SondajRSS Feed

In locul parcarii promise in fata Spitalulului Judetean, zalauanii vor avea loc de picnic in Poienile Aghires

25 August 2017

Prin rectificarea din septembrie a bugetului Primariei Zalau, Directia Patrimoniu solicita asigurarea fondurilor necesare achizitionarii lucrarii de executare cu proiectare a lucrarilor de amenajare a zonei de picnic din Poienile Aghires, inclusiv dotarile necesare. 

Zona de picnic Poienile Aghires este in suprafata de aproximativ 9,35 de hectare si este situata in intravilanul municipiului Zalau, in zona limitrofa padurii.
Suma totala necesara este de apoximativ de 523.000 lei, dar avand in vedere durata contractului de 8 luni de la data semnarii s-a propus asigurarea sumei de 400.000 in anul 2017, urmand ca diferenta necesara, in functie de rezultatul licitatiei, sa fie propusa pentru bugetul din anul 2018.
Banii vor veni prin diminuarea obiectivului "Amenajare parcare verde in fata Spitalului Judetean Zalau".
Toate bune si la locul lor, numai ca se puteau gasi bani si din alta parte. Spunem asta pentru ca zona din fata Spitalului Judetean de Urgente Zalau este supraaglomerata din cauza sutelor de automobile ale angajatilor spitalului si ale celor care vin cu bolnavii. <

In locul parcarii promise in fata Spitalulului Judetean, zalauanii vor avea loc  de picnic in Poienile Aghires
br />La sedinta de Consiliu Local de ieri, cand s-au pus in dezbatere modificarile listei de investitii pentru anul 2017, problema care a iesit la iveala a fost trecerea centurii de ocolire a Zalaului si a autostrazii prin zona de picnic.
Viceprimarul Teodor Balajel a recunoscut ca doua parti ale picnicului, mici de altfel, vor fi afectate de cele doua cai de acces, dar ca el spera ca se vor gasi solutii pentru a nu fi afectat picnicul de soseaua de ocolire a municipiului, nici de autostrada.
Fiind vorba de rectificare de buget si mai ales de primul picnic al Zalaului, consilierii locali au votat in unanimitate proiectul de hotarare.

 

Vizualizari 4039
Comentarii articol

>

in 25 August 2017 7:16

Parcare....nu.Sa stai cu orele pana te vede un medic ...Da

>

in 25 August 2017 7:19

Am fost programat in policlinica cu numarul 1. ( oncologie ) deci nr 1 si a intarziat doctorul 2 ore.Bataie de joc.

>

in 25 August 2017 7:36

Cadre medicale = nesimtire infinita. Tot ce-i mai rau din om, comasat intr-un hardau de laturi numit medic.

>

in 25 August 2017 7:40

Se aruca banii .Un om gospodar n-ar g

>

in 25 August 2017 7:58

Incredibil!!! Zona de picnic????? Ce plm e asta? nu avem parcari, traficul din orasul asta e infernal din cauza lipsei centurii de ocolire iar noua ne trebuie zona de picnic!!! Tara de hoti, doamne da cu bomba in tara asta si desfintez-o ca nu -si merita existenta!Iti blestemi zilele in trafic la orele de varf stai si de 3 ori la un semafor, dar nou ne trebuie picnic bagas-ar dracu lemne in voi administratia p..i!

>

in 25 August 2017 8:32

CHIAR NU ESTE UN CREIER IN TOATA PRIMARIA? DATI-VA DEMISIA TOTI IN FRUNTE CU PRIMARUL.

>

in 25 August 2017 8:37

Ciunt pana nu strica tot ce este bun,nu se lasa

>

in 25 August 2017 8:52

Vor sa creasca pretul pamantului in acea zona.Nu este nimic intamplator. Sa vedem cine va vinde /cumpara acolo. Sa nu uiram ca orinaria a mai facut afaceri cu pamant

>

in 25 August 2017 9:40

Orice e binevenit pentru a sifona bani publici in buzunarele prietenilor de partid !

>

in 25 August 2017 9:52

sa vedem ce Firma prietena va executa lucrari. Si sa vedeti preturi

>

in 25 August 2017 11:52

Prea multe pretenții de la unporcar şi unarmăturist fripturist şi omadamă cu plaivazu colorat roşu !

