SondajRSS Feed

Iluminatul festiv din Zalau se stinge incepand din centru

12 Ianuarie 2017

Primaria Zalau a oprit iluminatul festiv de pe bulevard, dar si de pe platoul de marmura la inceputul acestei saptamani. Au uitat insa deocamdata aprinse cele cateva instalatii festive din Dumbrava, zona Spitalului Judetean si din Ortelec, dar cu siguranta si acestea vor fi oprite in cursul acestei saptamani si apoi demontate. Ocazie cu care locuitorii spera ca vor fi inlocuite becurile lipsa de pe stalpii de iluminat public, pentru ca Dumbrava si Ortelec au multe zone cu... bezna. 

A disparut luni, 9 ianuarie, si targul de Craciun de pe platou. O zi intreaga le-a luat celor care au adus masinute si carusele la Zalau sa le demont

Iluminatul festiv din Zalau  se stinge incepand din centru
eze si sa impacheteze. Si cele trei tarabe de pe platou au disparut. A disparut luni taraba unde se vindeau blanuri si alte accesorii de iarna, dar si cele doua standuri care vindeau cozonac secuiesc.

Vizualizari 401
Comentarii articol

>

in 12 Ianuarie 2017 8:13

Primare vezi de iluminatul public din D-va Nord.N-ai ave noroc

>

in 12 Ianuarie 2017 10:35

Vai de el targ de Craciun , carusele de Craciun numai in Zalau vezi .Neinspirata mostenire !Sper ca cei noi vor fi mai" actuali".

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.