A inceput programul «Litoralul pentru toti»

1
1278

 

A inceput programul  «Litoralul pentru toti»

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a anuntat lansarea programului "Litoralul pentru toti", în perioada 22 mai - 18 iunie 2017, cu mai mici cu pana la 50 la suta fata de tarifele practicate in plin sezon. Cel mai mic pret in cadrul cestei oferte este de numai 159 de lei de persoana pentru sase nopti la un hotel de o stea, fara mic dejun, în sudul litoralului. Tarifele sunt de fapt aceleasi care au fost practicate si in programul "Litoralul pentru toti" din toamna anului trecut.
"n statiunile din sudul litoralului - Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche - , sejurul de sase nopti de persoana costa 159 de lei la hoteluri de o stea fara mic dejun, 179 lei de lei la hoteluri de doua stele fara mic dejun, 199 lei de lei la hoteluri de trei stele fara mic dejun, 269 de lei la hoteluri de doua stele cu mic dejun, 329 lei la hotel de trei stele cu mic dejun, stop_coloana 379 lei la hotel de patru stele cu mic dejun? si 469 le la hotel de cinci stele cu mic dejun.
Tarifele anuntate pentru zona Mamaia - Constanta - Eforie sunt de la 205 lei de persoana la hoteluri de o stea fara mic dejun si ajung la ?605 lei la cinci stele cu mic dejun.
Pana acum s-au înscris în program 12 hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie 1.450 de locuri pe serie, ceea ce înseamna ca aproximativ 5.000 de turisti vor putea beneficia de vacante la tarife reduse.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.