In Salaj vom avea opt partide pe buletinele de vot la alegerile parlamentare din 11 decembrie

4
1465

 

In Salaj vom avea opt partide pe buletinele de vot la alegerile parlamentare din 11 decembrie

Biroul Electoral Judetean Salaj a clarificat luni, 7 noiembrie, toate contestatiile formulate de partidele politice inscrise in batalia electorala.
BEJ Salaj a hotarat ca in cursa electorala sa fie admise in judetul Salaj opt partide, din care sapte cu lista completa si unul cu lista incompleta. Au fost admise definitiv candidaturile Partidului Social Democrat, Partiului National Liberal, Partidului Romania Unita, Partidului Miscarea Populara, Aliantei Democratilor si Liberalilor, Uniunii Salvati Romania si Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania cu liste complete. Totodata au fost acceptate candidaturile celor de la Alianta Romania Noastra, dar cu lista incompleta, candidaturile lui Opre Madalin si Neagoe Eugen fiind respinse pe motiv de varsta.  stop_coloana
Tot luni, BEJ a hotarat sa isi completeze numarul de membri reprezentanti ai partidelor politice. Pe langa reprezentantii PSD, PNL, UDMR, ALDE, UDSCR si ai Partidului Evreilor, au mai fost admise cererile de a avea reprezentanti si ale PRU, USR, PMP si ANR.
Astazi, 9 noiembrie, la Biroul Electoral Judetean va avea loc tragerea la sorti pentru ordinea partidelor pe buletinele de vot.

 

 

COMENTARII

  1. PARTIDELE VECHI VIN CU ACEEASI OAMENI CARE DE ATATEA MANDATE NU AU FACUT NIMICA...IAR UNELE PARTIDE NOI VIN CU TOTI CORUPTI... la vot obligatori tb mers pt ca principali vinovati pt ce se intampla in tara asta sunt cei care nu voteaza apoi partidele

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.