SondajRSS Feed

IGPR a scos la concurs si functia de adjunct al sefului IPJ Salaj

16 Octombrie 2018

Aceasta este ocupata in prezent de Calin Rolnic, ginerele primarului din Zalau, Ionel Ciunt

Politia Romana organizeaza concurs si pentru ocuparea functiei de adjunct al sefului Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, prevazuta la pozitia 2 din statul de organizare al unitatii.
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Politiei Române din Bucuresti, la data de 14 noiembrie, si va consta în sustinerea unei probe unice de selectie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.
Inscrierile se fac personal, în zilele lucratoare, la Inspectoratul General al Politiei Române – Directia Management Resurse Umane Bucuresti, pâna la data de 17 octombrie, orele 16:00.
Conditii importante de indeplinit: sa aiba vechime în munca în structuri de ordine publica, aparare si siguranta nationalade minim 5 ani; sa aiba cel putin 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare

IGPR a scos la concurs si functia  de adjunct al sefului IPJ Salaj
exercitarii functiei; sa aiba cel putin 3 ani vechime în functii de conducere în unitati ale MAI.

In acest moment, functia este ocupata de Calin Rolnic, numit prin imputernicire de ministrul PSD Carmen Dan. Adjunctul Rolnic Ionut Calin a fost imputernicit in functia de adjunct al sefului IPJ Salaj in 24 mai. Numirea lui Calin Rolnic este cu caracter temporar, pe o perioada de sase luni. Calin Rolnic are 28 de ani si este casatorit cu Raluca Ciunt, fiica primarului PSD din Zalau, Ionel Ciunt, fost prefect al Salajului.

Vizualizari 2443
Comentarii articol

>

in 16 Octombrie 2018 8:48

Ca sa vezi,s-au terminat toti sefii din politia salajeana si a ramas doar pitifelnicul asta,mic dar cu pile mari !

Propunere>

in 16 Octombrie 2018 10:17

Adjunctul de la Politia Zalaului sa fie numit de catre Primar.

>

in 16 Octombrie 2018 12:17

oare aceasta institutie nu are in regulament de cadre in care sa fie in numar minim de ani pt a putea sa ai acces la functiile de conducere???? umflav-ar dracu ca mult mai pangariti tara asta prin incompetent pusi in functii publice.... adevarul e ca la private nu faceti fata

>

in 16 Octombrie 2018 13:42

vai si amar.

>

in 16 Octombrie 2018 14:28

vai si amar de voi cei care comentati ca nu aveti minte deloc.

P. S adjunct!!!!! >

in 17 Octombrie 2018 16:34

P.S. ADJUNCT!!!

:)))) >

in 17 Octombrie 2018 16:34

:)))

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.