Incrancenare in Consiliul Local Letca pentru cum este condusa comuna

279
6544
Incrancenare in Consiliul Local Letca pentru cum este condusa comuna

Consilierul local Ioan Ciocotisan a facut un denunt impotriva primarului Man Dorel si e nedumerit ca nu se intampla nimic

TEXT
Primarului PSD-ist al comunei Letca, Man Dorel, a fost denuntat de consilierul local PMP-ist Ioan Ciocotisan la Directia Generala Anticoruptie Salaj, in data de 2 august 2017, acuzandu-l pe prim-edil de presupuse fapte de coruptie si abuz in serviciu. Denuntul a fost directionat de la DGA Salaj catre Parchetul de pe langa Judecatoria Jibou, unde a fost inregistrat un dosar penal. Pentru ca de atunci nu s-a intamplat nimic, denuntatorul a intrat la idei.
"Dupa ce sesizarea a ajuns la Pachetul Jibou, la prim-procurorul Victor Liloiu, acesta a repartiza denuntul la seful de post din Letca, Danut Bene, care este finul primarului Dorel Man", spune Ciocotisan.
Prim-procurorul Parchetului Jibou, Victor Liloiu, a recunoscut ca a directionat sesizarea catre Postul de Politie Letca pentru a fi solutionata, dar spune ca nu cunostea relatia de rudenie dintre seful de post si primar. Drept urmare, prim-procurorul a luat dosarul inapoi si l-a redirectioant spre solutionare IPJ Salaj – Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, serviciu condus de comisarul de politie Florin Jula. Mutare logica si pentru denuntator, care spune ca, "aspectele descrise in sesizare fac referire la fapte de coruptie si criminalitate economica si nu cred ca specialitatea sefului de post nu este potrivita pentru cercetarea respectivelor fapte".
Cum Ciocotisan nu a fost contactat deloc in calitatea sa de denuntator de catre cei care au in cercetare dosarul penal, dupa mai bine de sase luni, la inceputul acestei luni a solicitat aprobarea consultarii dosarului, cu scopul de a face o copie dupa denunt. Cererea a fost aprobata initial, dar in 14 februarie s-a dispus respingerea cererii formulate de Ioan Ciocotisan, pe motiv ca acesta detine calitatea de denuntator, iar potrivit art. 77 - art. 87 Cod procedura penala denuntatorul nu are dreptul la consultarea dosarului. Asa ca Ciocotisan intra din nou la idei.

Ciocotisan sustine ca in Consiliul Local Letca e o mafie

Ciocotisan sustine ca denuntul lui este cat se poate de intemeiat si este nelamurit de tergiversarea dosarului.
"Consider ca datorita neglijentei si relei credinte, Man Dorel nu a facut plata studiului de fezabilitate intocmit de SC Mirghis SRL, fapt ce a dus la obligarea Primariei Letca la plata unor penalitati de peste 9 miliarde de lei vechi. “n contextul in care bugetul de venituri proprii ale Primariei Letca sunt in jur de 3.5 miliarde lei vechi. Un alt aspect pe care l-am sesizat in acest denunt este faptul ca secretara comunei Letca, Stanciu Ana Marcela, nu consemneaza corect tot ce se discuta in sedintele din cadrul Consiliului Local Letca. Tot secretara comunei, Marcela Stanciu, valideaza punand parafa pe hotarari ale Consiliului Local despre care nu s-a discutat in cadrul sedintelor C.L. Letca. Fata de cele mentionate mai sus am propus Consiliului Local Letca sa aprobe inregistrarea audio-video a tuturor sedintelor din Consiliul Local, fapt ce a fost refuzat categoric de membrii Consiliului Local Letca, la indemnul primarul Man Dorel. Am anexat denuntului un Raport al Curtii de Conturi Salaj in care sunt mentionate o sumedenie de nereguli, abuzuri in serviciu savarsite de primarul Man Dorel. Se poate spune ca s-a format un grup infractional organizat sub conducerea primarului. Fata de cele mentionate mai sus am cerut autoritatilor competente sa faca cercetari in vederea tragerii la raspundere a celor vinovati", spune Ciocotisan.
"Intrucat situatia sociala din comuna Letca nu da semne de insanatosire, am facut sesizari la mai multe foruri compentente la nivel national si european. Aici amintesc ca am depus sesizari la ANI, DNA, OLAF cu privire la situatia de coruptie generalizata la nivel local", ne spune denuntatorul primarului.

Primarul nu stie nimic de acuzatiile lui Ciocotisan

Primarul comunei Letca, Dorel Man, ne-a declarat ieri ca habar nu are de denuntul lui Ciocotisan.
"Nu am fost informat de nici o unitate de parchet despre vreun denunt impotriva mea. Traim intr-o tara democratica si fiecare este liber sa faca ce vrea. Oricine poate depune plangere. Am mai fost denuntat si in anii trecuti de trei consilieri locali si nu s-a intamplat nimic. Referitor la platile facute catre firmele SC Mirghis si SC Comfrig, sunt sentinte judecatoresti definitive care au stabilit ca trebuie platite acele sume. Consilierii locali au aprobat plata acestor sume, totul este legal. Datoriile inregistrate catre aceste firme nu au fost inregistrate in perioada in care eu am fost primar. Datoriile sunt mai vechi", explica primarul.

Sechestru pe autobuzul scolar al Primariei Letca
si necazuri mari pentru copiii din comuna

Biroul executoresc Ciumarnean Romeo a pus inainte de Craciun sechetru asigurator pe doua mijloace de transport ale Primariei Letca, din cauza unor facturi restante neplatite catre societatea care executa salubrizarea comunei, care a actionat in judecata Primaria Letca, dupa care un executor judecatoresc a pus sechestru asigurator pe Dacia Logan folosita de primarul Man Dorel si un microbuz nou destinat transportului elevilor din comuna, ne spune consilierul local Ioan Ciocotisan.
Intr-un reportaj facut de TVR - dupa nemultumirile exprimate de cetateni din satul Lemniu cu privire la conditiile de transport al elevilor - este evidentiat faptul ca elevii se trezesc cu noaptea in cap, la ora 5.00, si asteapta pe marginea drumului microbuzul cel vechi pentru a merge la scoala. Acestia ajung la scoala in jurul orei 6.00 si sunt nevoiti sa astepte aproape doua ore pana la inceperea cursurilor. Tot cei de la TVR au ridicat problema lipsei refugiilor sau a statiilor de asteptare a microbuzului, tinand cont ca elevii stau in asteptare pe un drum national intens circulat. Primarul comunei Letca recunoaste ca lucrurile nu sunt in regula, dar... asteapta finalizarea litigiului.
"Am primit o instiintare din partea executorului judecatoresc, prin care m-a instiintat ca nu am voie sa folosesc cele doua vehicule. Ele sunt in curtea primariei si nu le folosim pana la finalizarea litigiului", spune primarul.

COMENTARII

 1. Voi chiar vorbiti serios ,cand spunet ca i s-a repartizat militianului Bene cazul ? Pai ce sa faca ala cu el ?Sa-l unga pe felie la ceai dimineata ?Nu stie scrie bine ,a fost un profitor si un incompetent si cand a fost militian in Lozna acuma a trecut Somesul in Letca.Astia is pusi ca sefi de post ca sperietori ca nu-s capabili sa faca nimic.

