In atentia pacientilor care se adreseaza Spitalului Judetean de Urgenta Zalau

6
8099

 

In atentia pacientilor care se adreseaza Spitalului Judetean de Urgenta Zalau

In vederea prevenirii raspandirii infectiei cu COVID-19, va comunicam masurile adoptate pentru urmatoarele 14 zile de catre conducerea spitalului, coroborat cu dispozitiilor autoritatilor la nivel national:
activitatea Ambulatorului de specialitate (policlinica) se suspenda pentru consultatiile programate, cu exceptia pacientilor care beneficiaza de reteta medicala pentru afectiuni cronice (cum ar fi: diabet, oncologie, hematologie, psihiatrie, etc.) si prelungirea concediilor medicale.
Pacientii care se prezinta la policlinica pentru retete sau concedii de medicale SUNT RUGATI SA VINA LA ORA LA CARE AU FOST PROGRAMATI PENTRU A NU ASTEPTA AFARA SI A EVITA AGLOMERATIA!
In functie de evolutia situatiei pacientii vor fi contactati telefonic de catre personalul de la fisier in vederea reprogramarii, inclusiv pacientii programati la analize medicale sau la examinari de radiologice.
Internarea in spital, interventiile chirurgicale, investigatiile paraclinice (analize medicale si radiologie) sunt posibile doar pentru cazurile care reprezinta urgenta medico-chirurgicala.
Pentru informatii suplimentare se pot apela numerele de telefon de la fisierul spitalului: Fix: 0260/ 616920 interior 140, Mobil: 0747196251 si 0458094912, in intervalul orar 07.00 – 15.00 de luni pana vineri.
Va multumim pentru intelegere.

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Zalau

 

 

COMENTARII

  1. No !dar putin ai dormit de la 04:52 si pana la 11:10 .Se pare ca ti-au revenit cosmarurile urate cu coronavirusul ?Ai auzit de intervalul orar 11,00 -13,00 in care si persoanele de peste 65 ani au voie sa iasa pe baza Declaratiei pe proprie raspundere? Nu dezinforma?Tot pe baza acelei declaratii -care poate fi scrisa si de mana ,exista bifa (se bifează caseta):\r\nX consult medical de specialitate care nu poate fi amânat;\r\nNo !Ierted?\r\n

  2. DECLARATIA " NAZISTULUI" E FOARTE BINE VENITA, RASIST CE ESTI, CHIAR MAI ASPRE TREBUIAU DATE RESTRICTIILE, PT BINE NOSTRU, CU VORBA BUNA NU PREA INTELEG TOTI.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.