SondajRSS Feed

In lupta pentru a doua pozitie din Politia Salajului, cei doi candidati n-au reusit sa ia nota de trecere

15 Noiembrie 2018

Calin Rolnic ramane asadar pe functia de adjunct al inspectgorului sef Aurel Stirb

La concursul pentru a doua cea mai importanta functie din IPJ Salaj, cea de adjunct al inspectorului sef – ocupata in prezent de Calin Rolnic prin imputernicire -, au candidat doi politisti. Actualul sef al Biroului de Investigatii Criminale, Sorin Pop, si fostul subofiter Cosmin Muresan.
Concursul a avut loc ieri la sediul IGPR din Bucuresti. Nici unul dintre cei doi candidati nu au reusit sa obtina nota minima 7 si au fost respinsi.
Rolnic Calin ramane, asadar, pe functia de adjunct cel putin pana pe 23 noiembrie cand ii expira imputernicirea de 6 luni. Rolnic Calin se afla la prima imputernicire pe functia de adjunctul al lui Aurel Stirb din data 24 mai. Rolnic mai are dreptul la o noua imputernicire de sase luni, decizie pe care o va lua ministrul de interne al PSD, Carmen Dan.

Ofiteri noi in trupa rusinii de la IPJ Salaj

Sorin Pop si Cosmin Muresan au intrat ieri oficial in trupa rusinii din Politia salajeana, constituita din numerosii ofiteri participanti la concursuri pentru functii fara sa poata obtine nota minima 7. Amintim ca Sorin Pop este si singurul politist din IPJ Salaj cu doctorat obtinut la Academia de Politie din Bucuresti.
Recent, pe 8 noiembrie, ofiterii Buda Crivoiu si Muresan Olimpiu s-au facut de rusine la concursul pentru sefia Serviciului Resurse Umane. Rusinea celor doi ofiteri a venit dupa rusinea de la concursul pentru sefia IPJ Salaj, unde doi dintre cei mai experimentati politisti salajeni - Aurel Stirb si Gabriel Terhes - nu au reusit sa obtina nota minima 7. Situ

In lupta pentru a doua pozitie din Politia Salajului,  cei doi candidati n-au reusit sa ia nota de trecere
atie similara si la concursul pentru sefia Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipale Zalau, unde cei trei candidati - Coman Gabriel – desemnat sef Biroul Rutier Zalau; Oltean Bogdan - sef Biroul Tehnic; Gabriel Darjan – ofiter rutiera, s-au facut de rusine cu notele obtinute, toti fiind respinsi.

Pe 21 noiembrie are loc al doilea
concurs pentru sefia Rutierei Zalau

La concursul care are loc la sediul IPJ Salaj s-au inscris patru candidati. Cei trei candidati care au picat examenul precedent - Coman Gabriel – desemnat sef Biroul Rutier Zalau; Oltean Bogdan - sef Biroul Tehnic; Gabriel Darjan – ofiter rutiera; iar al patrulea candidat este Daniel Chiba – ofiter economic, nepotul lui Iosif Ghiurca fostul sef al IPJ Salaj.

Pe 28 noiembrie se reediteaza
si concursul pentru sefia IPJ Salaj

La concursul care are loc la Bucuresti s-au inscris doi candidati - actualul sef desemnat al IPJ Salaj Aurel Stirb si actualul sef desemnat al Politiei Municipale Zalau, Gabriel Terhes. Cei doi s-au duelat si la examenul din august, cand au fost respinsi pentru ca nu au obtinut nota minima 7.

Vizualizari 2515
Comentarii articol

>

in 15 Noiembrie 2018 0:26

La inceput am fost retinut in a lucra cu Rolnic, dar dupa primele contacte tot \r\nrespectul!

>

in 15 Noiembrie 2018 0:32

Ofiteri buni , iar pe timp ce trece vor deveni tot mai buni\r\nPacat ca nu se promoveaza si mai mult tineretul\r\n\r\n

>

in 15 Noiembrie 2018 3:46

Ambițioși băieți !! Nu se lasă numai că ar trebui sa și știe ceva pentru a promova examenul!