 2. Stati linistiti oricum va pune Stanciu sechestru pe primarie caci are sentinta ca va efectuat seviciu de salubrizare si nu ati platit,urmeaza sa puna executorul in practica sentinta.

 3. uitativa la ora la care a postat ,,maidanezul politic"(LIVIU BALINT),eticheta data de EUGEN TOMAC presedinte executiv PMP,repede a sarit ca rezolva situatia ,sigur e sarcina psd,balint a intrat in parlament pe listele pmp,a votat demiterea lui grindeanu ,i sa cerut demisia ,iar el a naufragiat in psd ca acolo incap cei de teapa lui.

 4. lafel stau lucrurile si in comuna LOZNA peste SOMES dirijata tot de la LETCA unde edili sant ce doi cumnati cu fini si nanasi lor acum sau infratit prin cumnata de le centru turistic ce doi [cumnati sant secretaru si primaru]

 5. pe langa cele sesizate de ciocotisan ,cum ramane cu CANALIZAREA la LETCA,lucrare inceputa prin ani2010 din bani guvernamentali,NETERMINATA nici astazi(de fapt este o investitie abandonata),care este acoperita cu asfalt(bani europeni)in concluzie :bani guvernamentali risipiti,acoperiti cu bani europeni.(vezi strada de la dispensarul uman,sensurile giratorii din loc.lemniu)

 6. In comuna Letca primarul isi permite o masina personala,o masina pentru vice-primar,consilier personal al primarului(aici vezi studiile),jurist angajat,firma de contabilitate........

 7. Pentru persoana care a postat comentariul la 10.48! In mintea dvs a-ti ingriji parintii este o rusine? Dl Ciocotisan trebuia sa stea in Baia Mare, unde are una dintre proprietati si sa lase singure "cele doua babe"(asa frumos v-ati esprimat)???MIZERABILI MAI SINTETI!!!\r\n

 8. BUBILA zice ca nu a stiut de nici o reclamatie!!! La sedinta de consiliu din februarie unde, pe linga consilieri au fost si multi invitati: doctoru veterinar , dr. stomatolog, directoarea scolii, consilierul judetean Borna,a declarat ca in ultima vreme are multe reclamatii la toate forurile competente si in articol zice exact CONTRAR!!! MINTE SI CIND RESPIRA!!!\r\n

 9. Primarul are salar de o suta de milioane, vicele are saptezeci de milioane, secretare are saizeci de milioane!!! OAMENI BUNI, NICI IN GERMANIA EDILII NU AU ASEMENEA SALARII!!! EI SI LE_AU PROPUS SI CONSILIERI PSD, PE CARE I-ATI VOTAT, AU APROBAT!!! ESTE STRIGATOR LA CER!!! INTR-O COMUNA UNDE SE TRAIESTE IN NOROI SI UNDE OAMENILOR INCA LE ESTE FRICA SA SPUNA ADEVARUL, CONDUCEREA SA-SI AROGE ASEMENEA DREPTURI!!!

 10. Bade ioane din Purcaret , cu proprietati in Baia Mare vino maine sate punem primar in Letca daca asa este democratic in caputul vostru .\r\n\r\n pS. te asteptam la colt ....

 11. interesant , unde a disparut comentariul d-nlui deputat balint de la ora0.46? sa evaporat,atrecut in alta parte cum afacut el,de ce adisparut? oricum noi lam citit ,era vorba de a impaca doi cocosi,asta dupa mintea lui balint.astia ne reprezinta in parlamentul romaniei...balint asa vede el ca se rezolva treburile.vai de noi.

 12. Oamenii stiu chiar daca nu vorbesc! Stiu si despre afacerea cu CASA PAROHIALA din Letca unde sa platesc bani grei pentru organizare de santier. Plateste preoteasa si incaseaza popa.

 13. ALOO DNA ati primit mai multe sesizari despre ilegalitatile facut de PRIMARUL MAIOR DIN CRISENI. DE ALEA CAD VA OCUPATI. Nu va faceti ca nu stiti. Al cui scut este?? Sa fie DNA, Presedinta Tribunalului D-na Kende, UDM-reului, Politiei , SRI-ului? Va rog stabiliti valoarea lucrarilor de proasta calitate , in special la CANALIZARE, lucrari platite si care nu functioneaza. Este vreo persoana de la DNA , care este stabilita in CRISTUR _CRISENI

 14. Anuntati-ne cind veniti la Letca, domnilor ziaristi, ca mai avem multe de adaugat!!!Avem fotografii cu buldoexcavatorul lucrind la Perii Vadului la socrii vicelui. Mai avem si cum ducea la fiert la Purcaret in cupa de la buldo PRIMARIEI si multe altele. E bine sa vada lumea cine ne conduce!

 15. Opoveste m-ai veche....in satul Purcaret oamenii au apa prin cadere de prin ani 70...au construit bazine etc.Se sparg tevile alea vechi ...sapa oamenii...primaria promite ca va ajuta cu teava dar trece vremea si nimic ba e teava in ciula ba nu au cheia sa deschida usa...locuitorii au pus mana de la mana au cumparat teava si au refacut coloana de apa ...primaria mucles...alta mai buna asfalteaza prin comuna dar in loc de 7 cm grosime pun doar 3....unde e diferenta va intreb.

 16. Mai fratilor ce faceti acolo la Letca ? Mai Dorele de ce nu-l luati pe denuntator de guler ?Voi il cunoasteti cumva ? Eu da . O viata a parat numai la locurile de munca , apropo unde lucreaza acuma ?Este pensionar sau somer , ori taie frunze la caini (vara )sau administreaza pensiile soacrei sau mamei , nerusinatul .

 17. Comentatorule de la 17:40 cand te plimbai prin mocirla era mai confortabil pt tine ? Probabil ca era pt ca ai crescut in mocirla si iti place sa te scalzi in ea. Apoi asta este problema constructorului care a asfaltat arterele acestea, daca nu a respectat normele este direct raspunzator, a avut acolo un diriginte de santier care a semnat lucrarea. Cand nu sti mai bine taci.

 18. Pt cel de la 17.46. MIZERABILULE!!! O PERSOANA CARE A LUCRAT 40 DE ANI, ONEST, PENTRU VOI ASTA INSEAMNA??? ESTI UN GUNOI!!! LA DE ANI, CITI ARE DL. CARE A INDRAZNIT SA ADUCA LA VEDERE FAPTELE DE CORUPTIE,ESTE LA PENSIE SI IN ROMANIA SI IN ITALIA! SA CRAPATI DE INVIDIE, GUNOAIELOR!!!

 19. Pt postarea 18.18. Constructorul a impartit banii cu voi, nemernicilor!!! Crezi ca toata lumea-i proasta??? Mai prost ca tine nu este nimeni si esti si in functie de conducere si freci menta pentru saptezeci de milioane pe luna!!!\r\n

 20. Pentru postare de la 17.46:Oricum nu fura de la nimeni!!! Este o persoana ONESTA si are o atitudine de cetatean normal pe care oricare dintre noi ar trebui sa o avem! Daca vedem acte de coruptie sa sesizam organele competente.Ar putea sa-ti fie rusine, gunoi ce esti, sa minti in halul asta! Se vede ca esti prieten cu Bubila!

