Nu sunt bani pentru finalizarea centurii Zalăului

5
1029
Nu sunt bani pentru finalizarea centurii Zalăului
Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, spune că "nu există sursă de finanţare pentru lucrările aferente variantei de ocolire Zalău".

Ministerul Transporturilor nu are nici in acest an bani pentru finalizarea şoselei de centură a Municipiului Zalău, iar primul tronson, finalizat anul trecut, este inutil dacă centura nu continuă cu tronsonul doi, care trebuie să facă legătura cu drumul E81. In cadrul conferinţei de presă susţinută vineri de către deputatul Iuliu Nosa, acesta a pus la dispoziţia jurnaliştilor un document semnat de către Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, in care se arată negru pe alb că, "din păcate, in prezent nu există sursă de finanţare pentru lucrările de execuţie aferente variantei de ocolire Zalău". "In anul 2011, avand in vedere limitările bugetare impuse prin plafonul aferent bugetului MTI in domeniul infrastructurii rutiere a fost acordată o prioritate maximă obiectivelor avand o componentă de finanţare nerambursabilă europeană. Se continuă activitatea pe proiectele incepute, limitandu-se inceperea de noi obiective", i-a transmis Boagiu deputatului Nosa.

Udrea se laudă că centura Zalăului este finalizată

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a menţionat in catalogul marilor realizări din 2010 şi "finalizarea centurii ocolitoare a Municipiului Zalău". "Am intrebat-o pe doamna Udrea dacă ştie realitatea de la faţa locului, şi anume că centura se opreşte in poligonul militar şi momentan nu rezolvă nimic", a spus Iuliu Nosa, care se declară supărat pe Primăria Zalău. "Să nu creadă nimeni că dau lecţii cuiva, dar sunt supărat pe primărie pentru că primul tronson a fost dat in folosinţă şi nu rezolvă nimic, iar conducerea primăriei putea să-i aducă la masă pe toţi factorii decizionali şi să rezolve problema traficului greu din oraş", a completat deputatul pesedist. In momentul de faţă tronsonul II al centurii ocolitoare a oraşului este impotmolit in poligon şi pentru că Armata refuză deocamdată relocarea poligonului Aghireş. Primul tronson, dat in folosinţă in toamna lui 2010, nu rezolvă problema traficului greu din municipiu.

COMENTARII

  1. d.le reporter, si punctul de vedere al celor din conducerea primariei, unde-i? In aceste conditii ti-a iesit doar un art. manipulator, care dezinformeaza. Nadajduiesc ca ziarul acesta nu se transforma intr-un apendice al psd!

  2. !la toti politicienii de dupa 89 sa le moara copii de boli genetice rare, si tot neamul lor pana va veni isus pe pamant sa moara de cancer si sa aiba numai necaz in familie. asa sa dea sfanta treime implinire !

  3. de unde sa fie bani cand primaria este sursa de imbogatire pentru crecan , capaillnasiu si sleahta lor, nu pentru viata demna a cetatenilor acestu-i oras in primaria zalau este raiul hotilor si a impostorilor

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.