SondajRSS Feed

Topul celor mai viciosi liceeni din Salaj

In clasa a IX-a se bea alcool cel mai mult

16 Aprilie 2018

85 la suta din elevii de-a IX-a au tras la masea. La fumat, pe boboci ii intrec doar cei din a XII-a, unde 40 la suta sunt fumatori

Un studiu realizat anul trecut de Centrul Judetean Antidrog Salaj arata ca elevii incep inca din clasa a IX-a, de la varsta de 14-15 ani, sa consume alcool, tigari sau drogurui, de multe ori chiar cu acordul parintilor.
Studiul arata ca 6,4 la suta dintre elevii de clasa a IX-a din Salaj au consumat cel putin odata droguri, iar un procent de unu la suta consuma droguri in mod frecvent. Un procent de 84,3 la suta de elevi din clasa a IX-a a consumat cel putin odata in viata alcool, iar 51 la suta consuma alcool frecvent. Un procent de 37,3 al suta dintre elevii de clasa a IX-a au fumat cel putin odata in viata, iar 14,1 la suta dintre elevii de clasa a IX-a fumeaza in mod constant.
La categoria elevilor aflati la 17-18 ani, 29 la suta din elevii de a XI-a consuma frecvent tutun, comparativ cu cei de a XII-a, care sunt in proportie de 40 la suta fumatori, sau de cei de a X-a, care sunt in proportie de 32 la suta fumatori.
“n privinta alcoolului, 61 la

In clasa a IX-a se bea alcool cel mai mult
suta din elevii de de clasa a XI-a consuma alcool, in timp ce procentul este mai mare la elevii de a X-a (64 la suta) si a XII-a (62 la suta).

Copiii spun ca au acordul parintilor
inclusiv pentru consumul de droguri

Copii au declarat in studiu ca de cele mai multe ori sunt lasati de parinti sa consume alcool sau chiar si droguri. Astfel, din studiu reiese ca 43 la suta dintre parintii elevilor de liceu ii lasa pe acestia sa consume alcool, iar 23 la suta dintre parintii elevilor de liceu ii lasa pe acestia sa consume droguri, sau cunosc faptul ca elevii se drogheaza cu ecstasy, hasis sau noi substante psihoactive, se arata in studiu.

Vizualizari 2401
Comentarii articol

INCEARCA>

in 16 Aprilie 2018 1:36

Oferta de succes: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:cita_ct69@yahoo.com

>

in 16 Aprilie 2018 7:40

Ce naivi sunteti cum sa ii lase parintii sa consume droguri????

>

in 16 Aprilie 2018 8:15

Farcas, tu chiar esti dus cu pluta!\r\n

>

in 16 Aprilie 2018 9:50

vai de mama lor elevi daca loocalurile care se deschid si care sunt au avizul AMARATEI DE PRIMARII CU MATUSALEMIMICII CARE DAU AVIZELE CONTRA UNEI SPAGI SI DE AICI FUNCTIONAREA ILEGALA PANA LA ORELE 4-5 DIMINEATAA CU BAUTURI CU DROGURI CU TIGARI GALAGIE INJURATURI VOME ETC.TREZESTE-TE PRIMARIE CA SUNT COPIII NOSTRI SI NE PASA

>

in 16 Aprilie 2018 10:42

Si parintii au partea lor de vina,dar societatea o are pe cea mai mare,ma refer la faptul ca elevul merge la scoala,de acolo ieses cand vrea,ajunge intrun bar iar acolo desi minor li se serveste alcool la greu,mimeni nu vede ,nimeni nu cunoaste si uite asa se trezesc parintii ca au probleme .

>

in 16 Aprilie 2018 14:04

Vai de viața și de zilele tale,ai cam uitat să treci pe la orele de română sau ai făcut cu ceva ungur.Diacritice nu,ți-ai băgat pula în ea de limbă română. Ai greșit profesia băiatul meu ;)

>

in 16 Aprilie 2018 14:19

Beutura_i temelie

>

in 18 Aprilie 2018 2:36

Castiguri acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: Detalii cu subiectul ,,Info'' la adresa de email: cita_ct69@yahoo.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.