 21. Bosorogu ala sa stea in pensia lui de hot. Nu s-a saturat sa fure si sa linga in cur pe toata lumea. Iar daca sunteti atat de destepti majoritatea de pe aici de ce nu aveti demnitatea sa aduceti acuzatiile cu nume, va ascundeti dupa un paravan. Ip-iurile voastre arata cat de tradatori sunteti, asai diacule ?

 22. Nu va deranjeaza salariile "IMPARATILOR" va deranjeaza daca cineva este in pensie sau pe somaj!!! Inseamna ca faceti parte din GRUPUL INFRACTIONAL care fura cum pot mai bine!!!

 23. Dupa cum declara Bubila "totul se face cu aprobarea consiliului local".GRUPUL INFRACTIONAL FUNCTIONEAZA FOARTE BINE! ESTE CEVA CE ATI PROPUS SI CAREVA DINTRE CONSILIERII PSD NU A FOST DE ACORD?

 24. Postarea de la 18.18 Crezi ca toata lumea-i prost ca tine si a facut tot doi ani pe o clasa? Lucrarea trebuie receptionata inainte de a fi platita! Si tu faci parte din COMISIA DE RECEPTIE!!! Va veni vremea cind vei da socoteala, prostul satului!

 25. \r\n Buna seara. trebuie sa-mi spun si eu parerea. da tot ce scrie in articolul din ziar este adevarat. da, primaria este de vina, da, autobuzul, masina si nu mai stiu cate sunt sub sechestru. Da, copii stau in ploaie si asteapta autobuzul poate vine.....poate nu.Drumul spre Purcaret este sub toata critica. Da oamenii din Purcaret sub conducerea dl-ui Ciocotisan s-au mobilizat si au schimbat teava. \r\n

 26. Ma prostule unde este asfalt de 3 cm. Poate in capu tau ala sec care tine loc de umbrela. Esti mai prost decat somesul cand trece peste calea ferata. Documenteazate inainte sa vb prostii soptite de pensionari. Nu va ales lumea asta e..nu inspirati incredere, sunteti pe sistem comunist, v-a trecut vremea de geaba, repede si prost

 27. Da, domnii din primarie saluta doar in campanie electorala, in rest sunt "soimi" trebuie salutati. Nu ei sunt in slujba noastra, ci noi trebuie sa ne plecam in fata lor. Mint privindu-te in ochi.Da, adevarul este de partea Domnului Ciocotisan. Nu stiu cine il sustine pe Primar dar nu cred sa aiba mult innainte. Nu se mai poate sa fii discretionar. Stiti cati asistati sociali are Letca??? Precum Teleormanul. Verificati!!!

 28. \r\n Am vazut cu ochii mei un om de 85 ani cu uneltele lui isi sapa santul din jurul proprietatii. Dar buldoescavatorul de la primarie de ce nu face asta??? De ce la Purcaret nu vine primarul nici cand este chemat??? Nu este asfalt???Isi murdareste masina sechestrata??? Poate ar fi bine sa-si schimbe putin opiniile si sa priveasca si spre cei mai batrani. vai de cei ce nu-si respecta batranii.

 29. \r\n Daca ar mai fi in comuna doi trei precum este domnul Ciocotisan ati vedea unde ar ajunge Letca. Ar fi ordine si disciplina. Nu s-ar mai preta nimeni la ilegalitati si mizerii. Dar din pacate noi nu suntem in stare sa-i pretuim pe cei care pot si stiu. Este la moda sa ne conduca iresponsabilii, needucatii, cei care si-au facut studiile repejor si pe sarite, cei care vorbesc fara sa spuna nimic. Piramida educatiei s-a intors cu susul in jos. Se poarta incompetenta, incapabilitatea, prostia.

 30. Am si eu o intrebare : oace cei care aduc acuzatii cat si cei care aduc scuze in apararea lor, au dovezi cu care se poate priba ca este asa cum zic ei , sau sunt doar vorbe nefondate ???

 31. dorel so judecat cu cei de la curtea de conturi pentru neregulile pe care acestia le-au gasit si au fost consemnate in raport,facandui incompetenti pe auditori,a ajuns cu procesul pana la curte de apel cluj unde a pierdut.intrebarea este:cand recupereaza sumele platite nelegal la diferite firme ? CEI DE LA CURTEA DE CONTURI OARE URMARESC RECUPERAREA PREJUDICIULUI,SAU VIN LA ANU MAI INTOCMESC UN RAPORT,DACA NU TREI?

 32. Oare cum poate consiliul local hotara plata penalitati ,nu se face nimeni vinovat de crearea lor? dar oare acesti luminati consilieri locali stiu ce voteaza? nu sar putea oare sa fie si ei parte la plata,cei care au votat ?

 33. Eu nu cunosc pe nimeni din comuna respectiva si luptele de acolo.Un singur lucru pot sa spun uitandu-ma la poza cu d-l primar Bubila :fata dansului chiar exprima un usor retard si este tipul fetei de om prost .

 34. Despre accidentul lui Bubila inca nu s-a scris nimic! Inca se fac cercetari. Adevarul va iesi la lumina. Se stie ca a condus el si ca era mort de beat si in "colaborare" cu pilitistul, prieten intim, au falsificat adevarul.GRUPUL INFRACTIONAL FUNCTIONEAZA FOARTE BINE !!!

 35. Bubila trebuia sa plateasca proiectul mai ales ca dupa el s-a lucrat! Daca era ceva in neregula nu se aprobau fonduri pe proiectul respectiv. Bubila este primar de 6 ani asa ca nu avea cum plati fostul primar. Se platesc intotdeauna facturile mai vechi nu le lasi sa-ti aduca penalitati de miliarde. Ei stiu bine asta, dar AROGANTA lui BUBI nu are limite. Si mai este si FOSILA DE CONTABILA care are ceva cu cel care trebuia sa incaseze banii. VOR PLATI IMPREUNA!!!

 36. 13.27: Perfectiunea nu exista dar PRIMAR pe care-l intereseaza prosperitatea comunitatii, EXISTA!!! Bubila nu-i printre acei primari, in nuci un caz.Inafara de cum sa fure nu-l intereseaza NIMIC!!!

 37. Pt postarea 21.42! NU STII SCRIE DAR ARUNCA CU NOROI STII FOARTE BINE!!! PE VOI V-A ALES LUMEA CA ATI DAT BANI!!! TOTI STIU CIT SINTETI DE NEMERNICI SI O DEMONSTRATI TOT TIMPUL! SA SCRII SE INVATA PINA IN CLASA A IV A; DECI TU AI FACUT-O SI PE AIA PE FURIS!!!

 38. dupa ce o vandut brutaria o luat acum pentru viky magazinul din lemniu,oare bubila poate face ce vrea in comuna asta. magazinul si brutaria sunt proprietate obsteasca facute cu contributia in bani a cetatenilor ,cu munca lor.prin ce metode a reusit bubila sa le instraineze?

