Inca două autobuze electrice la Zalău

1
338
Alte două autobuze electrice din gama de 12 metri au ajuns în baza Societății Transurbis. Acestea fac parte din proiectul finanțat din fonduri europene privind modernizarea sistemului de transport în comun, care cuprinde achiziția a 20 de autobuze electrice, stații de încărcare și sisteme inteligente de transport.

În momentul de față, sunt în circulație 10 autobuze electrice din gama de 10 metri și două din gama de 12 metri, iar cele care au sosit recent vor ieși pe traseu după finalizarea procedurii de recepție.

În cadrul acestui proiect, până în prezent au fost instalate 20 de stații pentru încărcare lentă și două stații pentru încărcare rapidă și au fost montate sistemul de monitorizare a flotei pe 65 de autobuze, sistemul de informare călători în 12 de autobuze, sistemul de e-ticketing pentru 57 de autobuze, sistemul integrat de gestiune și diagnosticare electronică (SIGDE) pentru 12 autobuze, sistemul de monitorizare video călători în 12 autobuze, sistemul de numărare călători în 12 autobuze.

1 COMMENT

  1. Atatea autobuze…dar daca stai la uz casnic si vrei sa ajungi in dumbrava (sub pasarela) trebuie sa astepti nr 14 care circula din ora in ora…(ziua)…dus-intors….dar poate te incurca ca nu macar 3 autobuze pe ora in zona aia…..nu de alta dar ai vrea sa te încurajez sa folosest transportul public dar nu ai cum….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here