>

in 15 Noiembrie 2018 6:10

La cat de destepti sunt ... toti au case masini , pământuri

xx>

in 15 Noiembrie 2018 6:58

Retinerea o fi fost de ...24 sau de 48....!?

>

in 15 Noiembrie 2018 8:15

Inspetgorul.....

Felicitari meritate >

in 15 Noiembrie 2018 9:09

E clar. Terhes merita sefia la IPJ Salaj. Din toate p.d.v. Chiar daca unora nu le convine . Stiu ei de ce ....

>

in 15 Noiembrie 2018 11:39

Ce ratati se ocupa de ,, siguranta” cetatenilor ...

>

in 15 Noiembrie 2018 12:39

acesti asa zisi ofiteri vin din surse externe si au fost incadrati pe baza de ....... spuneti voi cum ?

>

in 15 Noiembrie 2018 13:02

Revin.Sunt cel de ieri cu virgula Capra cu trei iezi.Am exagerat.Dati-le testul cu numaratul pana la zece.Ce naiba,trebe sa gatam cu circul asta!Dk nu,puneti-l pe Himan.

>

in 15 Noiembrie 2018 15:26

Trebuie un anumit standart,dar să nu credeți că examenele sunt usoare.

>

in 15 Noiembrie 2018 22:12

I-or tit plimba pe acesti doi candidati la ex la Buuresti pana a face vechime Rolnic sa poata candida :))si apoi le sufla postul ....

>

in 16 Noiembrie 2018 12:25

Cam ai dreptate .....mai trebuie asteptat......

VREA?I UN UN ÎMPRUMUT?>

in 20 Noiembrie 2018 13:17

VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT? CONTACTAȚI-NE ACUM pentru orice tip de împrumut la un interes scăzut de 2%. (Stephenswillsloan@gmail.com)\r\n\r\nCreditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de a va ajuta sa obtineti serviciul pe care il meritati, programul nostru de imprumut este cel mai rapid. Oferim împrumut în orice monedă la alegerea dvs. {Noi Dolar, Lire, Euro, Dinar, etc) și durata de 1 până la 30 de ani pentru a rambursa împrumutul (sigur și negarantat).\r\n\r\nAveți nevoie de orice fel de împrumut și aveți un scor de credit scăzut, Ați fost dificil să obțineți împrumuturi\r\nde la băncile locale și alte instituții financiare? soluția la problema dvs. financiară este STEPHEN WILLIAMS LOAN FIRM. Termenii și condițiile sunt foarte rezonabili și atenți.\r\n\r\nOferim o gamă largă de servicii financiare, care includ: Împrumuturi de Crăciun, Împrumuturi de afaceri, Împrumuturi de consolidare a datoriilor, Împrumuturi personale, Împrumuturi auto, Împrumuturi hoteliere, Împrumuturi pentru studenți, Împrumuturi de origine de refinanțare cu dobândă redusă la 2% juridice.\r\n\r\nSolicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: stephenswillsloan@gmail.com. Aplicați și eliberați-vă de robia financiară.

Oferta de împrumut>

in 29 Noiembrie 2018 14:47

Oferta de împrumut\r\nCăutați un împrumut autentic? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Oferim toate tipurile de împrumuturi de orice fel companiilor și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare sunt sigure, autentice și 100% garantate și garantate. Vă interesează să ne contactați prin e-mail; (citrusloans48@gmail.com)\r\nMulțumesc

Oferta de împrumut>

in 29 Noiembrie 2018 14:47

Ai nevoie de asistență financiară? Căutați fonduri pentru a vă achita facturile și datoriile? Căutați un împrumut pentru a începe o nouă afacere sau aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare. Vă putem ajuta. Contactați-mă acum prin e-mail la (ivanapedro85@gmail.com)\r\n\r\nOferim orice tip de împrumut de orice sumă, din orice sumă, o rată a dobânzii la un preț accesibil și ieftin de 3%. Procesul nostru de capital și de creditare este sigur, garantat și securizat. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar. interesat\r\ncontactați-mă astăzi prin e-mail la: (ivanapedro85@gmail.com)\r\nMulțumesc.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.