Șimleu Silvaniei nu va mai avea echipă de volei

0
664

 

Șimleu Silvaniei nu va mai avea echipă de volei

Iubitorii voleiului de sub Măgura au rămas fără voleiul de performanță. Formația pregătită de Ovidiu Teușan s-a retras din campionat, la capătul unui sezon în care și-a ratat toate obiectivele, ba mai mult, a fost foarte aproape de a retrograda în Divizia A2. 


Voleiul șimleuan de seniori este pe cale de dispari-ție la Șimleu Silvaniei. Asta din cauza că echipa antrenată de Ovidiu Teușan s-a retras din campionat, anunțul venind din partea Federației Române de Vo-lei în data de 4 mai, la ora 12.50.

Chiar dacă Fhoenix Șim-leu a avut un obiectiv des-tul de îndrăzneț la începutul campionatului, locul șa-se, formația de sub Măgu-ra a încheiat sistemul regulat pe locul nouă și a jucat play-out-ul. Din fericire pentru voleibaliștii șimleuani au reușit să se salveze de la retrogradare și să se men-țină pe prima scenă a vo-leiului românesc.
La finalul play-out-ului primarul Șimleului, Septimiu Turcaș a declarat a fost foarte dezamăgit de evolu-ția echipei, anunțând că din sezonul următor stop_coloana Primăria Șimleu nu va mai sus-ține finaciar cum s-a întâm-plat în utlimul timp. ”Echipa a evoluat foarte slab în tot campionatul, cu toate că s-a investit foarte mult, mai ales în trasferuri. Au fost aduci jucători buni, iar echipa a fost mai bună ca și în sezonul 2013-2014. Primăria nu va mai susține în totalitate echipa finaciar din sezonul următor”, a declarat edilul după ultimul joc din play-off.
După câte se pare, conducătorii echipei nu au gă-sit acele surse de finanțare pentru a continua și de la anul pe prima scenă a vo-leiului românesc. Contactat telephonic, președintele clubului șimleuan, Onuț Pușcaș nu a dorit să facă nici-un fel de comentariu pe marginea acestui subiect.
”Deocamdată nu am ni-mic de declarat. Voi face mai multe comentarii săptămâna viitoare”, a afirmat Pușcaș în scurta convorbire telefonică.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.