SondajRSS Feed

''FB'' pe linie pentru scolile evaluate de inspectori

9 Decembrie 2009
Inspectorii scolari din Salaj si-au finalizat concluziile in urma inspectiei derulate luna trecuta in scolile din Borla, Samsud, Lompirt, Sarmasag (nr.2), Chiesd, Dersida si la Gradinita Chiesd. Potrivit datelor primite ieri de la inspectorul scolar general Ioan Abrudan, unitatile respective au primit la majoritatea aspectelor verificate de inspectori calificativul "foarte bine". Exceptie face doar scoala din Chiesd, care a primit la opt indicatori calificativ "bine" (la aspectele ce tin de modul in care scoala sprijina dezvoltarea personala a elevilor, de calitatea activitatii personalului didactic, de calitatea managementului scolar si altele), la asp
''FB'' pe linie pentru scolile evaluate de inspectori
ectul vizand nivelul atingerii standardelor educationale de catre elevi fiind acordat chiar calificativul "acceptabil". La polul opus se situeaza gradinita din Chiesd si Scoala Borla, cu "foarte bine" pe linie.
Vizualizari 821
Comentarii articol

informatie... cu dedicatie>

in 9 Decembrie 2009 20:09

D-na Man, cred ca nu te-ai informat prea bine sau poate n-ai fost atenta la "lectie". Poate ca de-acum ar trebui sa te ia I.S.J. in teren ca poti renunta la "dansul acesta al sabiilor" pe care poate fi periculos pentru tine...

>

in 10 Decembrie 2009 10:56

Sa va documentti mai bine, d-na MAN, cand scrieti un articol despre invatamant( nu ar trebui sa conteze culoarea politica )realitatea nu este cea prezentata de d-voastra si prin articolul acesta ati denigrat niste cadre didactice care nu au nici o vina ca nu va documentati numai cum vor pesedistii.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.