Banii nostrii>

in 25 August 2017 12:07

Zona spitalului Judetean trebuia renovata si regandita de mult! Acolo e un focar de mizerie cum nu mai este in alt loc in Zalau!

JUST RELEX>

in 25 August 2017 12:39

Mai iesiti fratilor la un picnic,mu frecati menta toata ziua pe forumuri ! Si nu va ingrijorati ca o sa va deranjeze autostrada pentru ca autostrada nu o vom vedea noi ci utmasii nostri sau poate urmasii urmasilor sau poate ....

>

in 25 August 2017 13:16

PICNIC NE TREBUIE NU PARCARI.... DALE IN COLO DE PARCARI,N-UI ASA TOVARASU CIUNT???? AVEOAIE NEVOIE SA MERI LA SPITAL DA NU CU MASINA DE SERVICI , CU A TA PERSONALA SA TE VEDEM UNDE PARCHEZI CAND TOTUL E OCUPAT,MERGI IN AGHIRES LA PICNIC???

>

in 25 August 2017 15:24

Rusine....mg la spital si stai cu orele pana te vede un medic.Nesimtire crasa....conducerea nu tc nimic....asistentele merg, vin....dar doctorilor nu le pasa de nimeni si nimic.Parcare ...nu...trebuie sa mg la blocuri ca sa gasesti un loc ...rusine

>

in 25 August 2017 15:26

La Simleu sunt mai multe locuri de parcare decat la Zalau.Doamne fereste sa ajungi la Spital Zalau...nu te baga nimeni in seama...conducerea ...faceti ceva

>

in 26 August 2017 6:45

DNA, SRI va plătim sa ne protejați de hoți, nu să fiți coparticipanți la hoții. Analizati și acționați imediat pe subiectul celui de la 8:52.

Primarul Picnic>

in 26 August 2017 13:17

Pai nu folosea actualul primar in campania electorala imagini cu el si cu Mircea Groza la un picnic?! Ce va mirati asa, omul este iubitor de halit in sanul naturii. Eu ma mir cum de nu au alocat niscai bani si pentru organizarea de concerte de manele sau muzica populara in zona de picnic, sa se simte meltenii bine cand infuleca micii si friptanele.

LUCRU LA DOMICILIU>

in 26 August 2017 14:59

Oferta speciala lucru acasa indata: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

>

in 27 August 2017 9:32

Futal Dumnezo de primar si familia lui sa nu lase urmasi

e nevoie si de asa ceva>

in 27 August 2017 10:28

mai oameni buni si de asa ceva e nevoie nu vedeti ca nu ai unde sa iesi duminica in Zalau sa fim seriosi si zone de agrement e nevoie nu vedeti cate se organizeaza in alte orase tot felul de festivaluri nu deageaba aici asta e traditia sa mergi in in wechend la tara sa lucri ca boul si sa te izolezi in casa .pa domnilor side asta e nevoiepe cand un mol mare .

>

in 12 Septembrie 2017 9:20

Fraieri, la ce va trebuie Picnic? Faceti dom'le strazile si canalizarea. Ganditi ca af5ricanii aiai care nu au acoperis deasupra dar au parabolica...

>

in 15 Septembrie 2017 14:43

Cretinii de consilieri municipali, in frunte cu preainfumuratul primar, nu doresc parcare in cea mai aglomerata zona a orasului, unde sunt doua spitale mari;cel de urgenta (judetean) si cel al lui Ciobanca. Le dorim acestor nenorociti sa aiba parte de "placerea" de a parca in fiecare zi in aceasta zona, pana cand vor rezolva problema parcarii. Le trebuie zona de picnic, acestor lepre ordinare.

>

in 15 Septembrie 2017 14:45

Cretinii de consilieri municipali, in frunte cu preainfumuratul primar, nu doresc parcare in cea mai aglomerata zona a orasului, unde sunt doua spitale mari;cel de urgenta (judetean) si cel al lui Ciobanca. Le dorim acestor nenorociti sa aiba parte de "placerea" de a parca in fiecare zi in aceasta zona, pana cand vor rezolva problema parcarii. Le trebuie zona de picnic, acetor lepre ordinare.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.