SondajRSS Feed

La concursul din august nu s-a gasit niciun politist sa ia macar nota 7

IGPR organizeaza un nou concurs pentru sefia Politiei din Salaj

12 Octombrie 2018

Pana ieri, penultima zi de inscrieri, nu exista niciun candidat

Politia Romana a anuntat organizarea unui nou concurs pentru ocuparea celei mai inalte functii din IPJ Salaj – cea de inspector sef.
Interesant este ca pana ieri, inainte cu o zi de expirarea datei limita pentru depunerea dosarelor de participare, nu s-a inscris nici un candidat.
Am aflat insa ca actualul sef desemnat al IPJ Salaj, Aurel Stirb, care a condus in ultimul an Politia din Salaj in calitate de interimar, isi va depune candidatura azi si merge la Bucuresti sa-si depuna dosarul de inscriere.
Seful Politiei Municipale Zalau, Gabriel Terhes, care a candidat si la primul concurs, in august, avandu-l pe Stirb competitor, ne-a spus ieri ca este in concediu si ca nu este hotarat sa candideze.

Cine poate fi sef al politiei salajene

Pentru ocuparea functiei de sef al inspectoratului de politie judetean II la IPJ Salaj, prevazuta la pozitia 1 din statul de organizare al unitatii, cu recrutare din sursa interna, in vederea înscrierii si participarii la concurs, candidatii trebuie sa fie ofiteri de politie si sa îndeplineasca cumulativ, mai multe conditii: studii universitare de lunga durata cu diploma de licenta sau echivalenta; sa aiba vechime în munca 7 ani, din care 5 ani în structuri de ordine publica, aparare si siguranta nationala; sa aiba cel putin 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei; sa aiba cel putin 3 ani vechime în functii de conducere în unitati ale MAI; sa nu fie cercetat disciplinar, sa nu se afle sub efectul unei sanctiuni disciplinare sau fata de acesta sa nu fi fost pusa în miscare actiunea penala; sa îndeplineasca cerintele specifice din fisa postului.

Concursul va avea loc in 6 noiembrie
si va consta intr-un interviu

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Politiei Române (IGPR) din Bucure?ti, la data de 6 noiembrie, ora urmând a fi stabilita ulterior si comunicata candidatilor în timp util si va consta în sustinerea unei probe unice de selectie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

IGPR organizeaza un nou concurs pentru sefia Politiei din Salaj

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat "admis" candidatul care are nota cea mai mare si este notat cu cel putin 7.00.
Înscrierile se fac pâna azi, 12 octombrie, ora 16:00. 

La concursul din august, nici Stirb,
nici Terhes nu au luat nota de trecere

La concursul organizat pe 7 august la Bucuresti pentru sefia IPJ Salaj au ramas doar doi candidati din cei trei care s-au inscris initial.
S-au luptat pentru prima pozitie din Politia salajeana Aurel Stirb, seful desemnat al IPJ Salaj, si Gabriel Terhes, seful desemnat al Politiei Municipale Zalau.
Nici unul nu a luat nota de trecere, adica minim 7, cu toate ca si-au luat si concediu pentru a se putea pregati pentru examen.
Ionut Prodan, singurul dintre ei cu studii la Academia de Politie, care este sef la Pasapoarte de 13 ani, a renuntat la concursul pentru sefia IPJ Salaj dupa ce si-a depus candidatura.

Vizualizari 3060
Comentarii articol

como>

in 12 Octombrie 2018 7:23

Cei doi sa mearga sa-si dea corigentele, daca nu, raman repetenti.

>

in 12 Octombrie 2018 8:15

POLITIA NU A AUZIT DE SURSE EXTERNE(privat)?\r\nCei din extern nu pot face o munca manageriala? Sunt destui manageri in privat foarte capabili, care desfasoara activitati mult mai complexe !

>

in 12 Octombrie 2018 8:16

Sefia este o activitate manageriala , care nu se limieaza la profilui de activitatea desfasurata!

>

in 12 Octombrie 2018 8:19

Daca e interviu, atunci numai de l a PSD poate sa fie

>

in 12 Octombrie 2018 8:39

Sa l puna pe Garcea,tot atata.

Hotu >

in 12 Octombrie 2018 8:58

Avem polițiști buni cu multa carte ce sa le faci atitudine știu și pot mai mult nu

Asta-i concurs cu dedicatie>

in 12 Octombrie 2018 9:39

E cadou de nunta pentru ginerica.

>

in 12 Octombrie 2018 12:17

Nu va faceti griji caci tot ei doi se vor prezenta la concurs.

>

in 12 Octombrie 2018 12:44

Puneti-bre pa Hyman ca n-vedea nime fo'diferenta fata de activitatea de pn acuma.Cu vpi sau fara voi tot aia.Nu sunteti in stare sa prindeti noci macar niste gainari de hoti din garaje si debarale.vai de "profesionalismul" vost !

Ce se mai aude de ala>

in 12 Octombrie 2018 13:38

de-a luat amenda, ca fost lovit de masina politiei?!

>

in 12 Octombrie 2018 15:47

Se concurseaza astia pina iese cine trebuie :ginerica,pulica ,pandelica sau hymenica

>

in 12 Octombrie 2018 20:12

s a nu avem un militian in judet capbil sa cunduca pe ceilalti trebuie importat din ue

>

in 12 Octombrie 2018 20:57

s a nu avem un militian in judet capbil sa cunduca pe ceilalti trebuie importat din ue \r\n da la naste frati nu va ti gandit

>

in 14 Octombrie 2018 15:18

Atotștiutorilor cu sursa externa. Credeți ca e o firma de construcții ? In unele cazuri ești obligat prin funcție sa conduci unele operațiuni. Nu este vorba de turnat beton sau ridicat pereți. Mai datile pace. Au și ei necazurile lor.

>

in 16 Octombrie 2018 9:04

Deocamdata 70 % din conducerea militiei de astazi este condusa de cei angajati tocmai din sursa externa si rezultatele se vad cu ochiul liber. Sursa externa capabila din pacate a emigrat de ceva vreme. Restul e doar trafic de influenta si nepotism.

>

in 16 Octombrie 2018 9:05

Militieni sunt destui, politisti nu prea sunt.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.