In Zalau avem 1530 de parcari la 26.485 de vehicule inregistrate pe persoane fizice

9
1135

 

In Zalau avem 1530 de parcari la 26.485 de vehicule inregistrate pe persoane fizice

In timp ce in alte orase continua in frenzie demolarea garajelor pentru a creea noi locuri de parcare, la noi in Zalau in aceasta privinta se face extrem de putin. Pentru a ne sustine aceasta afirmatie este suficient sa va prezentam chiar datele oferite de Primaria Zalau pentru a vedea clar ca ce am afirmat corspunde realitatii. In prezent avem in Zalau 3299 garaje si 218 copertine, daca s-ar demola aceste garaje, am obtine cel putin un numar dublu de locuri de parcari pe spatiul ocupat de aceste garaje si copertine. Evident ca nu sunt suficiente avand numarul de masini inregistrate in evidenta Primariei. La nivelul orasului avem 26.485 de vehicule inregistrate pe persoane fizice si 6.535 pe persoane juridice. Ca sa vedeti ca s-a facut putin in acest sens este suficent sa va spunem ca Primaria Zalau ne-a transmis ca in perioada ianuarie-octombrie 2019 in ce priveste numarul de parcari amenajate a fost de doar 301, iar in perioada iunie 2016 pana in prezent au fost amenjate 1229 parcari.

Astfel ca nu trebuie sa va mirati daca prin oras vedeti parcate aiurea masinile, pe trotuare in special, asa incat nu poti trece cu un carucior cu copil in el, ce sa mai vorbim de persoanele care din diverse motive sunt obligate sa se deplaseze in carucioare sau in carje si ajung sa se deplase pe carasosabil. Intre timp, in garajele, majoritatea construite, vandute si revandute ilegal, continua sa stea ori goale pentru ca proprietarii nu mai reusesc sa intre cu masinile , ori cu cu borcane de muratori ori pline de cu totul altceva decat o masina.

 

 

COMENTARII

  1. Si daca darimi 3000 faci 6000 plus cele 1500 de locuriv si pana la 36000 mai raman 29000 ce faci te apuci sa darimi blocurile ca pana acum ziceati ca garajele sant acoperite cu ondulina si trebuie demolate .Da atunci dupa parerea ta de comunist si blocurile acoperite cu ondulinna ar trebui demolate ca dupa ce se darama garajele urmeaza blocurile sa poti parca masina

  2. ...si cu toata criza asta de locuri de parcare, voi le-ati si inchiriata ca sa cresteti si mai tare haosul locurilor de parcare. In acest fel, locurile de parcare nu se mai ruleaza. Sunt multi din oras care stau la tara dar ei au locuri de parcare

  3. ce este asa de greu de inteles? nu avem primar, caci asta de acuma este doar o umbra fara pic de sange in instalatie. Cum se poate in alte orase si la noi nu? sa vedem si noi, pe strazile modernizate fara nici o masina pe carosabil si mai ales pe trotuoare? ati mers pe str. Closca la orele de varf, dimineata cand se duc copii la gradinita si la scoala? este un haod de nedescris, pe trotuoare masini, pe carosabili masini, peste tot masini, si cel mai important , este ca peste tot sunt nesimtiti !!! sau nesimtite !!! aste sunt cele mai rele, cu masini scumpe si cu tupeu pana la cer !!

  4. ce este asa de greu de inteles? nu avem primar, caci asta de acuma este doar o umbra fara pic de sange in instalatie. Cum se poate in alte orase si la noi nu? sa vedem si noi, pe strazile modernizate fara nici o masina pe carosabil si mai ales pe trotuoare? ati mers pe str. Closca la orele de varf, dimineata cand se duc copii la gradinita si la scoala? este un haod de nedescris, pe trotuoare masini, pe carosabili masini, peste tot masini, si cel mai important , este ca peste tot sunt nesimtiti !!! sau nesimtite !!! aste sunt cele mai rele, cu masini scumpe si cu tupeu pana la cer !!

  5. In piata mica Astralis,de ce nubse face intre blocurile A13,A14 si A15 parcari este acolo o groaza de spatiu verde care se poate face si parcari ,ar ramane si spatiu suficient verde!!!!!!

  6. Apropo de garaje,cand se plateste in jur de 300 ron impozit pt.un garaj de 2 ori mai mult ca pt.o locuinta sau de 3 ori mai mult ca pt.un loc de parcare,ar trebuii sa taca toti restul care nu au garaje,ESTE ABSURD DE MARE IMPOZITUL PT.UN LOC DE PARCARE ACOPERIT PANA LA URMA

  7. Bine ca aducai de masini ocupa locurile de parcare ,carosate ale firmelor vin acasa la bloc pe linga ca soferu mai are si el o masina tot linga bloc ,se lasa intre masini un spati foarte mare azi ma inervez eu maine il inervez pe vecinu si etc.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.