 39. nul inteleg pe omul acesta de nici un fel,are de plata la comfrig ,se judeca cu cei de la comfrig,dar incheie contrac tot cu ei . ce sa intelege din asta? el crede ca primaria poate plati penalitati cat de mari ? penalitatile nu sunt bani munciti,se poate sa aiba intelegere cu reprezentantul firmei sa creasca penalitatile,la plata parte lui bubila este 30%,la oameni ca el poti sa te astepti la orice. banul sa vina.

 40. TREI MINCIUNI DINTR-O SUFLARE: 1-masina si microbuzul nu sint in curtea PRIMARIEI.2-la viata satului a zis ca nu are sofer nu ca-i sub sechestru microbuzul. 3- la sedinta de consiliu din februarie a subliniat cu gura lui cea mincinoasa ca stie ca are reclamatii la toate institutiile . Si uite-asa ne minte un "NEICA NIMENI" si ne fura "UN PUI DE CURVA"!!!

 41. Asistam la un jaf organizat unde sint implicati persoane la cere nu ne asteptam. Este vorba de PREOTEASA SI DE POPA din Letca.Doamna secretara semneaza si DOMNUL PARINTE incaseaza banii pentru organizarea de santier de la casa parohiala din Letca. FELICITARI!!!

 42. chiar singur nu poate actiona. trebuie o persoana care sa acopere cu hartii(hotarari de consiliu) una care sa faca ordinele de plata (contabilitatea) ,asa ca cea ce a afirmat ciocotisan despre un posibil grup infractional,,,,cam are acoperire.nu credeti?

 43. Orice persoana onesta se minuneaza cind descopera ce se face la ora actuala in PRIMARIA LETCA!!! INDIFERENTA NU ESTE O SOLUTIE, DRAGI CETATENI!!! Mirsaviile lor ne afecteaza pe toti. Unde PRIMARUL este OM , satele sint frumoase si cetatenii o duc bine. La noi nu s-a schimbat nimic. Traim ca in EVUL MEDIU. Daca cineva are o initiativa "MINTUIREA" nu este de acord.NE CONDUC PROSTII SI CEI "DIN ULTIMA BANCA"! Ei au avut nesimtirea si v-au platit sa-i votati! Asta este rezultatul|

 44. Raspuns pt postarea din 22 de la ora 10.40! Pentru voi, nemernicii, sa-ti ingrijesti parintii este o RUSINE???Aici intervine gradul de educatie si moralitatea !!! Pe linga voi a trecut fara sa lase urme. Vai de parintii vostri!

 45. Din punctul meu de vedere, comentariile sunt aduse de catre maxim 2 sau 3 localnici frustrati care nu fac altceva decat sa urmareasca zilnic un motiv de cearta. Putem observa clar ca nu este vorba de vreun intelectual sau persoana "cu carte la cap" dupa modul gramatical complet gresit de scriere si dupa vocabularul inadecvat. Imi pare rau ca domnii comentatori nu au pu?in gram de cultura si aduc in discutie lucruri despre care ei nu stiu mai mult decat au auzit ( fara documentare specifica). Nu am mai comentat pana acum, dar este inadmisibil ce se intampla. Au aparut de nicaieri ni?te persoane care nu isi au locul aici ca sa traga o comunitate in jos. Imi pare rau ca imaginea minunata a satului e stricata de "NIMENI"! . Chiar daca unele lucruri nu merg acum bine, nu e din cauza primarului, e din cauza tarii in care traim si de pozitia noastra politica in lume. Nu poate un primar sa schimbe lumea, insa al nostru chiar se straduie sa ne ofere mult mai mult decat au alte comune. Iar acest lucru este mai evident decat ce se spune in comentarii, spre exemplu drumurile satului nu au aratat mai bine niiciodata. De cate ori este nevoie cred ca se apeleaza spre dnsul nu spre altcineva, nu? Vi s-a intors vreodata spatele? Nu cred!

 46. Raspuns postarii de la 10.03:Dv aveti "putin gram de cultura" si o si demonstrati. Probabil ca dvs. nu v-a refuzat nimic "mununatul primar" dar pentru altii a fost total impotriva oricarei cereri. Nimeni nu are nimic impotriva nimanui dar ceea ce se intimpla in PRIMARIA LETCA, cu concursul contabilei, secretarei, vicelui si consilierului primarului, este inacceptabil!!! Sint fapte constatate de CURTEA DE CONTURI pentru care este si hotarire definitiva de la CURTEA DE APEL CLUJ!!! Informati-va, "stimabila" si apoi comentati!!! "Stradaniile conducatorilor iubiti" le-am vazut si la VIATA SATULUI. Si inca in celelalte sate ale comunei nu s-a filmat nimic! Si inca opiniile oamenilor nu s-au auzit! Dupa parerea dvs "fortele de ordine ar trebui sa intervina", nu-i asa?

 47. Raspuns la "VAI DE VOI"! Se vede cita "CARTE LA CAP" aveti dupa rezultatele muncii voastre. Si postu de DIRECTOR a fost ocupat "dupa gust", ca in retetele culinare. De la atita "CARTE LA CAP" nu ati obtinut rezultate nici macar satisfacatoare?

 48. Daca cetatenii din satul Lemniu au sesizat lipsurile primaruli, ce sa mai zica ceilalti din celelalte sate unde este intr-adevar un DEZASTRU??? Doamna cu postarea "VAI DE VOI" are dreptate!!! Chiar este VAI DE NOI , dar in sens opus!!! Platim impozite si taxe si nu beneficiem de nimic. Daca cineva indrazneste sa le atraga atentie, sint de o obraznicie iesita din comun!!!Cu doamnele care sint "DRAGUTE" ci edilii probabil ca, la rindul lor, fac si ei ce pot.

 49. Pt.10.01! Nu se scrie "sunte-ti"!!! Va demanstrati prostia!!! Mai treceti pe la scoala!!! Si clasele primare le-ati facut pe sarite. Astia sinteti sustinatorii CORUPTIEI!!!

 50. Nici salariile imense pe care si le-au dat nu va deranjeaza!!! BUBILA-O SUTA DE MILIOANE, REPETENTUL VESNIC-SAPTEZECI DE MILIOANE, "MINUNATA" SECRETARA- SAIZECI MILIOANE!!!Asta-i DEMOCRATIE!!!!!!!!!!

 51. Nici ca nu va merg copiii la scoala numai cind vrea Bubila, nici ca nu aveti drumuri ca nu vrea BUBILA, nici ca nu este canalizare si ca a astupat-o tot BUBILA, nici ca a furat mai toate coperativele satesti acelasi BUBILA, nici ca se darima cladirile scolilor si nu vrea sa le repare pentru ca nu prea-i ce imparti, acelasi BUBILA. SCOLILE, COPERATIVELE SATESTI SI CHIAR PRIMARIA S_AU FACUT CU MUNCA VOLUNTARA!!! DE ASA CEVA ATI AUZIT "DOMNULE" BUBILA??? SI APARTIN COMUNITATII:

 52. pentru a nu fi suspiciuni de cea ce se hotaraste in consiliu local letca,de ce nu sunt postate procesele verbale de sedinta cu cea ce se discuta si se hotaraste in sedintele de consiliu?vezi consiliu judetean si alte primarii.

