SondajRSS Feed

Impuscatul e vinovat

3 Decembrie 2013
Din cercetarile in cazul accidentului mortal de vanatoare de sambata arata ca victima nu respectase indicatiile organizatorilor

Dupa ce, sambata dimi-neata, paznicul de vanatoare Ioan Cristea a fost impuscat mortal pe un fond de vanatoare al Asociatiei Judetene de Vanatoare si Pescuit (AJVPS) Salaj, situat intre hotarele loclitatilor Buciumi si Starciu, din cercetarile ulterioare ale politistilor si ale procurorilor criminalisti reiese ca cel care a executat focul mortal nu a putut fi identificat. Conform informatiilor furnizate de Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Idin cercetari a reiesit faptul ca barbatul nu a respectat indicatiile organizatorului partidei de vanatoare, fiind impuscat de catre unul di
Impuscatul e vinovat
ntre participanti, care nu a fost identificat, datorita faptului ca succesiv patru vanatori au tras in aceeasi directie. Barbatul a fost gasit decedat in apropierea a doi mistreti impuscati”. „Cercetarile au fost efectuate sub coordonarea procurorului criminalist”, se mai arata in comunicatul IPJ.

Vizualizari 1878
Comentarii articol

ganditiva bine>

in 3 Decembrie 2013 12:06

Cei care cred ca nu se poate identifica cine a tras ne considera pe toti cititorii tampiti. Daca au tras 4 in acceasi directie este nevoie de expertizarea celor 4 arme cu care sa tras si vinovatul care a fost orbit de misteti va fi gasit.Domnilor cei care ati fost la vanatoare faptul ca tainuiti si ascundeti vinovatul nu uitati ca la o noua partida de vanatoare s-ar putea sa fiti voi confundati cu mistretul!!!!

>

in 3 Decembrie 2013 15:10

Mistretul omorat a cui e dintre cei patru "vanatori" ????

>

in 3 Decembrie 2013 18:27

Ai dreptate 12:o6 " Din cercetarile (de ce ulterioare, d-le ziarist?..se puteau face si anterior cumva??) ale politistilor si procurorilor criminalisti, reiese ca nu a putut fi identificat cel (sau cei) care a (au) executat focul mortal"..Pai, in aceste conditii, dati-va demisia din politie si procuratura domnilor.Azi in era ADN-ului, voi nu sunteti in stare sa verificati glontul (sau gloantele ucigase) si ghinturile celor 4 arme?(din art.de ieri, am retinut ca s-a tras cu carabine).Sunt convins ca aveti "salarii nesimtite" cu totii.Trebuie sa ascundeti ceva?? "Om fi saraci dar nu prosti" - vorba li' Sergiu Vaida. Mai cercetati fratilor!!

>

in 3 Decembrie 2013 18:40

Mari domni au trebuit sa fie vanatorii nostri, daca pe paznicul fondului de vanatoare l-au folosit pe post de haitas. Sa tragi totusi, dupa ceva ce nu vezi si sa inpusti un om? Prea e cusuta cu ata alba povestea.Nu poti confunda un om in doua picioare, cu un mistret cu patru picioare.Nu vi se pare ca e diferenta de inaltime, cel putin?? Apai asta cu "nu a respectat indicatiile organizatorului partidei", m-a dat gata!!Ce organizator cere haitasilor, sa vina din spatele liniei de tragere si nu din fata, iar celor cu arme sa traga in lateral sau in spate si nu in fata??Tare repede le rezolvam noi romanii cu...MORTUL E DE VINA..

esti destept>

in 3 Decembrie 2013 19:14

Ai fost vreodata la o vanatoare sa vezi modul de organizare sau numa-i iti dai si tu cu parerea , vanatoarea se face in baza unor reguli care daca nu sunt respectate de toti participanti se ajunge si la asa ceva . Se stie foarte bine ce s-a intamplat in acest caz stai linistit , toate la timpul lor , politia si-a facut treaba foarte bine incepand cu cei de la arme , criminalistica , procuratura . Se va spune cine a tras cu toate ca vina lui este de 30 % cealalta parte fiind a paznicului care n-a respectat standul repartizat .

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.