SondajRSS Feed

Prescolarii au marcat „Saptamana Mobilitatii”

23 Septembrie 2011
Aproximativ 120 de copii prescolari au participat ieri la Zalau la concursul de ciclism si la cel de desene pe asfalt organizat de Primaria Zalau si SC Transurbis SA in cadrul „Saptamanii Europene a Mobilitatii”. Micutii de la cinci gradinite din Zalau - Gradinita Gheorghe Lazar, Gradinita nr. 1, Gradinita nr. 8, Gradinita nr. 5 si Gradinita Pinocchio - au executat desene pe asfalt pe teme ecologice si s-au angrenat intr-o competitie de bicilete care a avut rolul de a-i educa si in domeniul circulatiei rutiere. La sectiunea de desene pe asfalt au participat 64 de copii cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani. Competitia de ciclism a antrenat un numar de 55 de prescolari. Campania „Saptamana Europeana
Prescolarii au marcat „Saptamana Mobilitatii”
a Mobilitatii” se desfasoara in fiecare an in perioada 16-22 septembrie si pana in prezent a angrenat un numar de 1.100 de orase din intreaga lume. Din Romania au aderat la actiune doar cinci orase, printre care se numara municipiul Zalau si Cehu Silvaniei.
Vizualizari 1108
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.