 53. presa locala????cea ce a semnalat in articol se stia demult,toti cei care ar trebui sa cerceteze stiu,dar mi se pare mie ca aceia sant cei care incearca sa acopere faptele ,nicidecum sa le cerceteze sa verifice sa ia masuri.articolul ar trebui sa apara in presa centrala,la un post de televiziune,poate apoi ar demara ceva.

 54. Pentru postarea de la 8.15, 8.25: Si uite-asa SALAJUL este ultimul judet din ROMANIA si comuna Letca are cel mai corupt PRIMAR din judet!!! MULTUMIM RETARDATILOR CARE L-AU VOTAT pentru banii care s-au furat tot de la popor!!!DESCHIDETI OCHII SI VEDETI COMUNE CARE AU PROGRESAT!!! "REPETENTII CARE CONDUC COMUNA SINT DOAR AGRESIVI, DE ALTCEVA NU SINT IN STARE!!!

 55. o pus deja,fiti siguri de asta,vedeti cum se distribuie bani de la consiliu judetean pe primarii si de acolo poti sa-ti dai seama cinei cel protejat(letca a primit cu trei cifre ,iar celelate comune cu doua

 56. Pacat ca toti banii se fura si comuna ramine tot in mizerie!!! Pina-i BUBILA primar nu se va fave nimic. El stie sa fure si sa curvareasca. Asta-i educatia care a primit-o si nu se dezminte.

 57. referitor la 14,36 din 1 martie,tibi marc (a se citi nasul)a avut mare grija ca prin hotararea consiliului judetean nr.5 din14 februarie 2018 a fost alocata suma de 661 mii lei(adica sase miliarde sase sute zece milioane lei)pentru primarul comunei letca,exact suma de care avea nevoie sa plateasca penalitati de intarziere pentru servicii prestate si neachitate la termen.aceasta suma enorma fata de alte comune din judet a fost repartizata comunei letca pentru a realiza un obiectiv de investitii sau pentru plata penalitati ? oare este legal ca daca cineva greseste (un primar de comuna in cazul nostru)vine consiliu judetean care prin consilieri judeteni iau astfel de hotarari ? oare nu era nevoie de acesti bani in alta parte? c.j.nu are ce face cu bani? oare este legala aceasta hotarare ? - articolul 2 din hotarare are urmatorul continut,,se aproba repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale,a sumei de5.670,00 mii lei,din fondul la dispozitia consiliului judetean constituit din cota de 17,25% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de functionaresi/sau de capital,in ordinea cronologica a vechimi arieratelor,pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala si pentru sustinerea proiectelor de infrastructura care necesita cofinantare locala,conform Anexei 2.

 58. Din pacate asa se cheltuiesc bani ,pentru plati fara o justificare clara,pe la biserici......curtea de conturi a romaniei ce spune? domnul grec dorut unde sta ascuns? oare nu trebuie verificate platile ? este clar in salaj nu se va intampla nimic, sunt prea legati toti laolalta.

 59. Cu banii isi plateste pielea BUBILA: Penalitati pentru Mirghis si Stanciu. Aroganta, reaua voita si lipsa de educatie a lui BUBILA se plateste scump!!! Cu acordul consilierilor PSD se face orice!!! SINTEM IN SEC XXI si in LETCA S_A INGROPAT CANALIZAREA!!! ASTA DEMONSTREAZA REAUA CREDINTA SI INCOMPETENTA LUI BUBILA!!! SI CEI CARE; PENTRU BANI; L_ATI VOTAT; SINTETI COMPLICI!!! RUSINE SA VA FIE!!!\r\n

 60. curtea de conturi verifica dupa vreo doi trei ani,urmeaza contestatiile si uite asa trece timpul ,se plictisesc ,nu mai intereseaza pe nimeni traseul banilor.si in raportul d.n.a.se amintea de activitatea c.c.care lasa mult de dorit(rapoartele intocmite de ei sunt" STRICT SECRETE")nu sesizeaza organele de cercetare cu privire la neregulile pe care ei (c.c.)le constata.\r\n

 61. arierat-definitie-obligatie financiara neonorata la scadenta din CONTRACTE recunoscuta de regula si de debitori.\r\n penalitati de intarziere mai mari de zece ori decat valoarea contractului oare sunt ARIERATE? poate cineva sa raspunda ? va rog.

 62. Da se pot plati inclusiv Sentintele date de instantele de judecata care obliga primaria la plata de penalitati deoarece c.conturi nu a stabilit persoanele vinovate de crearea acestor penalitati.Exemplu:ai credit la o banca,nu platesti ratele vreo doi ani,ratele aduc dupa ele penalitati de intarziere mai mari decat valoarea ratelor atunci vine BINEVOITORUL (in cazul de fata consiliu judetean) si prin bani repartizati primariei totul are un sfarsit frumos.

 63. Aici trebuie sa intervina CONSILIUL LOCAL( DIN CARE MAJORITATEA SINT PSD-isti) sa se recupereze banii de la cine se face VINOVAT!!! SI SE VA FACE, JIGODII PSD-ISTE!!! Si consilierii opozitiei sint uniti si sint persoane ONESTE care nu pot accepta mizeria din PRIMARIA LETCA!!!Chiar daca avocata, care este platita de PRIMARIE, se face avocata lui BUBILA personal, in loc sa apere interesele COMUNITATII!!!!!!!!

 64. Pentru salariul de O SUTA DE MILIOANE, de cit timp BUBILA nu a facut nimic in comuna inafara de drumuri la Zalau si interventii sa-si apere pielea???? BUBILA, in Romania mai exista si oameni corecti care-ti vor " pune pielea-n bat" impreuna cu GRUPUL TAU INFRACTORI!!!!!!

 65. BUBILA este "DRAGNEA DE LEMNIU"!!! CINE MISCA IN FRONT , PUMNU IN GURA!!!ASTA-I ESTE CONDITIA SOCIALA SI EDUCATIA DE ACASA!!! A MERS PRIS TOATE SATELE SI A DAT BANI LA OAMENI SI A ZIS CU GURA LUI CEA MINCINOASA: "VREAU UN VOT"!!!SI IMBECILII S_AU VINDUT PENTRU UN MILION DE LEI, DEPIMDE CIT A SOCOTIT BUBI CA VALOREAZA CEL CUMPARAT. ATI VINDUT PROGRESUL COMUNEI, MIZERABILILOR!!! SINT SI PERSOANE ONESTE CARE VOR PROSPERITATE DAR NIN CAUZA VOASTRA NU SE POATE!!! V-ATI ADUS NEAMURILE; V_ATI UNIT FORTELE SA VOTATI UN NEMERNIC!!! RUSINE SA VA FIE!!!IN MILENIUL III NU ESTE CANALIZARE NICI LA LETCA!!! BA MAI MULT: BUBILA A INGROPAT CANALIZAREA FACUTA DE ALTII!!! SI VOI L-ATI VOTAT SA INGROAPE TOATA COMUNA, PENTRU UN MILION CARE VI L-A DAT! SINTETI CA EL; NISTE JIGODII!!!

