINUT PE TUSHA PRIN MANEVRE DE TIP MAFIOT DE CATRE ACESHTI TROGLODITZI ! KA SA NU ISHI PIARDDA EI CONFORTUL , LINISHTEA SHI PRIVILEGIILE ! SHI TOT EI IES IN FATZA SHI ITZI CER SA RAZI DE FAPTUL KA INTERESUL TAU AR PUTEA INTR-O BUNA ZI SA LE INCALECE INTERESELE LOR PERSONALE !

 33. NU credeam ca se va ajunge ca in anii '50,cid prin toate metodele wrau vinati chiaburii. acum, nu mai poti vorbi nimic despre politica,ptr. ca se "vineaza" orice persoana care are cit de cit o functie de conducere. este totusi o diferenta; atunci coldusii vinau chiaburii,acuma cei ce vineaza sint chiaburii

 34. celui din 12.aug. 19.46 ai dreptate, asta vor cei de la usl, sa implementeze politica lui semacca si nimic mai mult. tot vorbesc de faptul ca sperie BABELE de la tara (parca numai la tara ar fi babe, dar nu zic nimic de faptul ca acesti procurori ai cerceteaza pe cei care au votat de 2 sau mai multe ori.eui USL-ul au raspindit afise cu pedepse ptr. frauda si acuma tot ei striga hotii.R U S I N I C A POTAILOR.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.