SondajRSS Feed

Incendiu puternic la o hala a fostei intreprinderi Flavoia

11 Ianuarie 2019

Un incendiu a izbucnit ieri dimineata, joi 10 ianuarie, in jurul orei 9.00, la o hala dezafectata din localitatea Hereclean a fostei intreprinderi Flavoia. La fata locului au intervenit Detasamentul de Pompieri Zalau cu doua autospeciale cu apa si spuma si o ambulanta SMURD. 

Incendiul se manifesta in interior, la nivelul solului, unde se aflau paie. Incendiul se manifesta pe o suprafata de peste 100 de metri patrati, unde exista un strat de aproximativ 2 - 3 centimetri de plante furajere. In interiorul halei erau utilaje agricole.
S-a intervenit pentru localizarea si pentru lichidarea incendiului. Cauza producerii incendiului a fost utilizarea unei aeroterme cu combustibil lichid lasata nesupravegheata, folosita pentru incalzirea halei.
Este a doua oara c

Incendiu puternic la o hala  a fostei intreprinderi Flavoia
and arde la Flavoia. Pe 6 aprilie 2015 un alt incediu a cuprins o hala de productie de la Flavoia. Atunci au ars si au murit asfixiati aproximativ 8.000 de pasari din cele 11.000 aflate in hala cuprinsa de flacarile izbucnite ca urmare a unui scurtcircuit la instalatia de incalzire care asigura temperatura propice cresterii animalelor.

Vizualizari 1225
Comentarii articol

>

in 11 Ianuarie 2019 7:55

FERMA nu intreprindere, STII diferenta. \r\nDaca era hala dezafectata nu avea ce sa ia foc si de unde sa ia foc. \r\nTu incalzesti o hala dezafectata????

>

in 11 Ianuarie 2019 11:03

și „au murit ASFIXIAȚI ... PĂSĂRI”? Nu-i un dezocord gramatical? Ori „asfixiate ... păsări”, orin „asfixiați ... păsăroi” (ca ăla)

>

in 11 Ianuarie 2019 11:13

O murit asfixiati pasarili, uai. Shi nu-i ghini ?! Ierea ghini daca nu murieau, da di la flacarili aliea s-o parjolit, maiculita, tati pasarili.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.