 66. 2 masini,1 consilier personal(cu studii superioare),jurist,firma de contabilitate (o fosila numai el stie unde a gasito)platita (contracte care pun un mare semn de intrebare),combustibil cat doreste asta este costul primarului voinic dorel.urmeaza aplauzele

 67. 18.58 ai uitat de tatucu traian,firma cu un angajat buna la toate. duminica 25 februarie 2018 dupa caderile masive de zapada (nu mai mult de un centimetru)a inceput dezapezirea.nu adurat mai mult de doua ore si nici urma de zapada ,pe camp .astai letca ce sa zicem?

 68. Organizare de santier s-a platit CINCI MILIARDE la Nicoara si nu s-a organizat nimic. Acuma se plateste la POPA care a facut haram din casa parohiala!!! Preoteasa plateste, popa incaseaza si uite-asa functioneaza GRUPUL UNFRACTIONAL ORGANIZAT de la LETCA!!!!\r\n

 69. Asta-i Dragnea de Lemniu! Lemnienii s-au mobilizat cu mic cu mare, cu catel cu purcel si-au adus neamuri "de prin alte tinuturi" , si-au facut viza de flotant si ni l-au impus pe GUNOIUL lor, pe BUBILA! V-as propune sa va faceti comuna separata si sa vi-l tineti numai pentru voi! Sa fure si sa va minta numai pe voi vazind ca-l iubiti atit de mult!\r\n

 70. se jignesc oameni intre ei ,spun lucruri urate ,pentru ce ? pentru cine? pentru niste curve ,care calca peste orice ca sa poata obtine cea ce vor. rau am ajuns

 71. As fi curios ce explicatie dau, madam preoteasa mai ales, copiilor lor despre comportamentul parintilor !!! SI INCA NU ESTE TOT: SURPRIZE, SURPRIZE!!!

 72. Asistatii social reprezinta 27% din bugetul PRIMARIEI??? Dar salariile voastre si cit ati furat cit reprezinta, nemernicilor? De ce nu creati locuri de munca? De ce nu aveti investitori? Pentru ca nu va dau destul ciubuc? Sinteti niste gunoaie!!!\r\n

 73. Dragi concetateni ai comunei Letca, atunci va fi bine la dumneavoastra in comuna cand secretara comunei dumneavoastra Marcela Ana Stanciu nu va mai fi pupila DNA, cercetati si vedeti ca nepotul dansei este unul dintre vectorii acestei institutii...

 74. Nepotul secretarei noastre e unul dintre cei mai influenti oameni la nivelul structurilor de forta ale tarii, efectiv Stanciu Marcela prin acest om de structura malefica coordoneaza tot pe Valea Somesului...

 75. In alegerile din 2012, acesta rudenie a secretarei noastre Stanciu intr o singura zi a reusit sa faca inginerului Tripon Vasile carte de identitate de Letca si sa strice tot jocul politic al comunei... dupa ce l au luat pe Gelu in balon. Niciodata daca acest personaj nu se implica la cererea matusii Stanciu in jocurile comunei Letca altfel stateau lucrurile, primarul actual este marioneta acestui personaj care apare pasager prin comuna noastra.

 76. Aveti dreptate eram in 2012 in comisia de votare la Lemniu, cand a aparut un personaj pe care il cunostea actualul nostru primar si Tripon Vasile care efectiv a blocat procesul electoral timp de cel putin doua ore in favoarea actualului primar... acest om cu o saptamana inainte de alegeri a spus scorul exact la Letca, Bubila de Letca, este creatia acestui om, dupa ce Gelu i a suparat matusa...

 77. Ciocotisan este naiv, vb de tergiversare cand la capatul firului se afla madam preoteasa cu toata influenta...\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\nCu cine a baut Gelu in ziua votului intr un catun din comuna Letca? iar sotia lui umbla de nebuna...in acel anturaj era tot acel personaj... in 4 ore ne a terminat si ne am ales cu Bubila priamar. Sa traiasca madam preotesa \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

 78. Au venit in Letca niste "coate goale", niste "sarantoci" si acuma "ne lucra" cum scrie la carte!!! La Lemniu si locuitorii satului zic ca este un "cuib de viespi"111 Preoteasa este "regina" viespilor. Ce rusine, cita ipocrizie, ce mizerie!!! Folosind credinta oamenilor sa va bateti joc de ei, NEMERNICILOR ORDINARI!!!

 79. grupul de la lemniu conduc precum cei din teleorman. toata lumea,institutiile (dna,parchet,politie)stiu de ispravile lor,dar nimeni nu ia nici o masura.mai mult au fost si sesizari darcei care trebuiau sa ia masuri ori ca se fac ca ploua(a plouat mult in ultimi 4-5 ani)ori nu vreau sa actioneze.cred ca cineva inca nu a dat unda verde pentru verificari.

 80. Oare de ce? pentru ca nu au sustinere? Niciodata preoteasa nu va fi cercetata, deoarece nu si a cerceta matusica nepotul. Ciocotisan poate scrie si la Patriarh ca si acolo secretara Marcela are sustinere.

 81. Oare de ce? pentru ca nu au sustinere? Niciodata preoteasa nu va fi cercetata, deoarece nu si a cerceta matusica nepotul. Ciocotisan poate scrie si la Patriarh ca si acolo secretara Marcela are sustinere.

 82. Oare de ce? pentru ca nu au sustinere? Niciodata preoteasa nu va fi cercetata, deoarece nu si a cerceta matusica nepotul. Ciocotisan poate scrie si la Patriarh ca si acolo secretara Marcela are sustinere.

 83. Oare de ce? pentru ca nu au sustinere? Niciodata preoteasa nu va fi cercetata, deoarece nu si a cerceta matusica nepotul. Ciocotisan poate scrie si la Patriarh ca si acolo secretara Marcela are sustinere.

 84. Ciocotisan i-a spus si doamnei secretare si in sedinta de Consiliu Local, ce a avut de spus.El si-a facut datoria de cetatean. Daca fiecare dintre noi ne-am face-o si am avea "coloana vertebrala", nu ne-am minca "ciuma rosie". Cind Dumnezeu va hotari schimbarea, se va face desigur, cu sau fara voia nepotului sau a matusii!!!

 85. Este de notorietate faptul ca popa Stanciu a fost coleg de facultate si prieten bun cu fostul purtator de cuvant al Patriarhiei, Costel Stoica, iar nepotul secretarei este ancorat direct la centru la butoane. ASa ca musai sa asteptam votul din 2020 si atunci cu mic cu mare la vot sa starpim cuibul de viespii din Lemniu.\r\n

 86. Si ca la Teleorman, Bubila a umblat din casa in casa si a dat bani la oameni, "dupa greutate" si a zis "vreau un vot". Au mai umblat si cei doi politisti din "cuibul de viespi" de la Lemniu si au facu represalii asupra oamenilor. Oricum au avut rezultate maxime. Prostimea a fost convinsa!

 87. IN 2012 am fost in comisia de votare cam pe la ora 13 a aparut acel personaj si i a spus actualului primar ca are nevoie de inca 40 de voturi la Lemniu. BUbila a dat din cap ca nu prea mai are si ce vin mai pe seara nu sunt de ai lui, atunci au depus contestatie si au facut circ, spunand ca e ok la Lemniu, imi amintesc perfect acel episod...si cei doi politisti se gudurau ca doi catelusi in fata acestui om, care le a spus ca nu vede destula mobilizare. Asta am vazut cu ochii mei,am inteles ca e neam cu secretara noastra.

