SondajRSS Feed

Reabilitare de succes realizata de SC International FBS Zalau la Spitalul vechi

21 Februarie 2012
Instalatiile electrice, termice si de apa si canalizare au fost reabilitate integral, peretii arata impecabil, iar pardoseala este una moderna si de calitate.

In curand, pacientii internati in cadrul sectiei de Pneumoftiziologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau vor beneficia de conditii moderne de spitalizare, dupa ce executantul lucrarilor, firma International FBS Holding SRL din Zalau, a finalizat reabilitarea a doua paliere din cadrul corpului A al spitalului. In numai cateva zile, dupa ce va fi efectuata receptia lucrarilor de catre beneficiar, in speta conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Zalau si Consiliul Judetean Salaj, pacientii internati vor fi mutati in noile saloane curate, moderne si conforme standardelor impuse de lege. Dupa ce va fi finalizata mutarea pacientilor si a cabinetelor medicale, executantul va trece la reabilitarea celorlalte paliere, astfel incat, in cel mai scurt timp, deranjul creat pacientilor, apartinatorilor si personalului medical sa ia sfarsit. „Am realizat pana acum lucrarile de reabilitare a doua etaje din corpul A, mai exact jumatate din cladire. Trebuie sa lucram pe portiuni, astfel incat personalul medical sa isi poata desfasura activitatea si pacientii sa nu fie afectati de lucrari”, a declarat pentru Graiul Salajului administratorul International FBS Holding, Florin Sas. Administratorul spune ca fara implicarea directa a actualului manager al Spitalului Judetean - Laurentiu Barna - si a presedintelui Consiliului Judetean -Tiberiu Marc - nu ar fi fost posibila avansarea lucrarilor si probabil ca lucrarile de reabilitare a Spitalului Vechi vor fi finalizate inainte de termenul prevazut in contract - anul 2014. „Trebuie sa multumim in mod special managerului Spitalului Judetean, Laurentiu Barna, care a fost de buna credinta, s-a interesat de stadiul lucrarilor si a efectuat vizite aproape zilnice pe santier. Fara sprijinul dansului si al Consiliului Judetean nu am fi reusit sa fim utili salajenilor nostri care ajung pacienti ai Spitalului Vechi”, a precizat Florin Sas. Lucrarile de reabilitare de peste 5 miliarde de lei realizate pana in prezent sunt incluse in cadrul proiectului „Modernizare sectii Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, corp A, sectia Pneumoftiziologie (TBC)”, au inceput in luna noiembrie 2010 si au ca termen de finalizare anul 2014.

Lucrari de calitate pentru salajeni si nu numai

Firma Internation
Reabilitare de succes realizata de SC International FBS Zalau la Spitalul vechi
al FBS Holding este recunoscuta in aproape toata tara pentru lucrarile de calitate pe care le executa si in termenele prevazute in contractele atribuite de diversele institutii publice. La Spitalul Vechi din Zalau, constructorul a ales si a sfatuit conducerea Spitalului si reprezentantii Consiliului Judetean sa fie executate lucrarile in cel mai mic amanunt, sa fie data jos toata tencuiala, astfel incat lucrarile realizate sa fie de cea mai buna calitate. Si rezultatul arata ca administratorul firmei avea dreptate. Instalatiile electrice, termice si de apa si canalizare au fost reabilitate integral, peretii arata impecabil, iar pardoseala este una moderna si de calitate. Grupurile sanitare au fost schimbate in totalitate, astfel ca pacientii nu vor mai avea nicio retinere sa le foloseasca. De la chiuvete si dusuri ruginite care prezentau un adevarat pericol pentru sanatatea pacientilor si a personalului medical, s-a ajuns acum la cele mai moderne si igienizate grupuri sanitare. „Mai avem foarte mult de muncit aici, dar prioritatea este finalizarea reabilitarii saloanelor pentru a muta pacientii. Mai trebuie reabilitat aproape jumatate din acoperis, mansarda unde vor fi infiintate saloane, demisolul si fatada. Pana acum am investit noi, firma, aproximativ trei miliarde de lei pentru a ajunge in acest stadiu al lucrarilor, pentru ca nu s-a primit finantare pentru toate lucrarile pe care le-am executat. Banii ii vom primi ulterior pentru ceea ce am investit noi, insa principalul aspect este ca activitatea in cadrul spitalului sa revina la normal in cel mai scurt timp”, conchide administratorul firmei. Printre proiectele cu care se poate mandri firma International FBS Holding se numara reabilitarea Liceului „Avram Iancu” din Cluj Napoca, a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj, a unei gradinite din Calarasi, precum si multe alte lucrari de constructii si reabilitare termica a blocurilor de locuinte din Cluj si alte orase din tara.

Vizualizari 3169
Comentarii articol

>

in 21 Februarie 2012 16:56

Cat ii lucrarea de calitate, o sa aflam peste 1-5-10 ani, nu ar trebuie sa va pronuntati inca, ii prea devreme!

DIASPORA.>

in 21 Februarie 2012 18:55

ba articolul asta........mi se pare DUBIOS, pai atatea laude pt unul si altul ,cam de mult nu am vazut. Miroase a propaganda electorala.

>

in 21 Februarie 2012 21:39

De ce sinteti carcotasi?..daca s-a facut ceva, de ce s-a facut,daca nu se facea era mai bine?..a-ti fost in acest spital inainte de reabilitare sa vedeti cum arata? e bine ca se face, sa se continue si cu spitalul de infectioase ca si ala e praf !

>

in 22 Februarie 2012 21:55

nu va laudati ca lucrarea este de calitate fiindca nu este asa si nici linoleul de pe jos

>

in 23 Februarie 2012 12:30

Mai bine ar poza in totalitate lucrarea sa se vada ce lucru de mantuiala a facut muncitorii..am fost acolo iar tarchetul e deja zgariat...deja sunt fisuri in undele locuri..dezastru...ce tot laudati atata lucrarea?.....degeaba a dat cu un pic de var pe pereti ca tot acelasi mobilier se va pune care la folosit bunica si acum 30 ani...s-au investit miliarde in ce?..in 2 galeti de var si un tarchet de rahat....sa va fie rusine nu stiu cum ati avut nesimtirea sa da-ti articolul in ziar

>

in 29 Februarie 2012 9:07

Din informatiile mele, finalizarea lucrarii a fost intarziata de lucrarile suplimentare ce au trebuit executate la Spital si anumite intreruperi ale lucrarilor din motive intemeiate. Cu toate acestea firma si-a dat silinta sa efectueze lucrarile, fapt pentru care curand va avea loc si receptia partiala a acestora. Procesul este pe rol, se judeca pentru penalitatile de intaziere a lucrarilor, nu pentru calitatea acestora! Ar fi bine totusi daca lumea s-ar informa putin inainte de a face anumite afirmatii...

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.