In cartierul Dumbrava se executa ample lucrari de modernizare

2
579


În cartierul Dumbrava, pe strazile Victor Deleu si General Dragalina se executa ample lucrari de modernizare. Lucrarile fac parte din proiectul privind amenajarea de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate, finantat din fonduri europene.

Pâna în momentul de fata, pe terenul aflat pe strada Victor Deleu a fost trasata aleea, au fost montate bordurile si a fost asternut un strat de pamant vegetal, urmand sa se faca plantari de arbori si arbusti. În prezent se executa sapaturi pentru bransamentul electric.

Pe terenul situat între strazile Victor Deleu si General Dragalina a fost trasata aleea si montate bordurile, s-a adus pamant vegetal pentru a fi asternut pe suprafata terenului si s-au adus pe teren mesele pentru tenis de masa.

În aceste zone urmeaza sa fie realizate lucrari privind amenajarea de spatii verzi: realizarea de accese si alei pietonale, împrejmuirea terenului, realizarea instalatiilor privind sistemul de iluminat public, realizarea sistemului de supraveghere video, realizarea instalatiilor de apa, canalizare, sistem de irigatii, racordarea la utilitatile publice a terenului (bransamente electrice, bransamente apa, bransamente telecomunicatii), dupa caz, dotare cu mobilier urban banci, cosuri de gunoi, dotare cu echipamante fitness si sport si dotare cu echipamente de joaca pentru exterior.

2 COMENTARII

  1. Daca tot v-ati apucat de modernizat, puteati incepe cu garajele din acele zone care strica aspectul zonei si care oricum nu sunt folosite pt a parca masinile in ele, ci sunt pline cu toate nimicurile si sunt folosite pe post de magazii. Dar asa stie primaria sa faca lucrurile, pe jumatate! Cate parcari s-ar putea face in locuri acelor inutile garaje???

  2. Parcarea din spatele blocurilor E20 si E22 nu se asfalteaza? Daca tot sunteti in zona cu utilajele ati putea face si lucrul acesta. E singura parcare din zona care a ramas neamenajata desi s-au facut cereri catre primarie din partea locatarilor in acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.