 88. Secretara noastra il cordoneaza pe Bubila ca pe un trepadus fara sa stie exact ce hotarare este legala sau nu. Ciocotisan poti sa scrii si la SF.Petru ca astia si acolo au relatii...Nu te ai intrebat de ce nici una din cererile tale n au avut sorti de izbanda. De ce nu spui la cate sesizari ai facut, ai avut la una raspuns. Singura solutie a noastra este votul prin care putem opri expansiunea clanului Lemniu.

 89. Eu, ca prostu, ma intreb cum o preoteasa poate suporta asemenea opinii despre persoana dinsei??? DE UNDE NU-I FOC NU IESE FUM! Si cei care sint pusi sa apere legea si iau bani grei pentru asta, tot de pe pielea bietutui popor, ascund infractionalitatea si hotia. NUMAI ASA S-A PUTUT MUSAMALIZA SI ACCIDENTUL LUI BUBILA!!! Inseamna ca este ceva genetic. IN FATA LUI DUMNEZEU SINTEM TOTI EGALI!!! SI DACA AU UN PIC DE CREDINTA, UNDE AR TREBUI SA FIE UN EXEMPLU, STIU BINE CA VOR PLATI SCUMP TOATE ACESTE MIZERII!!!

 90. Secretara isi face treaba punand in legalitate visurile lui Bubila de asi face senator si calul, daca se poate. Credeti ca intereseaza pe secretara noastra ce spune unul si altul atat timp cat e sustinuta puternic de la centru. Relatiile sunt foarte bine cimentuite de pe vremea cand era asistenta la spitalul judetean Salaj cu actuala putere a judetului..

 91. TOATE ANOMALIILE SE INTIMPLA NUMAI CA L-ATI VOTAT PE BUBILA!!!EL A PROMOVAT SI PROMOVEATA HOTIA SI CURVUSAGUL. ASA A FOST EDUCAT IN FAMILIE SI ASTA STIE. COMPORTAMENTUL SECRETAREI A FOST O MARE SI NEPLACUTA SURPRIZA.

 92. Macar as comunitar face ceva. Dar REPETENTUL VICE care m-as mira daca stie scrie corect romaneste, ia salar de saptezeci de milioane si nu-i in stare de nimic!!!!!!!!!!Este un increzut si un obraznic si un nesimtit exact ca BUBILA. Si la ei se adauga si aschietorul ARGHIL, un sarpe ca nu mai este in imprejurimi unul ca el. Si el FREACA MENTA pe banii poporului. VA VENI VREMEA CIND VOR DA SOCOTEALA DE NEMERNICIILE LOR!!!

 93. Fiecare dintre noi trebuie "sa-si indrepte coloana vertebrala" si sa se implice in viata comunei. GRUPUL INFRACTIONAL ORGANIZAT de la Letca trebuie sa stie ca populatia este cu ochii pe ei. Mergeti la sedintele de consiliu si spuneti-va parerea! Nu aveti motiv sa va fie frica de JIGODII chiar daca sint obraznici si nesimtiti! Persoanele care vor prosperitatea comunei sint mai multe decit ei si speram ca si justitia este de partea BINELUI!!! NUMAI UNITI PUTEM INVINGE!!!

 94. Vicele este poate si mai rau decit a fost descris mai sus. Este nesimtit cum putini sint si un betiv ordinar! Nu-l cunoasteti dvs (15.14)! Astea sint FETELE NEVAZUTE ALE REPETENTULUI VICE!!!

 95. Mai baietilor ce este cu voi \r\nMai baietilor ce este cu voi ? Au trecut aproape 2 ani de la alegeri , a-ti pierdut cu 800 voturi la 100 . Ce mai vreti ?.Mai hazilor de marin , silicu siliviu si marin nu a-ti inteles .\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

 96. SINTETI NISTE GUNOAIE CARE NICI NU STIU SCRIE! VA MERITATI SOARTA,JIGODII ORDINARE!!!INAFARA DE INJURATURI NU VA DUCE MINTEA LA ALTCEVA| SI TIGANII SINT MAI DECENTI! RUSINE SA VA FIE!!!

 97. De cind este PRIMAR BUBILA au trecut aproape sase ani si comuna Letca este tot mai josnica. In mileniul III si tara in UE, nici macar la Letca nu este canalizare. Si drumurile care "s-au facut", parca-s din desene animate. Noroc cu sensurile giratorii ca altfel realizarile lui BUBILA ar tinde spre ZERO.IN SASE ANI, STMABILILOR!!!

 98. BUbila e zero barat fara smechera de secretara, ea il tine in viata ca altfel ar sucomba, Bubila nu stie cu ce scor a castigat aleegerile... asta nu e treaba lui.

 99. Pentru postacul de la 18.38-19.16: Toata comuna te stie cit esti de imbecil si de vulgar si de prost crescut si de analfabet, nu trebuia sa o demonstrezi in scris! NULITATE ORDINARA!

 100. Pentru ca BUBILA a betonal canalizarea facuta de Cozma l-ati tras la raspundere, cetateni ai satului LETCA? NU! L-ati votat in continuare sa va mai futa! Sinteti IRESPONSABILI!

 101. acela care vorbeste de rau fam.papita cred ca crapa de ciuda,invidie,este un neterminat care nu vede mai departe de gardul sau.oameni acestia nu au treba nimanui,nu poarta grija altora au ei destule.ati ajuns sa va vorbiti de rau intre voi letcani pentruce? pentru cine?proasta gandire.

 102. se vede de departe ca toate postarile facute incepand cu ora18.38 pana la ora19.16 sunt ale aceleiasi persoana. un personaj plin de invidie cu gandire ingusta care nu stie altceva decat sa denigreze.eu sunt convins dupa cat cunosc pe vica si pe marin ca nici o postare nu le apartine.

 103. haideti sa vedem cine a mai ramas dupa primar,vice ,secretar asistent comunitar,marin si vica.ienciu ,prea putin dezvoltat acest subiect,celelalte cucoane de la lemniu iulica si aurica,femeia de serviciu si buldozeristul vasile.spor la treaba.

 104. 7.13 Sa-i pupi in cur pe toti, unul cite unul, in ordinea in care i-ai enumerat!!!Din cauza celor ca tine comuna este inca in EVUL MEDIU!!!!!!!!!LINGECURURI ASTA ESTI!

 105. HAIDE-TI VIZIONARILOR ALATURI DE PSD SA FACEM TREABA BUNA PENTRU ACEASTA FRUMOASA COMUNA . NU O MAI DEFAIMATI . NU MERITA . \r\n \r\n 8 : 1 VA ASTEPTAM SI NU MAI FITI SUPARATI

 106. 8.44-8.49 Baiatule, esti cel mai retardat din comuna!!! O stie toata lumea.Cum a prosperat pina acuma comuna Letca in zodia PSD, asa va prospera si de acum incolo. IN PSD TOTI SINT JIGODII HOATE!!!

 107. 9.25 HAIDETI SE SCRIE!!! AGRAMATULE SI RETARDATULE!!! De 6 ani conduce BUBILA si ce a facut este de rahat si restul a furat. Vezi RAPORTUL CURTII DE CONTURI!!! IDIOTULE!!!\r\nNu conteaza PARTIDUL, conteaza OMUL!!!Asta nu-i OM!! Si, din pacate, pe el l-ati imputernicit sa conduca destinele acestei, intr-adevar comune frumoase!!!

 108. 9.25 Nimeni nu defaimeaza comuna! De scris se vede ca nu stii scrie, se prea poate ca nici nu intelegi romaneste. PROBLEMA ESTE CA ACTUALA CONDUCERE FURA DE RUPE FALSIFICIND ACTE!!!Si o alta problema majora sint cei ca tine, persoane care nu judeca!!!!!

 109. Eu stiu ca o preoteasa nu se ocupa cu lucruri din acestea, dupa cate stiu secretara e o fata desteapta mult peste media din Primarie...Insistati sa l tina mai mult la ore pe Bubila sa nu mai faca prostioare, ca asta ne duce comuna de rapa si ne arunca de pe coasta Lemniului pe toti in Somes.

 110. O fi desteapta preoteasa dar si Dragnea si Nastare sint destepti, numai ca sint pentru interesele lor. Doamna secretara este reprezentantul LEGALITATII in PRIMARIE si este platita bine pentru a-si face datoria.In schimb ceea ce face este inafara limitei legalitatii si dinsei, in mod special, nu-i sta bine. La BUBILA te poti astepta la orice dar la o preoteasa mai putin. Nici la vice nu se asteapta lumea sa fie asa de MIRSAV mai ales ca parintii lui au fost si sint oameni respectati.

 111. Da parintele ce face? Nu o mustra pe coana preoteasa(tanti Mita)? ca nu l poate stapani pe Bubila(Goisor)? In curand Bubila o sa si piarda palaria cu biletul de primar al comunei Letca. Suntem prea oameni de treaba si cumsecade in comuna. de erau in lata comuna demult erau zburati si secretara si Bubila cu toata sustinerea nepotului.

 112. LETCA NU-I IN TELEORMAN, DIN FERICIRE!!! SPERAM SA SE TREZEASCA SI "CANTITATEA" CARE A VOTAT PSD SI SA-SI DEA SEAMA CA ARDEALUL ARE CALITATE! PSD DE LA LETCA ESTE GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT, OAMENI BUNI!!!ATACA IN HAITA, CA LUPII!!! NICI "PARINTELE" NU-I STRAIN DE SITUATIE!!!

 113. Psd Letca =Grup de interese Lemniu, l au pus pe Tripon candidat in 2012 sa rupa din voturile lui Gelu, ca s au temut ca Bubila nu iese primar. Macar Tripon a reusit sa si angajeze copii la Primarie in Zalau, da noi cei din Letca am ramas cu Bubila pe cap si cu Tanti Mita secretara pe cap

 114. Letcanii pot schimba situatia din comuna. Exista si oameni integri, care vor o comuna prospera. Si din Lemniu sint oameni care si-au dat seama ca la ei este "CUIBUL DE VIESPI" si care nu mai vor sa fie comdusi de BUBILA si de preoteasa. EDUCATIA DE ACASA INFLUENTEAZA MULT VIATA UNEI PERSOANE!!! BUBILA, STITI CU TOTII CE EDUCATIE A PRIMIT!!!VICELE a primit o educatie buna si a devenit si el un BUBILA2. Se mai intimpla! Invers insa, nu!LASATI INDIFERENTA SI IMPLICATI-VA IN DESTINELE COMUNEI!!!

 115. Bubila se apropie ziua in care vei fi aruncat la lada de gunoi a istoriei, secretara am inteles ca vrea sa fie fata buna si nu te va mai tine mult in brate...

 116. La "lada de gunoi" vor merge impreuna pentru ca fac parte din GRUPUL INFRACTIONAL ORGANIZAT cu totii. Pina atunci merg inainte ca nu au alta solutie. Incepind cu BUBILA, cu Puiu, cu sarpele Arghil , cu secretara, cu fosila de contabila si continuind cu consilierii care au votat toate anomaliile impuse de Bubila, toti vor plati!!! ASTEPTAM ZIUA IN CARE DREPTATEA VA INVINGE SI MAFIA DE LA LETCA VA DISPAREA!!! FARA EI COMUNA LETCA AR FI O BIJUTERIE!!!

 117. Asa josnica conducere nu a avut comuna Letca niciodata. Cei care i-ati votat ati fost cumparati! V-ati vindut demnitatea pe un milion de lei. RUSINE, POPOR DE RAHAT!!!

 118. DOAMNE CE SE VOR FACE SA NU MAI FIE LA CONDUCERE ! UN BAUTOR DE PUIU CARE PE LANGA CA NU FACE NIMIC ESTE UN BAUTOR NOTORIU SI NICI MACAR NU STIE SA-SI RESPECTE FAMILIA. A FUTUT TOATE STOARFELE DIN COMUNA. ACUM O PLANGE CU LACRIMI AMARE PE MARCELA CA SI-A ADUS UN ALT IUBIT.FLORITA E SLABA , A IMBATRANIT SI NU-L MAI PRIMESTE, DAR A RAMAS ACUM DOAR CU TANTI IULICA DE LA PRIMARIE.\r\n

 119. Sa ajungem noi sa scapam de ei!!! Ca de ei ce vor face, nu ma intereseaza.Ar trebui sa intre la pirnaie daca ar fi o tara normala vreodata, aceasta tara!Problema este, cum dracu sint oamenii atit de prosti si l-au votat pe Bubila???Dupa ce a falimentat COOPERATIa, l-au votat PRIMAR si asa a falimentat si comuna. Numai in TELEORMAN mai sint asa prosti oamenii!!!Desi lumea este in secolul XXI, comuna Letca este in EVUL MEDIU!!! TREZITI-.VA OAMENI BUNI!!! NU VA VINDETI VIITORUL PENTRU NIMIC!!!

 120. Sint curios care este calitatea lui Bubila ca l-au votat atitia timpiti???Descriere BUBILA:PROST, SMECGER,MINCINOS, EXCROC, CURVAR, NEEDUCAT (vezi familia din care provine)... Ce v-a determinat sa-l votati, fratilor??????

 121. In zodia PSD asta se admira la o persoana! Numai unul ca el stie sa fure banul public atit de bine! Asta a invatat in familie: sa fure si sa curveasca. Cei care l-ati votat puteti fi mindri de alegere! asa bine nu v-a f---t nimeni!

 122. Acuma, la propunerea lui Bubila, consilierii PSD vor vota majorarea impozitelor. Nu le ajung banii de salariile nesimtite care si le-au dat. Sa va ia dracu pe cei care l-ati votat pe Bubila si sa-l pupati in cur! Popor nenorocit!!!

 123. Daca sinteti prosti si apelati la serviciile persoanelor ca familia lui BUBILA, nu aveti decit sa muriti otraviti de ei DUMNEZEU NU BATE CU BOTA! Pe el nu-l poate cumpara gunoiul de BUBILA!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.